2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bacım ıcecemde bıse olur dıe korkuom ya :18:

Minosetin herhangi bir zararı yok, ben kızımda da kullandım. Dün de doktora gittim sinizüt olmuşum bisürü ilaç verdi, hamilelerinde kullanabileceği bisürü ilaç var. Hatta iyileşmezsem diye antibiyotik bile verdi, iki gün sonra başlarsın dedi. Korkmayın o kadar, ben kızıma hamile iken antibiyotik kullanmıştım, idrar yolu enfeksiyonu yüzünden, hiç bir problem olmadı...

hayyatta bılmesdım ben bas agrısı cok kotuyum yemın edıom atasın gelıo kendımı suan

canım antıbıyotık 4 aydan once kullanılmıyo 4 aydan sonra rahatlıkla ıcılıo

Ben 14 hf.lık hamileyim geçen hafta benimde 3 gün süren baş ağrım tuttu, ağrıdan öldüm ama daha sonra geçti. 3 gün yatırdı beni, hamilelikle ilgili bişi herhalde benimde genelde başım pek ağrımaz ama öyle bir şey yaşadım.. Allah kolaylık versin size de...

bende antibiyotik kullandım ampisina enfeksiyon olmuşum . Kullanılan antibiyotikler var cnm. Ve hatta hala 2 kutu fitil kullanıyorum

hayyatta bılmesdım ben bas agrısı cok kotuyum yemın edıom atasın gelıo kendımı suan

hamilelikte olabiliyomuş malesef benim başım çok ağrırdı ama bu şekilde ağrıdığını hiç görmedim. Ağlamaktan gözlerim şişiyo.. ;Serumdan sonra biraz rahatlıyorum eve gelip kolonya-karabiber koyuyorum şakaklarıma, kafama bi şapka bide güneş gözlüğü manyak gibi dolanıyorum evin içinde..

ayyyyy cok meraktayım muhakkak yaz gelınce hayırlısı cıksın ınsallah sag salım temız ak pak ınsallah

tamam hemen yazacağım.Baş ağrısı iğrenç birşey yaa sanada allah sabır versin benim ilk üç ay tansiyonum çok düşüktü o yüzden çok kötü geçirdim şimdi yavaş yavaş toparlıyorum tansiyonum iyi allahtan ama midem yine hiç belli olmuyor hiç iştahım yok sadece ayakta durmak için yiyorum işte...arkadaşlar formda onu canım çekti dışardan bunu istedim dedikçe şaşırıyorum ben suyu bile zor içiyorum.

e bacım bu bas agrısının sebebi ne gebelık felanmı anlamadım kı dr um cok kusmaktan dedı ama ınanmıyorum ılk zamanlar daha cok kusyodum tık yoktu nedenı ney acaba

ilk hamileliğimde banada vermişti minoseti hatta doğumdan sonra emzirme aşamasındada veriyor ağrı kesici olar bence sorup almalısın böyle senin ve bebek için daha zor..

e bacım bu bas agrısının sebebi ne gebelık felanmı anlamadım kı dr um cok kusmaktan dedı ama ınanmıyorum ılk zamanlar daha cok kusyodum tık yoktu nedenı ney acaba

sitelerden de okuyabilirsin, 11-12 haftadan sonra kan basıncımız %40-50 oranında artıyor, bu da bi şekilde baskı oluşturuyor tabiki beyinde. beyin vücutta en fazla kan giden organ, bebekten dolayı rahim de 2.organ oluyor. tabi beyne gitmesi gereken kan yetersiz kalabiliyor ani hareketlerde vs. ani hareket sadece hoplama zıplama değil. bi hamlede ayağa kalkmak bile ani hareket olabilir gebelikte. o da tansiyonunu düşürüyor bu kadar basit, çok dert ediyorsun bebekpoyraz, daha sakin ol..

sitelerden de okuyabilirsin, 11-12 haftadan sonra kan basıncımız %40-50 oranında artıyor, bu da bi şekilde baskı oluşturuyor tabiki beyinde. beyin vücutta en fazla kan giden organ, bebekten dolayı rahim de 2.organ oluyor. tabi beyne gitmesi gereken kan yetersiz kalabiliyor ani hareketlerde vs. ani hareket sadece hoplama zıplama değil. bi hamlede ayağa kalkmak bile ani hareket olabilir gebelikte. o da tansiyonunu düşürüyor bu kadar basit, çok dert ediyorsun bebekpoyraz, daha sakin ol..

comelyyyyyyyyyyyy takma tek dıcegım valla takma ben taktımda ne oldu bas agrılarına kaldım tansıyonum bellı degıl bır cıkıp bır ınıyor
cok sağol canım ama takıyorum ister istemez valla dün gece bende cok kötü oldum taaa ensemden gözüme kadar vuran bır ağrım vardı minoset içtim yattım valla
ya minoseti bana dr yazdı ve çantanda kalsın ağrıdığında iç dedi. bişey olmaz minoset iç yat bence. bilgisayar daha çok yorar seni. ben işteyken mahvoluyorum
bende içtim dün gece onun sayesınde uyudummm
arkadaşlar kuzuyu ben de merak ettim, inşallah bir sorun yoktur...
kuzuuuuuuuummmmmmmmmmmm nerdesin ya gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben dedim size bırbırımızı cok merak ediyoruz gıremeyeceğimiz zamn oluyo cep numaralarımızı özelden yazalım diye

cok geçmiş olsun canım bır daha olmaz inş.

Gerçi açıklayamadıkları herşeyi hamileliğe bağlıyorlar, ben hiç kusmamıştım halbuki... Bu arada ben ikili testimi yaptıralı iki hafta oldu ama kafamı kurcalayan bazı şeyler vardı, amniyosentez yapmamız gerekebilir demişti doktorum bugün onun için Prof.dr.Hayri Ermiş ten randevu aldım ona da bir gidip kontrol yaptırcam., onun için çok heyecanlıyım umarım kötü bir şey çıkmaz ne olur benim için dua edin kızlar... Bu adam Çapa da perinatoloji bölüm başkanıymış, sorun lu gebeliklerde Atıl hoca ile beraber çalışıyor. Umarım içimi biraz rahatlatır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…