- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
aynen öyle bıde agrısı yetmıo gıbı basımı dogal gaz borusuna carptım gulmeyın ne olur
Gerçi açıklayamadıkları herşeyi hamileliğe bağlıyorlar, ben hiç kusmamıştım halbuki... Bu arada ben ikili testimi yaptıralı iki hafta oldu ama kafamı kurcalayan bazı şeyler vardı, amniyosentez yapmamız gerekebilir demişti doktorum bugün onun için Prof.dr.Hayri Ermiş ten randevu aldım ona da bir gidip kontrol yaptırcam., onun için çok heyecanlıyım umarım kötü bir şey çıkmaz ne olur benim için dua edin kızlar... Bu adam Çapa da perinatoloji bölüm başkanıymış, sorun lu gebeliklerde Atıl hoca ile beraber çalışıyor. Umarım içimi biraz rahatlatır..
aaa cnm benm hiç haberimiz olmadı... Kaç çıkdı down sendromu riskin... Inşallah bi sorun yoktur.. Bize bilgi ver mutlaka:)gerçi açıklayamadıkları herşeyi hamileliğe bağlıyorlar, ben hiç kusmamıştım halbuki... Bu arada ben ikili testimi yaptıralı iki hafta oldu ama kafamı kurcalayan bazı şeyler vardı, amniyosentez yapmamız gerekebilir demişti doktorum bugün onun için prof.dr.hayri ermiş ten randevu aldım ona da bir gidip kontrol yaptırcam., onun için çok heyecanlıyım umarım kötü bir şey çıkmaz ne olur benim için dua edin kızlar... Bu adam çapa da perinatoloji bölüm başkanıymış, sorun lu gebeliklerde atıl hoca ile beraber çalışıyor. Umarım içimi biraz rahatlatır..
hey Allahımm
Gerçi açıklayamadıkları herşeyi hamileliğe bağlıyorlar, ben hiç kusmamıştım halbuki... Bu arada ben ikili testimi yaptıralı iki hafta oldu ama kafamı kurcalayan bazı şeyler vardı, amniyosentez yapmamız gerekebilir demişti doktorum bugün onun için Prof.dr.Hayri Ermiş ten randevu aldım ona da bir gidip kontrol yaptırcam., onun için çok heyecanlıyım umarım kötü bir şey çıkmaz ne olur benim için dua edin kızlar... Bu adam Çapa da perinatoloji bölüm başkanıymış, sorun lu gebeliklerde Atıl hoca ile beraber çalışıyor. Umarım içimi biraz rahatlatır..
insan gulemeden duramıyor dımı boyle seyler olunca beynım sankı oynadı yerınden oturdum gulmeye basladım allah yardımcım olsun
aaa cnm benm hiç haberimiz olmadı... Kaç çıkdı down sendromu riskin... Inşallah bi sorun yoktur.. Bize bilgi ver mutlaka:)
Çoğunuzun ilk gebeliği ve olumsuz bişeyde çok etkileniyorsunuz diye pek paylaşmadım, kan değerlerim çok kötü çıktı riskimde 1:356 yaşım 32 ama yaşa göre de çok yüksek değer...
çoğunuzun ilk gebeliği ve olumsuz bişeyde çok etkileniyorsunuz diye pek paylaşmadım, kan değerlerim çok kötü çıktı riskimde 1:356 yaşım 32 ama yaşa göre de çok yüksek değer...
1.356 ne ya benım bıldıgım ıkıbucuk ustu degılmıydı k.bakmayın bılmıoda olabılırım alla alla
ya canımmmm evet etkileniyoruz ama paylaşmadanda olmuyor. Biz iyi kötü hep birbirimize anlatıyoruz.. Bende 32 yaşındayım .. Evet riskin biraz yüksek ama benim kuzenim 120/1 çıktı amniyosentez yaptırdı bir sorun çıkmadı ve şimdi doğum yaptı şükür. O yüzden moralini bozmaa.. Ama mutlaka amniyosentez yaptır. Sen aklı selim birine benziyorsun mantıklı düşün... Biliyorsun amniyosentezde düşük riski 200/1 .. ?????????? Allah kolaylık versin
ya canımmmm evet etkileniyoruz ama paylaşmadanda olmuyor. Biz iyi kötü hep birbirimize anlatıyoruz.. Bende 32 yaşındayım .. Evet riskin biraz yüksek ama benim kuzenim 120/1 çıktı amniyosentez yaptırdı bir sorun çıkmadı ve şimdi doğum yaptı şükür. O yüzden moralini bozmaa.. Ama mutlaka amniyosentez yaptır. Sen aklı selim birine benziyorsun mantıklı düşün... Biliyorsun amniyosentezde düşük riski 200/1 .. ?????????? Allah kolaylık versin
1:250 riskli ama kan değerlerim garip onun için içim rahat etmedi zaten doktorumda 4 lü yapalım sonra AS ye karar veririz dedi ama ben yine de huzursuz oldum... Daha iyi bilen birine gitmek istedim çünkü daha önce iki düşüğüm var bunu da kaybetmek istemiyorum...
Teşekkür ederim canım, As yaptırmam gerekirse yaptırırım ama şu doktorun da cevabı önemli benim için ona göre hareket edicem...
faks geldi
SONUÇ NORMAL DEĞER
Serbest Beta -hCG 61,64 11,6-78.2
PAPP-A 5,64 1,63-12,46
ANLAYAN VAR MI?
1:250 riskli ama kan değerlerim garip onun için içim rahat etmedi zaten doktorumda 4 lü yapalım sonra AS ye karar veririz dedi ama ben yine de huzursuz oldum... Daha iyi bilen birine gitmek istedim çünkü daha önce iki düşüğüm var bunu da kaybetmek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?