hee evet evet aman sağlıklı olsunlar napalım korktum valla ben artıkcnm aynenki sen yine iyisin benm kız daha 9.5 aylık yürüme çalışmaları yapıyo düşüyo kalkıyo merdiwenlere tırmanıyo sürekli uff çok yorucu gerçekten doğduğunda 15 aylık olacak napıcam bilmiorum
nolmuş delimawiye görmedim mesajını? Banada söleeeee
ama erkek kız muamması sende de war hani meraktan diorum sırf öğrenmek için:)) bn ilk fırsatta gidicem ama o fırsatı hiç yakalıyamıyorum:26:
Kızlar aşermeleriniz var mı
uff şu an karnımın içinden şeyime bir sızı war.. Fenaaa
kızlar geldım ölculdu tansıyonum 7 ye 4 cok dusuk dedıler ayran ıctım tuzlu yatacam az ıyı deglm esım geldıgınde serum takılacak
hee evet evet aman sağlıklı olsunlar napalım korktum valla ben artık
ımmm anladım onu ama yok ekşi hiç cazip değil bana.. sanırım birde kızın olacak canım:))ben bi meyveye aşeriyorum ama söylemeyeyim şimdi canınız istemesin gerçi ben kışın hep ararım o meyveyiama boll bol liimon yiyorum tuzlayıp
ay ewet ya ne ki bu şimdi.. rahim büyüdüğünden sanırım baskı yapıyo waginaya..heeeee bende onu anlatmaya çalışıyorum aynen benimde öleeeeeeee
canım yaa çok zor olacak 2011 bizimiçin... ama 2 sene sonra rahat edeceğiz inşallah...hasret0587 bizde de 20 ay olacak aralarında yeni yeni yürümeye başladı oğlum düşecek diye koşturuyorum peşinde sizinde sürpriz olmuş galiba bu bebişinin cinsiyeti belli mi
selam kızlar.nasılsınız?herkes iyi değil mi? fazla giremiyorum zararlı diye.arada bi gelip bakıyorum kim napıyo bakiim?
nasıl mide bulantıları geçti herhalde yemeklerden bahsediyosunuz.
canım radyason yayıyo ya o bakımdan.bebek için zararlı olduğu söleniyo...nedir zararlı olan anlamadım?
mrb kızlar ben temmuz annelerinden geliorum
aklıma bişi takıldıkça soracağım ilk siz oluosunuz:13:
bizden bi adım daa öndesiniz ya
ikili test için dr.um bana tam 11. haftada gün verdi
yani 11+0
aranızda bu tarihte yaptıran varmı
biraz erken geldi bana
üstten kullanıcı paneline gir.. imzayı göster butonu ordada war.. onu tıukla we yazını yada çizelgeni profil düzenleden imza bölümüne kopyala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?