pardon yaaanasıl yanı anlamadım ılkinin erkek cocuk olması dahamı farklı yanı ne demek ıstedın
cnm elevıt bende felaket kabızlık yapıyor
cnm elevıt bende felaket kabızlık yapıyor
pardon yaaailk çocuğumuz erkek o yüzden biz bu bebeğimizi kız istemiştik ama o da erkek artık allah hayırlı evlat yapsın ama insan değişik istiyor.
ben senın ne demek ıstedıgını anlamadım arkadasım ama ılk bebekte erkek farklı dıyosan o senın dusuncen benım oyle bır derdım yok belkide ben yanlıs anladım bilemicemm
hım anladım yoksa bır erkek duskunu dahamı var dıcektım kocamı sevmıyorumda bu aralar ondan bıras hassasın sende k.bakma
hergun 2-3 kayisi ye canim..bir sorun olmuyor o zaman..ceviz badem kayisi..hergun yiyorum isyerimde cekmecem dolu..birde meyve tabi hergun..
internetten baktım şimdi gastrointestinal bozukluklar olabilir diyor yan etkilerinde ama bu ara vermeyi gerektirmez diyor örneğinde kabızlık demiş elevitten oluyo sende kabızlık yaptı bende ise tam tersi
olabılır cnm. ben o gece unuttum kullanmayı ara verılmez heralde . ya bıde sıze doktor onu nezaman kullanmanız gerektıgını soledımı ben gece yatarken ıcıyorum
doktor demedide eczacı dedi aç karnına al dedi bulantı yapabilir dedi bende zaten bulanıyorum dedim oda o zaman yemeğin arasında al karnını çok doyurmadan dedi sabah aç karnına alıyorum ben
hayırrrrr tam tersine bir kız delisi var karşında ama allahın takdiri.
bende unutmusum sormayı. bazı ılaclar yemekten hemen sonra alınması feln lazımmıs ya kana daha ıyı karısması ıcın.
Kizlar bu hic bisi kullanmiyorum acaba bende baslasam mi bilemedim hmmm...Gerci doktorum gerek yok dedi ama yinede sanki öyle insanin ici daha rahat ediyor. Bi bakimda icinde iyod olmayan ne varsa bende doktoruma sorup ondan alayaim.
hoşbulduk........ kızlar cinsiyetini öğrenen var mı..... herkes bana erkek diyor ama ben kız istiyorum... tabi sağlıklı olsun da ilk çocuk bi de babamızda kız istiyor... 22 sinde kontrole gitcem... o zamana belli olur muuuu????
ben hala folik kullanıyorum
elevite ne zaman geçicem acaba
Kizlar bu hic bisi kullanmiyorum acaba bende baslasam mi bilemedim hmmm...Gerci doktorum gerek yok dedi ama yinede sanki öyle insanin ici daha rahat ediyor. Bi bakimda icinde iyod olmayan ne varsa bende doktoruma sorup ondan alayaim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?