2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin kizlar..cuma yi yaptik sonunda sükür..ama soguk bir kis gününde ise geldik..artik kis geldi hayirli olsun :)
günaydın cnm evet su gibiyim dondum. allahtan ayakkabı bırakmıştımda onu giydim. ama donuma kadar ıslandım. sinirlerim bozuk.. ısıtıcı yaktım onunla pantolonumu kurutmaya çalışıyorumm.

GÜNAYDINNN:)
soğuk yağışlı bir istanbul sabahı aksam 4 ten sonrada kar varmış:)

günaydın cnm. arabalarında işe gidenlerden nefret ediyorum. hayvan gibi ıslatıyorlar insanı..

ay ege dikkat et guzelce kurut..valla aniden kis bastirdi..

ay ege oyle oldumu insanin izin almasi bile kalmaz demi..bende garanti bankasindaydim orasida oyleydi..3 yil zor dayandim..suan 3 yildir turizm sirketindeyim..mudurumden hergun izin alsam nereye demez..hemen cik tabi tabi..o yuzden seviyorum ilk defa isimi..

kızlar bı problem durumu mu vardı kuzuyla ılgılı yoksa gırmedıgı için mi endişelendiniz?

dr kontrolüne gitti sonrada gelmedi bir daha. ama dr ona bulantı ve kusmaların geçmezse yatıracağını söylemişti. bizde şimdi meraktayız acaba yattımı yoksa bbebişe bişey mi oldu allah korusun

günaydın arkadaşlar nasılsınız?
bugün cuma ben de çok mutluyum, cuma günlerini haftasonundan daha çok seviyorum
kuzu hala gelmemiş hastaneye yatmış olabilir serum için. aklınıza kötü şey getirmeyin, güzel düşünün güzel olsun..
ankarada henüz yağmur yok gece yağmıştı ama şimdi de iyi rüzgar var, istanbulda kar bi kaç saat sonra buraya da gelir :) ben çok severim karlı havaları..

aklıma gelmişken doktorum varis önleyici çorap almamı tavsiye etti, özellikle çalışan bayanlar gün içinde sürekli oturduğu için bu risk artıyor, dizden kalçaya kadar tayt gibi oluyormuş sanırım, "lastikli olduğu için düşmüyor rahat oluyor hem kış sıcak sıcak giyersin" dedi :) size de tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…