2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dun muayenede ölctu kız 14 e 6 dedı sonra hastaneye ıklı test vermek ıcın gıttım 11 e7 dedı heyecandanda olmus olabılır dedı bıde kanım cok dusuk ondanda oluyor kalp yeterı kadar kanı pompalamayınca ne oluyor fazla basınctan cıkıyo ıste

Ben kiz istiyorum esimde farketmez nasil olsa ilk diyo. Diyorum insanin icinden illa gecer bisi,. Illa yok diye tutturdu. Kiz olursa daha mi az sevinicem yada üzülücem diyo. Ama ikimizinde icinden kiz olacak mis gibi geciyo

kızlarrr merhaba.... yeniyim ben... ben de haziran annesiyim... (14+6 ) doğum haziran 8 de gözüküyor ama bakalım bebiş bu ne zaman geleceği belli olmaz....

ben geldiiiiiiiiimm.. banada hep kız diyen var.. nedense benim içimden hiç bişi geçmiyo

Ben kiz istiyorum esimde farketmez nasil olsa ilk diyo. Diyorum insanin icinden illa gecer bisi,. Illa yok diye tutturdu. Kiz olursa daha mi az sevinicem yada üzülücem diyo. Ama ikimizinde icinden kiz olacak mis gibi geciyo

valla bızde 2 taraftada erkek torun var kız olursa super olucak tabıkı en onemlısı saglıklı olması ben baska bısı ıstemıyorumda.

yaa kızlarrrr ben nasıl bozdumsa galiba bagırsaklarımı bozmuşum 2-3 gündür gurul gurul içimde sanki savaş var yaaa ne yapsam ki

kızlar bende ilk oğlumda şu an 23 aylık inanın ilk erkek diyince doktor nasıl ağlamıştım ama olduktan sonra şimdi tekrar hamileyim ve kız çoçuklarını çok seviyorum ama bana garip geliyor kız annesi olmak öle alışmışımki he eşler hakketen erkek çoçuğa daha bağlı bunu anladım .ama tabiki sağlıklı olması şimdi içimnden geçen erkek olması oğlunla beraber destek olurla birbirlerine .ama tabiki allahım sağlıklı versin

kim neder se desin insan değişik istiyor ilk erkek olunca eşimde bende erkek istemiştik

ben senın ne demek ıstedıgını anlamadım arkadasım ama ılk bebekte erkek farklı dıyosan o senın dusuncen benım oyle bır derdım yok belkide ben yanlıs anladım bilemicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…