2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğin cinsiyetini merak eden anneler yeni bir test çıkmış 10 haftalık hamileyken bile bebeğinizin cinsiyetini söylüyor google dan araştırın INTELLIGENDER bebek cinsiyetini öğrenme testi fiyatıda 75 tl civarıymış...:81:

gunaydin arkadaslar..dun aksam dayanamadim..doktora gittim..9 da bizim evin orda ozel hastanede kadin dogum dr u varmis :)muayene olmaya geldim dedim..kendi doktorumdan baska ilk defa dr gittim ya :) bir baktik parmagini emiyo kuzum..ama bize yine ayni seyi yapti..sadece ve sadece poposunu gosterdi tabikiiiiiiiiiiii..

günaydın arkadaşlar..
banayaklaşma merhaba. siteye baktım gerçekten güzel teşekkürler.
seldaonur merhaba nasılsın. kuzu gelmemiş...

olsun sağlıklı yaa varsın poposunu dönsün ne güzel:)))

ya canim iyiyim..sen nasil oldun..evet gordum rahatladim canim..pitpit atiyordu kalbi..sukurler olsun..ya bu kuzuya nasil ulascaz..
insallah gelir yaa..
günaydın arkadaşlar..
banayaklaşma merhaba. siteye baktım gerçekten güzel teşekkürler.
seldaonur merhaba nasılsın. kuzu gelmemiş...

Canım benim arkadaşımda da öyle bir dyrym vardı sadece normal doğum değilde sezeryan olmak zorunda kaldı, onun dışında çok aktif çalışmasına rağmen hiçbir sorun yaşamadı, 9 aylık doğurdu. Korkma bişi olmaz, çok riskli olsa zaten doktorun sana söylerdi. Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde yerde değiştirebilir,onda son ana kadar bekledi doktor, sonunda sezeryan yaptı...Gönlünü ferah tut.

hoş-güzel bi siteymiş sağolasın canım...

hakketen ya bu kuzu naptıki?????????*

Valla herhalde doktor yatırdı kuzuyu ..
Kötü bişey getirmek istemiyorum aklıma.
En kötüsü bu olsun . Yatırabilir demişt.çnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…