gunaydin arkadaslar..dun aksam dayanamadim..doktora gittim..9 da bizim evin orda ozel hastanede kadin dogum dr u varmis :)muayene olmaya geldim dedim..kendi doktorumdan baska ilk defa dr gittim ya :) bir baktik parmagini emiyo kuzum..ama bize yine ayni seyi yapti..sadece ve sadece poposunu gosterdi tabikiiiiiiiiiiii..
günaydın arkadaşlar..
banayaklaşma merhaba. siteye baktım gerçekten güzel teşekkürler.
seldaonur merhaba nasılsın. kuzu gelmemiş...
yaa evet gelse açardı mutlaka bak yine merakta bıraktı bizi..
ya kızlar şu bendeki plesenta previa durumu iyice canımı sıktı netten biraz araştırım da tehlikeli bi durummuş dinlenmezsem kanama ve bebeği kaybetmeye kadar gidebilirmiş zaten doktorda dinlen demişti ileriki dönemlerde rahim büyüdükçe plesenta yukarı çekilir dedi ama tabi önemli olan bu süreci sağlıkla atlatmako yüzden ben artık eskisi kadar yazamayabilrim sürekli yatmam gerekiyor çünkü bi süre kime söylesem zorda kalmazsan kalkma sürekli yat yoksa kanama yapar diyor bi yemek yapıp yemeye kalkacam işte mecburen tek oldugum için, bişy olmaz inşallah dualarınızı eksik etmeyin benim istirahat dönemi başladı ama sizsiz de yapamam arada yazarım mutlaka
hoş-güzel bi siteymiş sağolasın canım...Selam herkese
Ben size kendi doktorumun web adresini vereyim ordan gün gün gebeliğinizi bebeğin gelişimini vücudunuzdaki degisimleri takip edebilirsiniz isterseniz. Zevkli oluyo her gün bebeğinize neler olduğunu okuyorsunuz :) genelde sitelerde haftalık takip var Ama bu günlük olduğu için daha ayrıntılı
Hafta Hafta Gebelik - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jinekolog Op. Dr. Hakan KILAVUZ Resmi Web Sitesi
[/QUOTE]gunaydinnnnnnnn..hosgeldinnnnnn..haftayi bitiriyoruz.ohh yarin cuma..
QUOTE=Hilmi_ve_Fatma;16556676]günaydın herkeseeeeeeeee
yakında bi ses gelir herhalde kötü düşünmeyelim benceValla herhalde doktor yatırdı kuzuyu ..
Kötü bişey getirmek istemiyorum aklıma.
En kötüsü bu olsun . Yatırabilir demişt.çnkü
Valla herhalde doktor yatırdı kuzuyu ..
Kötü bişey getirmek istemiyorum aklıma.
En kötüsü bu olsun . Yatırabilir demişt.çnkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?