2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

densiz onamı kalmış senin evinin camı ekmeği.. çok biliyorsa alsaymış da silseymiş. yüz vermiyceksin mesafeni koruycaksın seninle konuşurken haddini bilecek. takmaaa
canım aynı evde olduğumuz için herseye karısır o allahım neler söyledi bana ya 2.ci cocuğun geliyo evin gelınısın tek çalısan sen değilsin sabah wişe akşam gelince ev işini yap bılmemne ya zaten elımden gelenı yapıyorum ben ama dayanamıyorum bu kadına ben ya eşim askere gıtmıs olsaydı coktan cıkmıstım ayrı eve ama eşim haberire erteletıyo okuluda bıtmıyor uzun dönem yapıcak kaynanam yuzunden eve gıtmek ıstemıyorum valla evden gıtsın ben kızımı özleye razıyım artık böyle düşünüyorum ya yeterkı gıtsın evladıma hasretın onun yuzunden alıp alıp gıdıyor ama en azından kocamla ıyıyız o gıdınce kafama göre tantana yok dert yok asık surat yok çıldırıcammmmmmmm
ya arkadaşım sen hamilesin kendini üzmemen lazım, kaynanann da pes yani ne zoru var hiç mi düşünmüyo hamile olduğunu...

düşünürmü
hiç o hamile iken sırtında çay çuvalı taşıyormuş kızıma hamıleyken 3 ayımda şirket battı evede kaldım o satten sonra kımse işe almadı benıo neler yaptı bana 8,30 aylık doğum yaptım onun yüzünden 7 aylık hamıleyım makına ceyran yakıyor dıye her gun yer gırgırlatıp sildiriyodu cam sılıyodum falan okadar cektımkı bu hamıleliğimi evde geçiremem o yüzden istemiyorum o lanet bı kadın insan değil elime verseler parça parça etlerini doğrasan kanı yüzüme fışkırdıkça zevk alırım herhalde sadist oldum onun yüzündennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar
bebişi görenlerin gözü aydın
kuzudan hala haber yok hmmm nasıl ulaşabiliriz acaba
comely takma boşveeerrr zor biliyorum ama
haftaya benimki de geliyor biraz bende kalacaklarmış ben kendime bakamıyom bi de onlar gelecek

ay canım yaaa çıldırma dur. ben aynı evde oturduğunu bilmiyorsum. kocanda gitsin bir an evvel askere yaa. sen 15 ay yersin bu karıyla kafayı . annen felan yakın değilmi onlarda da kalsan arada eşin askerdeyken. off iyiki kaynanamla konuşmuyorum . allah sabır versin..

aslında benim günüm biraz kritik, temmuz annesi mi oluruuum yoksa haziran annesi mi oluruuum bilmiyorum eheh. Sat 28 eylül. ama bebiş napar bilmem. çok da korkuyorum yav. salak salak senaryolar geliyo aklıma. çok da kusuyorum zaten, içim dışıma çıktı iyice. karnım kas yaptı. Emedur denilen ilaçla kanka olduk. Doğumum nasıl olcak diye düşünmekten rahatlayamıyorum. Çünkü astım hastasıyım. Göğüs doktorum, ağrılı doğum ya da genel anestezili doğum yapmamalısın dedi. Bunu kadın doğum doktorumla çok rahat bi şekilde, kafamı rahatlatarak görüşmem gerek. Çünkü babamda anestezi yüzünden ameliyat masasında kalp durması gibi bir öykü de var... bunların hepsi aklıma geldikçe, korkuyorum. zaten bütün imkanları eski usul, kalabalık,puslu hiç sevmediğim bu Kocaeli/gebze denilen yerde ne doğru dürüs hastane var ne doktor var. Eskişehir i bilir misiniz bilmiyorum, oranın SSK sı bile 5 yıldızlı otel gibi...
burası bana hiç güven vermiyor ve eskişehire gidip doğum yapsam, eşimle ayrı kalmak zorunda kalıcaz, iki ucu ateşli değnek misali...

azcık rahatlamak istiyorum yav..

kafayı sıyıracam artık bu bas agrısına tansıyon dusuklugundenmıs ya bır caresı yokmu ne yapım ben ya kendımı atım asagya

ay canım benım ya yememe az kaldıııııı offff offffffffffffff
iki günde bir acile serum yemeye gidiyorum baş ağrısı yüzünden istifra ettirene kadar ağrıyo...

çok geçmiş olsun canımmm benımmmmmmmmmmmmm

canım allah kolaylıkversin ama ardahanda bir arkadaşımız bir arkadaşımızda vanda bak sen onlardan daha iyi imkanlara sahipsin ve hiç olmadı istanbula gelip doğum yaparsın kendini üzme. onların ist.gelme şansları bile yok. aklına kötüyü getirme rahat ol zamana bırak ..

slm kızlar bas agrıları olan varmı cıldırcam artık ya yuzum şişti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya minoset içsene cnm benim geçti bu hafta hep yaşadım o sorunu

comelyyyyyyyyyyyy takma tek dıcegım valla takma ben taktımda ne oldu bas agrılarına kaldım tansıyonum bellı degıl bır cıkıp bır ınıyor

ya bacım ıcecemde bıse olur dıe korkuom ya :18:

Canım biz aynı evde değiliz ama bana uzaktan bile yetiyor benimkisi de , Allah sana sabır versin çok zor bir durum. Onların derdi zaten senin hamileliğin. Benimki ilk çocuğuma hamile olduğumu duyduğunda kıskançlığından bize küsmüştü. Bu hamileliğimden ise daha haberi yok. özellikle saklıyoruz. O kadar çok kıskanıyorlar ki oğulları ile ilişkimizi, torunlarını bile kıskanıyoprlar. Kızını da çok etkilemesine izin verme benim kzım 7 yaşında onun yüzünden psikolojisi bozuluyor çocuğumun, fazla haşır neşir etmemek lazım her fırsatta beni çekiştiriyor çocuğuma

benim minoset falanda fayde etmiyo ama içiliyomuş ben içmiyorum çünkü hiç etkilemiyo. Çok çok ağrırsa acile git perfalgan veriyolar serumla birlikte o iyi geliyo ama benim gibi migrenin varsa tam geçirmeyebiliyo tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…