canım aynı evde olduğumuz için herseye karısır o allahım neler söyledi bana ya 2.ci cocuğun geliyo evin gelınısın tek çalısan sen değilsin sabah wişe akşam gelince ev işini yap bılmemne ya zaten elımden gelenı yapıyorum ben ama dayanamıyorum bu kadına ben ya eşim askere gıtmıs olsaydı coktan cıkmıstım ayrı eve ama eşim haberire erteletıyo okuluda bıtmıyor uzun dönem yapıcak kaynanam yuzunden eve gıtmek ıstemıyorum valla evden gıtsın ben kızımı özleye razıyım artık böyle düşünüyorum ya yeterkı gıtsın evladıma hasretın onun yuzunden alıp alıp gıdıyor ama en azından kocamla ıyıyız o gıdınce kafama göre tantana yok dert yok asık surat yok çıldırıcammmmmmmmdensiz onamı kalmış senin evinin camı ekmeği.. çok biliyorsa alsaymış da silseymiş. yüz vermiyceksin mesafeni koruycaksın seninle konuşurken haddini bilecek. takmaaa
ya arkadaşım sen hamilesin kendini üzmemen lazım, kaynanann da pes yani ne zoru var hiç mi düşünmüyo hamile olduğunu...
ben yemeğe gidiyorum kızlar afiyet olsun size, öğleden sonra görüşürüz girebilirsem tabi :)
ay canım yaaa çıldırma dur. ben aynı evde oturduğunu bilmiyorsum. kocanda gitsin bir an evvel askere yaa. sen 15 ay yersin bu karıyla kafayı . annen felan yakın değilmi onlarda da kalsan arada eşin askerdeyken. off iyiki kaynanamla konuşmuyorum . allah sabır versin..canım aynı evde olduğumuz için herseye karısır o allahım neler söyledi bana ya 2.ci cocuğun geliyo evin gelınısın tek çalısan sen değilsin sabah wişe akşam gelince ev işini yap bılmemne ya zaten elımden gelenı yapıyorum ben ama dayanamıyorum bu kadına ben ya eşim askere gıtmıs olsaydı coktan cıkmıstım ayrı eve ama eşim haberire erteletıyo okuluda bıtmıyor uzun dönem yapıcak kaynanam yuzunden eve gıtmek ıstemıyorum valla evden gıtsın ben kızımı özleye razıyım artık böyle düşünüyorum ya yeterkı gıtsın evladıma hasretın onun yuzunden alıp alıp gıdıyor ama en azından kocamla ıyıyız o gıdınce kafama göre tantana yok dert yok asık surat yok çıldırıcammmmmmmm
düşünürmü
hiç o hamile iken sırtında çay çuvalı taşıyormuş kızıma hamıleyken 3 ayımda şirket battı evede kaldım o satten sonra kımse işe almadı benıo neler yaptı bana 8,30 aylık doğum yaptım onun yüzünden 7 aylık hamıleyım makına ceyran yakıyor dıye her gun yer gırgırlatıp sildiriyodu cam sılıyodum falan okadar cektımkı bu hamıleliğimi evde geçiremem o yüzden istemiyorum o lanet bı kadın insan değil elime verseler parça parça etlerini doğrasan kanı yüzüme fışkırdıkça zevk alırım herhalde sadist oldum onun yüzündennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
alla alla ama sen hastaneye gıtyosan bılemem ben hep muayenesıne gıtyorumda
slm kızlar bas agrıları olan varmı cıldırcam artık ya yuzum şişti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar bu gün ikili test soncumu alacağım hadi hayırlısı:18:
ay canım benım ya yememe az kaldıııııı offff offffffffffffffay canım yaaa çıldırma dur. ben aynı evde oturduğunu bilmiyorsum. kocanda gitsin bir an evvel askere yaa. sen 15 ay yersin bu karıyla kafayı . annen felan yakın değilmi onlarda da kalsan arada eşin askerdeyken. off iyiki kaynanamla konuşmuyorum . allah sabır versin..
iki günde bir acile serum yemeye gidiyorum baş ağrısı yüzündenistifra ettirene kadar ağrıyo...
canım allah kolaylıkversin ama ardahanda bir arkadaşımız bir arkadaşımızda vanda bak sen onlardan daha iyi imkanlara sahipsin ve hiç olmadı istanbula gelip doğum yaparsın kendini üzme. onların ist.gelme şansları bile yok. aklına kötüyü getirme rahat ol zamana bırak ..aslında benim günüm biraz kritik, temmuz annesi mi oluruuum yoksa haziran annesi mi oluruuum bilmiyorum eheh. Sat 28 eylül. ama bebiş napar bilmem. çok da korkuyorum yav. salak salak senaryolar geliyo aklıma. çok da kusuyorum zaten, içim dışıma çıktı iyice. karnım kas yaptı. Emedur denilen ilaçla kanka olduk. Doğumum nasıl olcak diye düşünmekten rahatlayamıyorum. Çünkü astım hastasıyım. Göğüs doktorum, ağrılı doğum ya da genel anestezili doğum yapmamalısın dedi. Bunu kadın doğum doktorumla çok rahat bi şekilde, kafamı rahatlatarak görüşmem gerek. Çünkü babamda anestezi yüzünden ameliyat masasında kalp durması gibi bir öykü de var... bunların hepsi aklıma geldikçe, korkuyorum. zaten bütün imkanları eski usul, kalabalık,puslu hiç sevmediğim bu Kocaeli/gebze denilen yerde ne doğru dürüs hastane var ne doktor var. Eskişehir i bilir misiniz bilmiyorum, oranın SSK sı bile 5 yıldızlı otel gibi...
burası bana hiç güven vermiyor ve eskişehire gidip doğum yapsam, eşimle ayrı kalmak zorunda kalıcaz, iki ucu ateşli değnek misali...
azcık rahatlamak istiyorum yav..
ya minoset içsene cnm benim geçti bu hafta hep yaşadım o sorunuslm kızlar bas agrıları olan varmı cıldırcam artık ya yuzum şişti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım allah kolaylıkversin ama ardahanda bir arkadaşımız bir arkadaşımızda vanda bak sen onlardan daha iyi imkanlara sahipsin ve hiç olmadı istanbula gelip doğum yaparsın kendini üzme. onların ist.gelme şansları bile yok. aklına kötüyü getirme rahat ol zamana bırak ..
ya minoset içsene cnm benim geçti bu hafta hep yaşadım o sorunu
ya bacım ıcecemde bıse olur dıe korkuom ya :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?