2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hee evet evet aman sağlıklı olsunlar napalım korktum valla ben artık

Kızlar aşermeleriniz var mı

bn hiç yaşamadım yaa( ilkindede şimdide zaten 5 aydan sonra hiç olmazmış

drlara göre aşerme die bişeyde yok aslında kadınların psikolojik olarak kendilerini nazaçekmesi oluyo sanırsam:)))
ilk zamnlar turşu (şu küçük kawuna benzeyen), bide turşu suyu istyodu canım..

hasret0587 bizde de 20 ay olacak aralarında yeni yeni yürümeye başladı oğlum düşecek diye koşturuyorum peşinde sizinde sürpriz olmuş galiba bu bebişinin cinsiyeti belli mi

ben bi meyveye aşeriyorum ama söylemeyeyim şimdi canınız istemesin gerçi ben kışın hep ararım o meyveyi ama boll bol liimon yiyorum tuzlayıp

kızlar geldım ölculdu tansıyonum 7 ye 4 cok dusuk dedıler ayran ıctım tuzlu yatacam az ıyı deglm esım geldıgınde serum takılacak

ya kızlar belimin sol tarafındaki kemik fena ağrıyo ya öyleki eğilip kalkarken bişey kopuyo sanki, ayakkabımı giyerken tek ayak üzerinde durim dedim düşüyodum az kalsın çok fena ağrıyo ya neden acaba ama kemik ağrıyo yani bel ağrısı değil sadece sol taraf

bebekpoyraz geçmiş olsun canım ya yat dinlen serum iyi geliyo kendine getirir seni tuzlu bişeyler yükseltir geçmiş olsun canımmmm

ben bi meyveye aşeriyorum ama söylemeyeyim şimdi canınız istemesin gerçi ben kışın hep ararım o meyveyi ama boll bol liimon yiyorum tuzlayıp
ımmm anladım onu ama yok ekşi hiç cazip değil bana.. sanırım birde kızın olacak canım:))
heeeee bende onu anlatmaya çalışıyorum aynen benimde öleeeeeeee
ay ewet ya ne ki bu şimdi.. rahim büyüdüğünden sanırım baskı yapıyo waginaya..
hasret0587 bizde de 20 ay olacak aralarında yeni yeni yürümeye başladı oğlum düşecek diye koşturuyorum peşinde sizinde sürpriz olmuş galiba bu bebişinin cinsiyeti belli mi
canım yaa çok zor olacak 2011 bizimiçin... ama 2 sene sonra rahat edeceğiz inşallah...
ewet kazara oldu weilk öğrendiğimde bu topice girip öyleşeyler yazdımm ki aldırmak istyordum... ama eşim istemedi, 2010mart anneleride çoğu aldırmamam konusunda baskı yaptı durumun müsait maddiyatın iyi yaşın genç v.s.. ama işte başka nedenler wardı neyse.. hayırlısı buymuış demekki.. şimdi mutluyum..
9.5 aylık kızım war 14+0da bebeğim war..
12. haftada süreyya menteşe gittim erkeğe benziyor dedi (bu adama aslında çok güweniorum gülben ergenin falan dr.u).. 2 gün sonra başka dra gittim oda kıza benzior dedi aynen böle oldum bak

selam kızlar.nasılsınız?herkes iyi değil mi? fazla giremiyorum zararlı diye.arada bi gelip bakıyorum kim napıyo bakiim?
nasıl mide bulantıları geçti herhalde yemeklerden bahsediyosunuz.

mrb kızlar ben temmuz annelerinden geliorum
aklıma bişi takıldıkça soracağım ilk siz oluosunuz:13:
bizden bi adım daa öndesiniz ya
ikili test için dr.um bana tam 11. haftada gün verdi
yani 11+0
aranızda bu tarihte yaptıran varmı
biraz erken geldi bana

mrb. bebeğin boyu eğer 5 cm ıse ense kalınlığı ıcın felan uygun oluyormus. zaten 11 ıle 14 haftalar arasında yapılıyor.demekkı doktorun oyle uygun gordu

ya kızlar şu bendeki plesenta previa durumu iyice canımı sıktı netten biraz araştırım da tehlikeli bi durummuş dinlenmezsem kanama ve bebeği kaybetmeye kadar gidebilirmiş zaten doktorda dinlen demişti ileriki dönemlerde rahim büyüdükçe plesenta yukarı çekilir dedi ama tabi önemli olan bu süreci sağlıkla atlatmak o yüzden ben artık eskisi kadar yazamayabilrim sürekli yatmam gerekiyor çünkü bi süre kime söylesem zorda kalmazsan kalkma sürekli yat yoksa kanama yapar diyor bi yemek yapıp yemeye kalkacam işte mecburen tek oldugum için, bişy olmaz inşallah dualarınızı eksik etmeyin benim istirahat dönemi başladı ama sizsiz de yapamam arada yazarım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…