yakamoz yajanoz olmus benım elım ayagım tutmaz oldu kelime özrlu oldum resmen yaaaaaaaaaaaaaaaa
haklısın cnm ama etkiliyor insanı işte..kızlar hepimiz şok olduk hepimiz çok çok üzüldük ama kendinizde de aynısı olacağını düşünüp strese girmeyin
hepimiz farklı şeyler yaşıyoruz birimizin yaşadıkları diğerlerine de olacak değilki allah hepimizin bebeğine hayırlı sağlık ömür versin
seydam ve bebeğini kaybeden bütün arkadaşlarada tekrar hamile kalıp sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin
inşallah bu son acıları olsun
sen 10 gün diyosun ben 1 ay diyorum 5 ocak yuh yaaaaaauff ya bende böle duyunca sürekli gidesim gelıyo cok merak edıyorum
ultrasyonda girmek istemıyorum ama görmek saglıklı oldugunu duymakda
istiyorum nası dayancam ben 10 gün
:bir 12. Haftaya gelsede kurtulsak dedik. Seydamınki neredeyse 3,5 aylık olacaktı yaa. Insan şimdi korkuyor. Kanamada olmuyor bebeğe bişey olunca.. Offff
bacım kaderde varsa olur benım arkadasın bıtanesı 5 aylıktı gıttı cocuk ya bıse dıyemıyorum artık alahıma emanetler rabbım nasıl el yuz ayak bılek verdıyse tırnagını yaratalım bakalım yapabılırmıyız nasıl medana getırdıyse öylede korumayı kucagımıza almayı nasıp etsın
haklısın cnm ama etkiliyor insanı işte..
Toparlamamız lazım silkenenin kızlar...
sen 10 gün diyosun ben 1 ay diyorum 5 ocak yuh yaaaaaa
:bir 12. Haftaya gelsede kurtulsak dedik. Seydamınki neredeyse 3,5 aylık olacaktı yaa. Insan şimdi korkuyor. Kanamada olmuyor bebeğe bişey olunca.. Offff
benımkide doktor kız deyince yüzü nası düşdü
arkadaslarıyla alay edıyodu olum erkek adamın erkek oglu olur diye
ilk erkek duyunca cok mutlu oldu havalara ucdu
sonra kız deyınce dünyası yıkıldı
benımkide doktor kız deyince yüzü nası düşdü
arkadaslarıyla alay edıyodu olum erkek adamın erkek oglu olur diye
ilk erkek duyunca cok mutlu oldu havalara ucdu
sonra kız deyınce dünyası yıkıldı
allah allah daha ilk bebeleri yaa. Benimkinede erkek dediler sevindi felan. Sonra bu hafta kız dedi. Olsun bende damatları sıralarım dedi. Halbuki ilk kızımız var. Aaaa öldürürüm vlla öyle yapsa. Demekki senin şeylerde erkek geni yok derim suçu ona atarım:)))))))
hehehehehehee evett dogruuu
önumuzdeki hafta kesınlessin inşallah cinsiyetii
o zaman bakıcaz artık :)
benim doktorumda düşük yaptığımda yanı şeyleri söylemişti ne yaparsak yapalım eper düşecekse önüne geçemeyizkızlar dayanıcaz valla
biz bu kadar üzülünce bebişler ne oluyor acaba
benimde haftaya çarşamba merakla gün sayıyorum ama dr un dediğinide aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum
sen ne yaparsan yap bu gebeliğin seyrini değiştiremezsin dedi o yüzden kendimi boşa yıpratmamalıymışım
haddiiii ama kendimize gelelim bebişlerde üzülüyor
allah allah daha ilk bebeleri yaa. Benimkinede erkek dediler sevindi felan. Sonra bu hafta kız dedi. Olsun bende damatları sıralarım dedi. Halbuki ilk kızımız var. Aaaa öldürürüm vlla öyle yapsa. Demekki senin şeylerde erkek geni yok derim suçu ona atarım:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?