ilk çocuğunmu senin
sağlıklı olsunda hiç farketmez...herkes erkek diyo bakalm banada hayırısı.
kızlarrr merhaba.... yeniyim ben... ben de haziran annesiyim... (14+6 ) doğum haziran 8 de gözüküyor ama bakalım bebiş bu ne zaman geleceği belli olmaz....
kızlarrr merhaba.... yeniyim ben... ben de haziran annesiyim... (14+6 ) doğum haziran 8 de gözüküyor ama bakalım bebiş bu ne zaman geleceği belli olmaz....
Ben kiz istiyorum esimde farketmez nasil olsa ilk diyo. Diyorum insanin icinden illa gecer bisi,. Illa yok diye tutturdu. Kiz olursa daha mi az sevinicem yada üzülücem diyo. Ama ikimizinde icinden kiz olacak mis gibi geciyo
valla bızde 2 taraftada erkek torun var kız olursa super olucak tabıkı en onemlısı saglıklı olması ben baska bısı ıstemıyorumda.
kim neder se desin insan değişik istiyor ilk erkek olunca eşimde bende erkek istemiştik
yaa kızlarrrr ben nasıl bozdumsa galiba bagırsaklarımı bozmuşum 2-3 gündür gurul gurul içimde sanki savaş var yaaa ne yapsam ki
hosgeldınnnnn.
bende gecen oleydım .1 gun elvıtı ıcmemıstım heralde ondan.
haslanmıs patates felan ıyı gelebılır cnm(yiyebılırsen
hosgeldınnnnn.
bende gecen oleydım .1 gun elvıtı ıcmemıstım heralde ondan.
haslanmıs patates felan ıyı gelebılır cnm(yiyebılırsen
kim neder se desin insan değişik istiyor ilk erkek olunca eşimde bende erkek istemiştik
yaa elevit dedinde bende pazartesi elevite başlamıştım ondan mı oldu ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?