ben hala folik kullanıyorum
elevite ne zaman geçicem acaba
benımkı dun oldu cnm kız bebekim ay annesı kurban onu yaradana
bızım senle aramızda 2-3 gun var sanırım.
valla bnm doktor taaa 2 aydan berı elevıte gecırdı
balık yagı bıle verdı 10 gun oncede daha onu almadım bıle
yaa poyraz sende kıza daır ne belırtıler vardı eksı, tatlı, bas agrısı,kasık agrısı ne bılım
(bu arada gecen bana bırı dedıkı "eger dudaklarınız catlıyorsa kızdır"ya dedım daha neler)
yaa poyraz sende kıza daır ne belırtıler vardı eksı, tatlı, bas agrısı,kasık agrısı ne bılım
(bu arada gecen bana bırı dedıkı "eger dudaklarınız catlıyorsa kızdır"ya dedım daha neler)
haftaya bende kontrole gittiğimde sorayım
ayyy çok güzel bi duyguuu..... şimdi pembe pembe hazırlık yapcaksın... darısı benim başıma..
eşim kursagımdak koymasaydı ıcımden gelerek yapacktım ama neyse ya yıne aklıma getırmek ıstemıyorum
bendekı belırtı hep erkekten yanaydı ama bılmıyorum acı cok yedım eksi meve cok yedım ne bılm
eşinin durumu ne şekerim... bende de var bi durum da.... eşim askere gitcek.... doğuma yetişcem diyor ama((
eşinin durumu ne şekerim... bende de var bi durum da.... eşim askere gitcek.... doğuma yetişcem diyor ama((
allah kavustursunnn
aralıktamı gıdıyor yetısır ya kısaysa hazırana
evet... pazar günü gidiyor babamız... kısa çıkarda inşallah hazirana gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?