2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben gıttıgımde hıc oynamadı kalbı atıyodu sadece dıodum dun 4d cd den baktık elınbı acıp kapadı içim rahatladı ay

günaydın arkadaşlaaaarr
keyifler yerindedir inşallah
ben yine grip oluyom galibaaaa hemen önlem almam lazımmm

yıne popo hı heheheheeehehehehehehe seldaonur ıyı yapmıs keske benımkıde ılk poposunu acsaydı anam bacaklar havada ayrık ayrık tirbiyesiz bıde kız cocucgu ayıp ayıp

yaa ne kadar şanslısınız sizler ya aufff ben 2 dk ne oldugun anlayamıyorum ki uffffffffff

günaydın kızlarrrrr... ya bu nasıl bi hafta böle...kuzu hala ortada yok..akşamdan beri meraktayım..her dakka girip bakıphaber gelmediğini görünce çıkıyorum... benimde akşamdan beri agrılarım var..daha 2 gün önce gittim doktora yine gidesim var..nolcak bizim bu halimiz daha 6 ay var doğuma...ilerde de aa dün kıpırdıyordu bugün kıpırdamadı noldu acaba diye düşüncez...kuzu hadi gel artıkkkkkkkk

sezz sonuna kadar katılıyorum berabt bir hafta cumartesi dr gittim herşey normal ama pazrtesinden ber ağrımvar . Huzursuzum anlamadım ve hepimiz aynıyız. :)) hayır olsun. Kuzununda alacağı olsun.. Bu kadar merakta bıraktı bizi. Inşallah iyi olsunda merak edelim..

arkadaşlar bu gün ikili test soncumu alacağım hadi hayırlısı:18:
güzel haberler nşallah cnm korkma allahın izniyle bişey çıkmaz..

Kuzu girebilse girerdi bence.. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..En büyük olasılık doktor 2-3 gün yatıralım seni demiştir gibi geliyo...Başka bişey düşünmek istemiyorum... İyi haberleri gelsin nolur, Allah yardımcımız olsun hepimizin..:18:

merhaba arkadaşlar ben de sabahtan beri yeni girebildim siteye, kuzu gelmemiş hala ben de merak ettim.

ben geldim morelım cok bozuk kaynanamla dun kavga ettik bana kafayı yedırtecek kızlar uzun zaman sonra evde yanlız kaldık onunla bı koyde bı hendekte oluyodu kızımla koca bı gun gecırıcem dıye sevınırken iznimi zehir ettı kafamın arkası resmen ağrıdan koptu yaaa hala morelım cok bozul allah belasını versın lanet olsun ona ya ben gercekten cok kötüyüm ya bu adın ne istyr benden ya yok nıye cam sılmemısım yok evde ekmek yokmus bakkala neden gıtmemişim bende evde 2 tane erkek var hava kararmı9s benmı gıdeyım belım ağrıyo gıdebılseydım sabahtan berı aç kalmaz alırdım dedim birbirimize girdikkkkkkkkk

eşim sus dedi bende odaya gıttım ağlaya ağlaya uyuya kalmısım kalktım eşim maça gidecekti onu uğurladım evde yıne yanlız kaldık yaprak dökümünü izliyordum gece 12 ye kadar susmadı ya bır bır bırrrrrrr allah bana peygamber sabrı verdi vallahi cvp vermedim ama sabaha kadar başım ensem ensemden gözüme kadar cıktı ağrım

densiz onamı kalmış senin evinin camı ekmeği.. çok biliyorsa alsaymış da silseymiş. yüz vermiyceksin mesafeni koruycaksın seninle konuşurken haddini bilecek. takmaaa

ya arkadaşım sen hamilesin kendini üzmemen lazım, kaynanann da pes yani ne zoru var hiç mi düşünmüyo hamile olduğunu...

ya ne tuhaflar çok düşünüyosa gelirken alsaymış. arkadaşım sinirlisin ama sana tavsiyem bela anma, yani hamileyken hiç anma, ama normalde de bela anmak en çok kişinin kendisine zarar verir Allah korusun. iyi yapmışsın cevap vermemişsin zaten maksat kavga çıkarmak. ben eşimin yanında hiç sesimi çıkarmıyorum onun dışında bişey söylerse kibarca lafını veriyorum çok güzel oluyo.

ben yemeğe gidiyorum kızlar afiyet olsun size, öğleden sonra görüşürüz girebilirsem tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…