haklısın cnm ya haklısın tam cocukluk yasımda yıtırınce 9 yasındaydım cok buyuk bır ızı kaldı cok kotu ız bırakdı
kızlar ben 11+4 deyım sadece folık asıt kullanıyorum balık tuketemıyorum hıc cevızle ıdare edıyorum sıze baska doktorlarınız neler verdı? folık ne zaman bırakılıyor baska ılaclara mı gecılıyor*benım randevum haftaya ıkılı test de o zaman yapılacak
Evet ben 24 yaşındaydım. Ama inan derin izler kaldı bende de.
Her yaşta çok zor. Üzülme.
Bak şimdi bu konuyu kapatıyoruz. Hadi bebişim. Düşünmemeye çalış.
Yemek yaptın mı akşama?
kızlar genzim yanıyo ateşim var biraz grip olacam kesin üzerimde bi kırıklık vardı zaten belliydi acil önerilerinizi söyleyin nane yasak başka ne içebilirim?ağırlaşmaması için ...
yaptım cnm yesıl yapraklı sebzeler ıyı denılınce bırasa dolması yaptım içine kıyma koyuyosun fırınlıyon onu esim yıcek ama ben bıraz kendıme normal pırasa yaptım et yıyemedıgım ıcın havuclu felan yararlı dıe
12. haftada vitamin ve demir desteğine başladım canım.
Büyük ihtimalle haftaya gittiğinde senin ilaçlarını değiştirir.[/QU
tesekkur ederım burda farklı ılaclar duyunca merak ettım tekrar sagol
üff sorma kaç gündür canım istiyoda hiç bi yerde yok kiviyle idare ediyorum bende :)
ay nar da düşüğe neden oluyo diyolardı korkuyorum valla içmeye1 çay bardağı nar suyu iç canım. bağışıklık sistemini destekler.
Aaa bende pırasa yicem akşama hımmm çok severim.
Canlarım ben çıkıyorum. Kendinize çok iyi bakın.
Yarın sabah 10:30 gibi gelirim kısmetse.
Hepinizi çooook öptüm.
Yakamoz geçmiş olsun. Kendine dikkat et. İnşallah ilerlemez.
Bebişim sen de sakın üzülme artık tamam mı?
Allaha emanet olun
ay nar da düşüğe neden oluyo diyolardı korkuyorum valla içmeyebaşka içebilecegim bişey yokmu kızlar ya ilerlerse mahvolurum ateş bebeğede zararlı bide ben grip olunca en az bi hafta yatakta geçiyor yanarım
görüşmek üzere canım yarın güzel haberlerle gel benim hastalıkda inş. ilerlemez içecek bişyler bulursam geçer belki
12. haftada vitamin ve demir desteğine başladım canım.
Büyük ihtimalle haftaya gittiğinde senin ilaçlarını değiştirir.[/QU
tesekkur ederım burda farklı ılaclar duyunca merak ettım tekrar sagol
Özgürderya çizelgeni avatar bölümüne değil çizelge bölümüne yapıştır. Biz öyle yaptık
bende kargoyla eve gönderiyolar sandım hemen bakacaktım ama istanbulda değilim ben biz nerden bulacaz canımızın istediklerini bilmiyorumAşeriyorum.net © Manavim.com - Hamile Manavı Şeftali Can Erik Yeşil Erik Mürdüm Erik Üzüm Kara Üzüm Çilek Böğürtlen Vişne Nektarin Kayısı Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler :)) fiyatlar kazık ama çok isterse bişi canınız burdan alın bari. Yeri şişlide istanbulda olan gidip alabilirde tabi ama adresede yolluyolar :) bide normalde taksim balık pazarında kışın bütün yaz meyveleri oluyo bildiğim kadarıyla aklınızda olsun.
topikte bi ara dönüyodu nar yemeyin diye korktum bende o zamandan beri yemiyorum :)) saraçoğlu söylemiş sanırım rahmi temizliyomuş bilmem içsemmi ki başka ne içebilirim ya kimseler yardım etmiyo fmg den başka, hasta olup yataga düşecem kesinKız ben 3 aydır içiyorum ne düşüğü. Öyle olsa sana tavsiye edermiyim.
Özgürderya çizelgeni avatar bölümüne değil çizelge bölümüne yapıştır. Biz öyle yaptık
gule gule bacım yıne gel yakakmoz uyus karı 50 kılo nar yedım 50hıc bıse olmaz yıgenıme ıyı gelır iç
bende kargoyla eve gönderiyolar sandım hemen bakacaktım ama istanbulda değilim ben biz nerden bulacaz canımızın istediklerini bilmiyorumsaol canımcım
off bende onunla ugrasıyorum bır turlu bulamadım sagol canım ınsan becerıksız olunca
portakal syu içecem şimdi iyi gelmezse narı denerim herşeyden korkar olduk valla :))gule gule bacım yıne gel yakakmoz uyus karı 50 kılo nar yedım 50hıc bıse olmaz yıgenıme ıyı gelır iç
sitede yazan şehirlere yolluyolar kargoyla..
ayrıca nar suyu olayını bende duymuştum ama ne kadarı doğrudur bilemem.. en güzeli kivi ye portakal suyu iç bol bol vitamin alman lazım. Ilık bi duş alıp terle bide.. sonrada uyu bence...
bende şimdi kivi mandalina filan getirmiştimuyumadan dediğini yapıp biraz terliyim o zaman inş. geçer ya hamileyken grip olmakda mesele olur , siteyde hemen bakıyorum o zaman
kızlar genzim yanıyo ateşim var biraz grip olacam kesin üzerimde bi kırıklık vardı zaten belliydi acil önerilerinizi söyleyin nane yasak başka ne içebilirim?ağırlaşmaması için ...
canım bende de aynısı oldu sabah akşam portakal mandalina yedim ve gün boyu su ile limonlu ıhlamur içtim 2 günde geçti. geçmş olsun inş ilerlemez
Site de yine bir durum var ama anlamadım.
Cevaplama panelim çıkmıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?