ya bacım ıcecemde bıse olur dıe korkuom ya :18:
benim minoset falanda fayde etmiyo ama içiliyomuş ben içmiyorum çünkü hiç etkilemiyo. Çok çok ağrırsa acile git perfalgan veriyolar serumla birlikte o iyi geliyo ama benim gibi migrenin varsa tam geçirmeyebiliyo tabi...
Minosetin herhangi bir zararı yok, ben kızımda da kullandım. Dün de doktora gittim sinizüt olmuşum bisürü ilaç verdi, hamilelerinde kullanabileceği bisürü ilaç var. Hatta iyileşmezsem diye antibiyotik bile verdi, iki gün sonra başlarsın dedi. Korkmayın o kadar, ben kızıma hamile iken antibiyotik kullanmıştım, idrar yolu enfeksiyonu yüzünden, hiç bir problem olmadı...
bende antibiyotik kullandım ampisina enfeksiyon olmuşum . Kullanılan antibiyotikler var cnm. Ve hatta hala 2 kutu fitil kullanıyorumminosetin herhangi bir zararı yok, ben kızımda da kullandım. Dün de doktora gittim sinizüt olmuşum bisürü ilaç verdi, hamilelerinde kullanabileceği bisürü ilaç var. Hatta iyileşmezsem diye antibiyotik bile verdi, iki gün sonra başlarsın dedi. Korkmayın o kadar, ben kızıma hamile iken antibiyotik kullanmıştım, idrar yolu enfeksiyonu yüzünden, hiç bir problem olmadı...
hayyatta bılmesdım ben bas agrısı cok kotuyum yemın edıom atasın gelıo kendımı suan
canım antıbıyotık 4 aydan once kullanılmıyo 4 aydan sonra rahatlıkla ıcılıo
ayyyyy cok meraktayım muhakkak yaz gelınce hayırlısı cıksın ınsallah sag salım temız ak pak ınsallah
Ben 14 hf.lık hamileyim geçen hafta benimde 3 gün süren baş ağrım tuttu, ağrıdan öldüm ama daha sonra geçti. 3 gün yatırdı beni, hamilelikle ilgili bişi herhalde benimde genelde başım pek ağrımaz ama öyle bir şey yaşadım.. Allah kolaylık versin size de...
e bacım bu bas agrısının sebebi ne gebelık felanmı anlamadım kı dr um cok kusmaktan dedı ama ınanmıyorum ılk zamanlar daha cok kusyodum tık yoktu nedenı ney acaba
e bacım bu bas agrısının sebebi ne gebelık felanmı anlamadım kı dr um cok kusmaktan dedı ama ınanmıyorum ılk zamanlar daha cok kusyodum tık yoktu nedenı ney acaba
cok sağol canım ama takıyorum ister istemez valla dün gece bende cok kötü oldum taaa ensemden gözüme kadar vuran bır ağrım vardı minoset içtim yattım vallacomelyyyyyyyyyyyy takma tek dıcegım valla takma ben taktımda ne oldu bas agrılarına kaldım tansıyonum bellı degıl bır cıkıp bır ınıyor
bende içtim dün gece onun sayesınde uyudummmya minoseti bana dr yazdı ve çantanda kalsın ağrıdığında iç dedi. bişey olmaz minoset iç yat bence. bilgisayar daha çok yorar seni. ben işteyken mahvoluyorum
kuzuuuuuuuummmmmmmmmmmm nerdesin ya gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben dedim sizearkadaşlar kuzuyu ben de merak ettim, inşallah bir sorun yoktur...
Ben 14 hf.lık hamileyim geçen hafta benimde 3 gün süren baş ağrım tuttu, ağrıdan öldüm ama daha sonra geçti. 3 gün yatırdı beni, hamilelikle ilgili bişi herhalde benimde genelde başım pek ağrımaz ama öyle bir şey yaşadım.. Allah kolaylık versin size de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?