2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ilk önce dokyor ense kalınlığını ölçüyor aynı gün test yapılıyor ...

ayyy ben hepden sasırdımmmm biraz cıkıyım yatayım aklım basıma gelsin
güne iyi haberlerle baslamadım sapıttım

herkese slmm.erkkeelr biraz daha düşkün galiba erkek bebeğe..
kızda olsun farketmez diyo ama erkek olsa daha bi sevinir hepsi öyle heralde

ya erkekler neden böyle erkek hastası, kendileri erkek oldu da başları göğe mi erdi? iyi olsun yeter ki kız evlat gibisi var mı? bi de böyle büyük konuşnca insan başına birşey gelecek diye korkuyor...

ben de öyle düşünüyorum hatta eşimin erkek olsa daha çok sevineceğini biliyorum ama o bile cinsiyet ayrımı yapmıyor. dün kayınvalidem diyor ki ilki kız da olsa erkek de olsa kabulüm. ha yani kendi kabul etmese evyah yani :)) görümcem de diyoki erkek olsun ben erkek istiyorum. velhasıl erkeklerin bi tarafının kalkık olmasına sebep olan aslında kadınlar.. salak ya, kendin evlen de kendin doğur erkek. ben de hep erkek olacak gibi gelirdi eskiden, Rabbim hayırlı evlat versin tabi en başta ama, kızların yeri bambaşka...

yok kızmadı nıe oglan degıl felan yapmadı ama yuzu dustu dun cok moralım bozuldu agladım gece 3 tu bıde tansıyonm yuksek cıktı anlmaadım 14 cıktı offffffffffffffffffffffffffffffffff kafayı yıcem ya

sinirlenip böyle takarsa daha çok yükselir güzelim dikkat et biraz kendine 14 yüksek bi tansiyon. sakin olmalısın biraz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…