of yaaaa acayip huzursuzum sen cuma bi gitde bakalım ne diycek. Merak ettim. Batma ne ki belki benmde öyledir:)))))
Akıntıya ve kasık ağrısına çok normal dedi. Ben endişelenmiyorum onlar için sen de takma canım. Cuma tekrar bir sorarım. İçimiz rahat etsin diye.
Kasık ağrısı olacak çok normal ama bel ağrısı normal değil demişti.
kızlar ben de sadece böyle bi anda ayaga kalktıgımda ve hapşırdıgımda batma oluyo, ama öle durup dururken yok siz dede oluyomu öyle bişeyy..bu normal bişey ama sanırım..
ay cok kızıyorum öyle saygısızlara ben yaa..zaten sigaradan nefret ederim..
kızlar ben de sadece böyle bi anda ayaga kalktıgımda ve hapşırdıgımda batma oluyo, ama öle durup dururken yok siz dede oluyomu öyle bişeyy..bu normal bişey ama sanırım..
sürekli aynı seyleri soruyomuyum bilmıyorum ama
unutuyorum
fgm canım senın doktorun kimdi hangı hastane
evet bendede oluyo hapşırınca batma oluyo bazen otururken bile oluyo
cok ayakda durunca belim kopuyo
kasık agrım fazla olmuyo ama sancı oluyo
fmg yazık sana yaa..orda pasif içici durumundasın resmen..valla ver calıştıgın yerin adını ihbar edeyim bari ben:)
ben kactım kızlar kendinize iyi bakın..öptüm hepinizi..
benimkide o yüzden söylemiyo sanırım yanılma payı var diye bi tutturmuş 16. hafta diye bekliycez mecbur ay sağlıklı olsunda geç öğrensemde olur insan merak ediyo tabi ama dünkü korkudan sonra kalbi atsın başka bişy istemiyorum diyorumbenim doktorda cinsiyetle ilgili tahminde bulunmuyo dün sorduk bu haftalarda yanılma çok fazla olur
klitoris ve penis birbirine çok benziyo 4 hafta sonra kontrolün var o zaman söylerim dedi
saol canımcımcanım hadi gözün aydın
dr un söylediklerine dikkat et gerisi allah a kalmış hepimiz ona emanetiz
hadi ben kaçtım hatunlar görüşürüz yarın bye
söylemiyo ya 16. haftaadn itibaren diyogözün aydın canım, eş aşağıdaysa ewt dikkat lazım..
cinsiyet tehmin etmedi sanırım?
aa senin ki kesinleştimi kız mı yani? bnmkide kesinleşmiştir ayy çok merak ettim.. şu cinsiyet testinden almak istyorum annem bırakmıyo
ewet benim eşim öyle diyor bizimde kızımı 19. haftaya kadar erkeğe benzettiler, eşim hep sölüyo iyiki kız olmuş babasının aşkı olmuş dio:)))
canım dün o kadar kötü oldumki oturup ağlıycaktım nerdeyse aynen benide ateş bastı dışarı balkona filan çıktım hava almaya haberi duyunca şok oldum uyuyamadım zaten hiç beklemiyodum inşallah güzel haberlerle gelirsin canım allah bebeklerimizi bağışlasınyakamoz cok sevindim canım bebegin saglıklıymış inşlhh ben de yarın bu haberleri verebilirim..seydamı duydum valal cok kötü oldum yüzüme ateş bastı..
maşallah bugün güzel haberler alıyoruz çok şükürselamlar ben geldim doktordan
maşallah herşey iimiş 76 gram olmuş birde 9,4 cm
birde oğluş geliyormuş %90
herkes iimi birde geçmişi okumadım ama nolmuş seydama merak ettim
Kizlar benim mesai bitiyo ben kaciyorum. Yarin görüsürüz insallah kendinize ve bebislere cok iyi bakin. Iyi aksamlar
ben dayanamam o arada hemen başka bi dra ada giderim walla çok uzun:)))) hele bide cinsiyet merakı olunca:)))haklısın cnm ama etkiliyor insanı işte..
Toparlamamız lazım silkenenin kızlar...
sen 10 gün diyosun ben 1 ay diyorum 5 ocak yuh yaaaaaa
bu resimde ki senin değil o zamn?KESKE bnm esımde erkek bebek ısteseydi................
evet cnm daha ılk ama adam kız cocuk meraklısı.
bızım bebekte erkek galıba
kız 2 gün önce gittim dr normaldir 1 ay sonra gel demesiben dayanamam o arada hemen başka bi dra ada giderim walla çok uzun:)))) hele bide cinsiyet merakı olunca:)))
bu resimde ki senin değil o zamn?
nerden wqardın bu kanıya:)
cnm aynenki sen yine iyisin benm kız daha 9.5 aylık yürüme çalışmaları yapıyo düşüyo kalkıyo merdiwenlere tırmanıyo sürekli uff çok yorucu gerçekten doğduğunda 15 aylık olacak napıcam bilmiorumii akşamllar kızlar uzun zamndır giremiyordum şeydama çok üzüldüm Allah oğluna uzun ömür versin
bende kasık ağrıları çok oluyo 2. gebelliğim ilkiinde daha rahattım bunda çok ağır hissediyorum kendimi bide oğlum devamlı kucağımda çok hareketlendiği dönem korkuyorum bi taraftan bişey olursa diye ama mecburum bi yerde oğlum da küçük bide çallışıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklla atlatalım inş. hamillelliğimizi
nolmuş delimawiye görmedim mesajını? banada söleeeeedelimavi gözün aydın rabbim kucagına aldıgın günleri de göstersinn
kızlar akıntı durumu bendede var cok igrenc hemde koyu sarı yeşile dönuk gibi
doktora sorucam inşallah apar topar cıkarmazsa....
ayakda cok durunca sanki daha cok akıntı oluyo gibi
kız 2 gün önce gittim dr normaldir 1 ay sonra gel demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?