2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm elevıt bende felaket kabızlık yapıyor

internetten baktım şimdi gastrointestinal bozukluklar olabilir diyor yan etkilerinde ama bu ara vermeyi gerektirmez diyor örneğinde kabızlık demiş elevitten oluyo sende kabızlık yaptı bende ise tam tersi

pardon yaaailk çocuğumuz erkek o yüzden biz bu bebeğimizi kız istemiştik ama o da erkekartık allah hayırlı evlat yapsın ama insan değişik istiyor.

hım anladım yoksa bır erkek duskunu dahamı var dıcektım kocamı sevmıyorumda bu aralar ondan bıras hassasın sende k.bakma

hoşbulduk.... .... kızlar cinsiyetini öğrenen var mı..... herkes bana erkek diyor ama ben kız istiyorum... tabi sağlıklı olsun da ilk çocuk bi de babamızda kız istiyor... 22 sinde kontrole gitcem... o zamana belli olur muuuu????

internetten baktım şimdi gastrointestinal bozukluklar olabilir diyor yan etkilerinde ama bu ara vermeyi gerektirmez diyor örneğinde kabızlık demiş elevitten oluyo sende kabızlık yaptı bende ise tam tersi

olabılır cnm. ben o gece unuttum kullanmayı ara verılmez heralde . ya bıde sıze doktor onu nezaman kullanmanız gerektıgını soledımı ben gece yatarken ıcıyorum

olabılır cnm. ben o gece unuttum kullanmayı ara verılmez heralde . ya bıde sıze doktor onu nezaman kullanmanız gerektıgını soledımı ben gece yatarken ıcıyorum

doktor demedide eczacı dedi aç karnına al dedi bulantı yapabilir dedi bende zaten bulanıyorum dedim oda o zaman yemeğin arasında al karnını çok doyurmadan dedi sabah aç karnına alıyorum ben

doktor demedide eczacı dedi aç karnına al dedi bulantı yapabilir dedi bende zaten bulanıyorum dedim oda o zaman yemeğin arasında al karnını çok doyurmadan dedi sabah aç karnına alıyorum ben

bende unutmusum sormayı. bazı ılaclar yemekten hemen sonra alınması feln lazımmıs ya kana daha ıyı karısması ıcın.

hayırrrrr tam tersine bir kız delisi var karşında ama allahın takdiri.

ya yıne senınkı ıkıncı cnm ıstersın tabıkı bızımkıne ne demelı daha ılk bebegımz gerızekalı benım kocam gerızekalııııııııııııı ay ıyıce gıcık aldım pogaca hamuru hazırlıcam sinirimden

bak canım nette kullanımındada şöle yazıor
İlacın Kullanılışı ve Dozu

Yetişkinlerde, günde bir tablet kahvaltı ile birliktealınmalıdır. Hastanın sabahları hiperemezisi varsa, tabletlerin öğle vakti veyagerekirse akşam alınması gerekir.

Kizlar bu hic bisi kullanmiyorum acaba bende baslasam mi bilemedim hmmm...Gerci doktorum gerek yok dedi ama yinede sanki öyle insanin ici daha rahat ediyor. Bi bakimda icinde iyod olmayan ne varsa bende doktoruma sorup ondan alayaim.

bende unutmusum sormayı. bazı ılaclar yemekten hemen sonra alınması feln lazımmıs ya kana daha ıyı karısması ıcın.

kız aman haaaaaaaa ac karnına hatırlatılmadıkca ıcmeyın hep tok alın allah etmesın mıde kanaması gecırırsınız bıde sızle ugrasıp uzulmıyelım ay ıyıce sınırlerım bozuldu sankı ya bana yada basa bırne bıse olcak elım ayagım tıtrıo

benımkı dun oldu cnm kız bebekim ay annesı kurban onu yaradana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…