2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar ben geldim doktordan
maşallah herşey iimiş 76 gram olmuş birde 9,4 cm
birde oğluş geliyormuş %90

herkes iimi birde geçmişi okumadım ama nolmuş seydama merak ettim

maşallah cok cok sevindim canım benim..içimi rahatlattın benim de..bodrumun yakışıklı erkeklerinden biri görüldü demekki

Fmg gelmedi kuzu . Yakamoz ve delimavi geldi onlardan güzel haberler geldi. Kuzu bugun gelmeyebilirim merak etmeyin demişti.

Sen nasılsın nasıl oldun. Fmg akıntın varmı yaa seninle aynıyız ya o yüzden sormak istedim bide kasıkların ağrıyormu hastalancak gibi

Şirketimde sigara yasağına rağmen sigara içenlerin hepsini öldürmek istiyorum. Nefes alamaz hale geldim. Şimdi olay çıkarıcam.

kkızlar dr a gıdecegım gunun gecesı uyurken kulagıma bır ses geldı kıkzın olavak dıe yemın olsun allahıma sonra kız cıktı
gözün aydın canımbnm, allah gönlüne göre wermiş..
Bizim burada eczanede 65tl , benim sitede birde %10 indirim hakkım olduğu için bana 43tl ye geldi krem , çok fazla kullanacağım için ne kadar tasarruf etsem iyidir diye düşündüm :))
ben bi tane kullandım sadece 3 ay sonunda almıştım 9.ayda bitti son ayı bebe yağı we normal nemlendiricilerle bitirdim.. lierac iyi gerçekten..
hiç çatlağım yok bnm..
Kızlar koyu beyaz akıntısı olan varmı.. Bide kasıklarda ağrı ((((((((( offffffff
bnm wardı ama dr fitil werdi ama bitmedi tekrar kullanacağım..
ya bu mesaj doğrumu diye dewamına falan baktım ama yok ianmıyorum canım yaa(( çok kötü oldum sana allahtan sabır bebeğine rahmet diliyorum.. bugün almışlardır yawrunu umarım sana göstermezler birde o görüntü kalmaın aklında(
üzülme diyemeyeceğim ama yıpratma kendini sana ihtiyacı olan bir yawrun war yanında..
uff çok kötü
canim ilk yazdigi mesaji gordum bende seydam in..sat i 28 agustosmus..
ewet 15. haftadaydı.. inanamıyorum hala diğer 5 düşüğü kaç aylıkken olmuştu acaba ?
ewet risk azalıyor ama seydamın rahiminde bebeği kabul etmeyen bi sorun warsanıyorum bu 6. oldu( çok kötü bi durum canım yaa(
kızlar teknik bişey sorucam hani bu çizelgenin altına başka şeyler de yazıyorlar ya nasıl olacak bilen var mı
profilimden imzyı göster seçeneğini işaretledim ama nereye yazıcam onu bulamadım
üstten kullanıcı paneline gir.. imzayı göster butonu ordada war.. onu tıukla we yazını yada çizelgeni profil düzenleden imza bölümüne kopyala..

Fmg gelmedi kuzu . Yakamoz ve delimavi geldi onlardan güzel haberler geldi. Kuzu bugun gelmeyebilirim merak etmeyin demişti.

Desene yarını bekliycez kuzudan güzel haber almak için:)

Sen nasılsın nasıl oldun. Fmg akıntın varmı yaa seninle aynıyız ya o yüzden sormak istedim bide kasıkların ağrıyormu hastalancak gibi

Akıntım çoğaldı. Ben de sana soracaktım sabah unuttum. Eskiye göre arttı 2-3 gündür akıntım.
Kasık ağrım da oluyor canım tıpkı hastalanacak gibi. Tıpa tıp aynı belirtiler bende de var.
Artı 2 gündür sol tarafımda batma var. Bunu ilk defa hissediyorum.

of yaaaa acayip huzursuzum sen cuma bi gitde bakalım ne diycek. Merak ettim. Batma ne ki belki benmde öyledir:)))))

delimavi gözün aydın rabbim kucagına aldıgın günleri de göstersinn

kızlar akıntı durumu bendede var cok igrenc hemde koyu sarı yeşile dönuk gibi
doktora sorucam inşallah apar topar cıkarmazsa....
ayakda cok durunca sanki daha cok akıntı oluyo gibi

sigara odasi yokmu canim ?

Ne alaka yaa sigara yasağına uyulmazmı ayıp uyar sende

Sigara odası yok. Hesapta kendi odalarında içiyorlar. Ama onlarca kişi aynı anda bütün gün sigara içiyor.
Üstelik bizim odaları duvar değil paneller ayırıyor. Duman aynen bizim odada yani.
Kaç kere uyardım herkes kendini düşünüyor. Bencillik diz boyu. Bıktım artık. Müdürüme patronuma gidiyorum şikayete onlar daha beter tiryaki. Offffffffff......
En sonunda müdürüme dedim bugün şikayet edicem diye. Kim takıyo. Benim maaşımdan keserler cezayı yine devam ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…