2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay hadı ınsallah cnm ben ya umarım ıyı gelır

aaa cnm benm hiç haberimiz olmadı... Kaç çıkdı down sendromu riskin... Inşallah bi sorun yoktur.. Bize bilgi ver mutlaka:)

neye dayanarak amniosentez istediki? bence 4lü test yaptırdıktan sonra böyle bişeyi düşün çünkü iki testin sonucunun kesin olma oranı %95 oluyomuş

allah yardimcin olsun..risklimi cikti sonuc.

insan gulemeden duramıyor dımı boyle seyler olunca beynım sankı oynadı yerınden oturdum gulmeye basladım allah yardımcım olsun

canım önceki sayfada yazdım görülmemiş olabilir ama çok takma normal kan basıncımız değişiyor hormonlarımız değişiyor vücut bi yandan işlevini görmeye çalışıyor bi yandan bebeği besliyor. bana doktorum herşeyi yapacaksın ama daha yavaş olacaksın hep dedi.

aaa cnm benm hiç haberimiz olmadı... Kaç çıkdı down sendromu riskin... Inşallah bi sorun yoktur.. Bize bilgi ver mutlaka:)

Çoğunuzun ilk gebeliği ve olumsuz bişeyde çok etkileniyorsunuz diye pek paylaşmadım, kan değerlerim çok kötü çıktı riskimde 1:356 yaşım 32 ama yaşa göre de çok yüksek değer...

Çoğunuzun ilk gebeliği ve olumsuz bişeyde çok etkileniyorsunuz diye pek paylaşmadım, kan değerlerim çok kötü çıktı riskimde 1:356 yaşım 32 ama yaşa göre de çok yüksek değer...

1.356 ne ya benım bıldıgım ıkıbucuk ustu degılmıydı k.bakmayın bılmıoda olabılırım alla alla

arkadaşlar test sonucum için doktorumu aradım herşey gayet normal sorun yok dedi.şimdi labratuar banada fakslıyacak ancak bu test %90 oranında garanti veriyormuş %10 risk her zaman olur dedi doktorum..

allaha emanet allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

çoğunuzun ilk gebeliği ve olumsuz bişeyde çok etkileniyorsunuz diye pek paylaşmadım, kan değerlerim çok kötü çıktı riskimde 1:356 yaşım 32 ama yaşa göre de çok yüksek değer...

ya canımmmm evet etkileniyoruz ama paylaşmadanda olmuyor. Biz iyi kötü hep birbirimize anlatıyoruz.. Bende 32 yaşındayım .. Evet riskin biraz yüksek ama benim kuzenim 120/1 çıktı amniyosentez yaptırdı bir sorun çıkmadı ve şimdi doğum yaptı şükür. O yüzden moralini bozmaa.. Ama mutlaka amniyosentez yaptır. Sen aklı selim birine benziyorsun mantıklı düşün... Biliyorsun amniyosentezde düşük riski 200/1 .. ?????????? Allah kolaylık versin

1.356 ne ya benım bıldıgım ıkıbucuk ustu degılmıydı k.bakmayın bılmıoda olabılırım alla alla

1:250 riskli ama kan değerlerim garip onun için içim rahat etmedi zaten doktorumda 4 lü yapalım sonra AS ye karar veririz dedi ama ben yine de huzursuz oldum... Daha iyi bilen birine gitmek istedim çünkü daha önce iki düşüğüm var bunu da kaybetmek istemiyorum...

Teşekkür ederim canım, As yaptırmam gerekirse yaptırırım ama şu doktorun da cevabı önemli benim için ona göre hareket edicem...

Teşekkür ederim canım, As yaptırmam gerekirse yaptırırım ama şu doktorun da cevabı önemli benim için ona göre hareket edicem...

oykum bozma moralını. valla bende haftaya yaptırcam daha 2lıyı hıc heyecanım yoktu ama yavas yavas heyecan yapmaya basladım. Cunku ben ılk haftalarımda sıgara bırakma ılacı kullandım. oyuzden ılk baslarda zaten bu cocuk duser dıyordum. bana Atıl hoca kıızm duserse 6-7 haftya kadar duser dusmessede hıcbı etkı yapmaz cocuga dedı ama yınede ben cok huzursuz olmaya basladım. bazem gece uykularım kacıyor...

oykum aslında dırek atıl hoadan randevu alsaydın dıcektım ama unuttum 2 ay sonraya verıyor ozelınde randevu.hastanede ama sana bakabılır dusuklerın felan varsa cok ıyı bı hoca cunku

bacım bıse yoktur ınsallah ya offf takama kafana dıcem ama ben senden delıyım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…