2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın cnm ama etkiliyor insanı işte..
Toparlamamız lazım silkenenin kızlar...

uff ya bende böle duyunca sürekli gidesim gelıyo cok merak edıyorum
ultrasyonda girmek istemıyorum ama görmek saglıklı oldugunu duymakda
istiyorum nası dayancam ben 10 gün
sen 10 gün diyosun ben 1 ay diyorum 5 ocak yuh yaaaaaa

:bir 12. Haftaya gelsede kurtulsak dedik. Seydamınki neredeyse 3,5 aylık olacaktı yaa. Insan şimdi korkuyor. Kanamada olmuyor bebeğe bişey olunca.. Offff

bacım kaderde varsa olur benım arkadasın bıtanesı 5 aylıktı gıttı cocuk ya bıse dıyemıyorum artık alahıma emanetler rabbım nasıl el yuz ayak bılek verdıyse tırnagını yaratalım bakalım yapabılırmıyız nasıl medana getırdıyse öylede korumayı kucagımıza almayı nasıp etsın

benımkide doktor kız deyince yüzü nası düşdü
arkadaslarıyla alay edıyodu olum erkek adamın erkek oglu olur diye
ilk erkek duyunca cok mutlu oldu havalara ucdu
sonra kız deyınce dünyası yıkıldı

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN N

:bir 12. Haftaya gelsede kurtulsak dedik. Seydamınki neredeyse 3,5 aylık olacaktı yaa. Insan şimdi korkuyor. Kanamada olmuyor bebeğe bişey olunca.. Offff

allahın biçtiği ömür o kadarmış canım genel olarak 3 aydan sonra tehlike azalsa da her zaman var
allah korusun daha büyük haftalarda kaybedenler dahi oluyo allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın

kızlar dayanıcaz valla
biz bu kadar üzülünce bebişler ne oluyor acaba
benimde haftaya çarşamba merakla gün sayıyorum ama dr un dediğinide aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum

sen ne yaparsan yap bu gebeliğin seyrini değiştiremezsin dedi o yüzden kendimi boşa yıpratmamalıymışım

haddiiii ama kendimize gelelim bebişlerde üzülüyor

allah allah daha ilk bebeleri yaa. Benimkinede erkek dediler sevindi felan. Sonra bu hafta kız dedi. Olsun bende damatları sıralarım dedi. Halbuki ilk kızımız var. Aaaa öldürürüm vlla öyle yapsa. Demekki senin şeylerde erkek geni yok derim suçu ona atarım:)))))))

yıkılırsa yıklsın esim adına konusuyorum yıklsa bıle sınırım cok bozuk agzımı acacam cokta seyımdeeeeeeee gokyuzu saglıklı olsun ne olyosa olsun yuzumu duser gö...mü kalkar bananae ya ıyıce kınlendım zaten

bi de ilk çocuk hadi ikinci olsa herkes değişik ister, bu erkekleri anlamak zor :)
Seydam a ben de şok oldum yaa, Allah sabır versin, kimseye yaşatmasın, arkadaşlar yola beraber başladığımız bazı kişiler bizden ayrılıyor ve biz de başımıza neler geleceğini hiç bilmiyoruz, Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, amin...

hehehehehehee evett dogruuu
önumuzdeki hafta kesınlessin inşallah cinsiyetii
o zaman bakıcaz artık :)

benim doktorumda düşük yaptığımda yanı şeyleri söylemişti ne yaparsak yapalım eper düşecekse önüne geçemeyiz
düşüğün çaresi yok demişti dua edip herşeyin iyi olacağını düşünmekten olumlu olmaktan başka çare yok

zaten ben bir kere bir doktordan duymuştum cinsiyet tamamen erkekten gelirmiş
kadının cinsiyeti belirlenmesinde faktörü yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…