ben dayanamadim aksam gittim doktora..parmagini emiyordu..ama yine poposunu gosterdi bize
yaa ne kadar şanslısınız sizler ya aufff ben 2 dk ne oldugun anlayamıyorum ki uffffffffff
nasıl yanı anlamadım neyı anlayamadın
sezz sonuna kadar katılıyorum berabt bir hafta cumartesi dr gittim herşey normal ama pazrtesinden ber ağrımvar . Huzursuzum anlamadım ve hepimiz aynıyız. :)) hayır olsun. Kuzununda alacağı olsun.. Bu kadar merakta bıraktı bizi. Inşallah iyi olsunda merak edelim..günaydın kızlarrrrr... Ya bu nasıl bi hafta böle...kuzu hala ortada yok..akşamdan beri meraktayım..her dakka girip bakıphaber gelmediğini görünce çıkıyorum... Benimde akşamdan beri agrılarım var..daha 2 gün önce gittim doktora yine gidesim var..nolcak bizim bu halimiz daha 6 ay var doğuma...ilerde de aa dün kıpırdıyordu bugün kıpırdamadı noldu acaba diye düşüncez...kuzu hadi gel artıkkkkkkkk
güzel haberler nşallah cnm korkma allahın izniyle bişey çıkmaz..arkadaşlar bu gün ikili test soncumu alacağım hadi hayırlısı:18:
sezz sonuna kadar katılıyorum berabt bir hafta cumartesi dr gittim herşey normal ama pazrtesinden ber ağrımvar . Huzursuzum anlamadım ve hepimiz aynıyız. :)) hayır olsun. Kuzununda alacağı olsun.. Bu kadar merakta bıraktı bizi. Inşallah iyi olsunda merak edelim..
güzel haberler nşallah cnm korkma allahın izniyle bişey çıkmaz..
ben geldim morelım cok bozuk kaynanamla dun kavga ettik bana kafayı yedırtecek kızlar uzun zaman sonra evde yanlız kaldık onunla bı koyde bı hendekte oluyodu kızımla koca bı gun gecırıcem dıye sevınırken iznimi zehir ettı kafamın arkası resmen ağrıdan koptu yaaa hala morelım cok bozul allah belasını versın lanet olsun ona ya ben gercekten cok kötüyüm ya bu adın ne istyr benden ya yok nıye cam sılmemısım yok evde ekmek yokmus bakkala neden gıtmemişim bende evde 2 tane erkek var hava kararmı9s benmı gıdeyım belım ağrıyo gıdebılseydım sabahtan berı aç kalmaz alırdım dedim birbirimize girdikkkkkkkkk
ben geldim morelım cok bozuk kaynanamla dun kavga ettik bana kafayı yedırtecek kızlar uzun zaman sonra evde yanlız kaldık onunla bı koyde bı hendekte oluyodu kızımla koca bı gun gecırıcem dıye sevınırken iznimi zehir ettı kafamın arkası resmen ağrıdan koptu yaaa hala morelım cok bozul allah belasını versın lanet olsun ona ya ben gercekten cok kötüyüm ya bu adın ne istyr benden ya yok nıye cam sılmemısım yok evde ekmek yokmus bakkala neden gıtmemişim bende evde 2 tane erkek var hava kararmı9s benmı gıdeyım belım ağrıyo gıdebılseydım sabahtan berı aç kalmaz alırdım dedim birbirimize girdikkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?