selamlar ben geldim doktordan
maşallah herşey iimiş 76 gram olmuş birde 9,4 cm
birde oğluş geliyormuş %90
herkes iimi birde geçmişi okumadım ama nolmuş seydama merak ettim
benim de gözüm aydı da daha degil yarın aycak inşallahh..delimavi48in bebiş iyimiş canım cok sevindik..
Kusura bakmayın kızlar kafam biraz karışık karıştırmışım
Düzeltiyorum...
Delimavi gözün aydın canım.
gözün aydın canımbnm, allah gönlüne göre wermiş..kkızlar dr a gıdecegım gunun gecesı uyurken kulagıma bır ses geldı kıkzın olavak dıe yemın olsun allahıma sonra kız cıktı
ben bi tane kullandım sadece 3 ay sonunda almıştım 9.ayda bitti son ayı bebe yağı we normal nemlendiricilerle bitirdim.. lierac iyi gerçekten..Bizim burada eczanede 65tl , benim sitede birde %10 indirim hakkım olduğu için bana 43tl ye geldi krem , çok fazla kullanacağım için ne kadar tasarruf etsem iyidir diye düşündüm :))
bnm wardı ama dr fitil werdi ama bitmedi tekrar kullanacağım..Kızlar koyu beyaz akıntısı olan varmı.. Bide kasıklarda ağrı((((((((( offffffff
ya bu mesaj doğrumu diye dewamına falan baktım ama yok ianmıyorum canım yaakizlar saat 3 de gittigim ikili test kontrolumde bebegimin 4 gün önce kalp atisinin durdugunu söyledirler yikildim , aglamaktan göz yaslarim kalmadi minicigim öylece kalmis yerinden hic kipirdamiyordu cok zor cok okadar istemisken ucup gitti melegim inanin aglamaktan yorgun düstüm sinir krizi gecirdim ...yarin kürtaja gidiyorum rabbim sizin meleklerinizi size bagislasin ........
ewet 15. haftadaydı.. inanamıyorum hala diğer 5 düşüğü kaç aylıkken olmuştu acaba ?canim ilk yazdigi mesaji gordum bende seydam in..sat i 28 agustosmus..
ewet risk azalıyor ama seydamın rahiminde bebeği kabul etmeyen bi sorun warsanıyorum bu 6. oldugünaydın kızlar
sabha kadar uyuyamadım seydam ın haberinden sonra
bende 13 hafta bitsin risk bitecek bu korkuları yaşamıcam diyrodum ama 13 haftadan sonra da olabiliyormuş
hiç iyi değilim bugün yataktan zor kalktım
üstten kullanıcı paneline gir.. imzayı göster butonu ordada war.. onu tıukla we yazını yada çizelgeni profil düzenleden imza bölümüne kopyala..kızlar teknik bişey sorucam hani bu çizelgenin altına başka şeyler de yazıyorlar ya nasıl olacak bilen var mı
profilimden imzyı göster seçeneğini işaretledim ama nereye yazıcam onu bulamadım
Fmg gelmedi kuzu . Yakamoz ve delimavi geldi onlardan güzel haberler geldi. Kuzu bugun gelmeyebilirim merak etmeyin demişti.
Sen nasılsın nasıl oldun. Fmg akıntın varmı yaa seninle aynıyız ya o yüzden sormak istedim bide kasıkların ağrıyormu hastalancak gibi
of yaaaa acayip huzursuzum sen cuma bi gitde bakalım ne diycek. Merak ettim. Batma ne ki belki benmde öyledir:)))))desene yarını bekliycez kuzudan güzel haber almak için:)
akıntım çoğaldı. Ben de sana soracaktım sabah unuttum. Eskiye göre arttı 2-3 gündür akıntım.
Kasık ağrım da oluyor canım tıpkı hastalanacak gibi. Tıpa tıp aynı belirtiler bende de var.
Artı 2 gündür sol tarafımda batma var. Bunu ilk defa hissediyorum.
sigara odasi yokmu canim ?
Ne alaka yaa sigara yasağına uyulmazmı ayıp uyar sende
Şirketimde sigara yasağına rağmen sigara içenlerin hepsini öldürmek istiyorum. Nefes alamaz hale geldim. Şimdi olay çıkarıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?