günaydin kizlar..cuma yi yaptik sonunda sükür..ama soguk bir kis gününde ise geldik..artik kis geldi hayirli olsun :)
günaydın cnm evet su gibiyim dondum. allahtan ayakkabı bırakmıştımda onu giydim. ama donuma kadar ıslandım. sinirlerim bozuk.. ısıtıcı yaktım onunla pantolonumu kurutmaya çalışıyorumm.günaydin kizlar..cuma yi yaptik sonunda sükür..ama soguk bir kis gününde ise geldik..artik kis geldi hayirli olsun :)
GÜNAYDINNN:)
soğuk yağışlı bir istanbul sabahı aksam 4 ten sonrada kar varmış:)
günaydın cnm evet su gibiyim dondum. allahtan ayakkabı bırakmıştımda onu giydim. ama donuma kadar ıslandım. sinirlerim bozuk.. ısıtıcı yaktım onunla pantolonumu kurutmaya çalışıyorumm.
canım yaa ısıt kendını üşütme aman ızın al olmadı evine git
seldaonur simdi elinde kahve veya cay battanıye altında talevızyon karsısında olmak vardı:))
günaydın cnm evet su gibiyim dondum. allahtan ayakkabı bırakmıştımda onu giydim. ama donuma kadar ıslandım. sinirlerim bozuk.. ısıtıcı yaktım onunla pantolonumu kurutmaya çalışıyorumm.
günaydın cnm. arabalarında işe gidenlerden nefret ediyorum. hayvan gibi ıslatıyorlar insanı..
canım yaa ısıt kendını üşütme aman ızın al olmadı evine git
tam bulun benim şirketimde izin alacağına canlarını al daha iyi dr bile suratla gidiyorum
tam bulun benim şirketimde izin alacağına canlarını al daha iyi dr bile suratla gidiyorum
uyuzzlarr!!!zaten sınır oluyorum hamıle halımlee çalışmaya
kızlar kuzu harbi bugunde yok. ya kesin bişey oldu artık korkmaya başladım. yatırdılarmı ne. keşke telefonu olsaydı..
herkese günaydın...
sağlıklı mutlu
heyecanlı umutlu
huzurlu bir gün ve hafta sonu diliyorum
kızlar bı problem durumu mu vardı kuzuyla ılgılı yoksa gırmedıgı için mi endişelendiniz?
bugun fmg de kontrole gitti güzel haberlerle gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?