2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben 11+4 deyım sadece folık asıt kullanıyorum balık tuketemıyorum hıc cevızle ıdare edıyorum sıze baska doktorlarınız neler verdı? folık ne zaman bırakılıyor baska ılaclara mı gecılıyor*benım randevum haftaya ıkılı test de o zaman yapılacak

evet canım balık yagı marincap diye..ben balık yiyemiyorum diye ben istedim..o kesinlikle balıgı öneriyo ama yiyemiyosan en azından ondan al dedi günde 1 tane..hadi öptüm

saol cnm benım rabbım tum ısteyenlere versın kızım oluyıor evet fıstıgm o benım melegımmm

aaa sana ne sorcam.. Demir ilacı maltofer kullanıyorum ben. çiğnenecekmiş ben su ile yutuyorum dr aradım bişey olmaz dedi. Seninki nasıl

Benimki kapsül. Direk yutuyorum suyla. Zaten önceden de kullanmıştım. Çok kansızdım.
Seninki nasıldır bilmiyorum canım ama yut gitsin çiğnemek kötü olabilir. Sonra tiksinirsin.

Hoşgeldin canım. Şükürler olsun iyiyiz. Sen neler yapıyosun?

slm cnm iyiyiz sağol umarım sende iyisindir..

benimki kapsül. Direk yutuyorum suyla. Zaten önceden de kullanmıştım. çok kansızdım.
Seninki nasıldır bilmiyorum canım ama yut gitsin çiğnemek kötü olabilir. Sonra tiksinirsin.

yutuyorum valla aynı yere gidiyor nasılsa. çiğneyemem ığğğ

Hoşgeldin canım. Şükürler olsun iyiyiz. Sen neler yapıyosun?

kızlar benım gıbı herseye aglıyan varmı sabahtan berı boncuk boncuk yas dokuyorum gozumden nıe boyle oldum anlamadım ben belkide babamı cok özledım bır kız olarak babaaya asık bır cocukluk gecırdım ama erken yıtırdım sımdı benımde kızım olyo onu oyle bır yetıstrcem kı babaya asık bır cocuk olsun babasını benden fazla sevsın ben bunu ıstıyorum benım doyamadıklarıma o doysun ay allahım herkesın evladını bagıslasın gerek hayatta gerek karnının ıcınde

Amin canım ama çok duygusal düşünme,
Yani düşünmemeye çalış bak ben de çok üzülürüm sonra. Ben de babamı 6 yıl önce kaybettim. Çok düşkündüm babama.Felaket birşey. Nasıl olduğunu çoook iyi bilirim. Ama elimizden gelen bişey yok işte tatlım.
Hayat devam edecek. Herşey bizim için. Elinde olanlarla, şu an sahip olduklarınla mutlu olmayı öğrenmek zorundayız. annene, eşine sarıl. Sürekli kaybettiklerimizi düşünmek bunalımdan başka birşeye götürmüyor. Hadi üzme kendini tatlım benim.

Duygusallaşmayınnnn:)))))
zaten iyi bir ahfta geçirmedik bide ağlaşmayalımm. Hadi yarın gzüel bir gün olsun fmg kaçda gidicen dr... Ben çıkıyorum öptümmm

haklısın cnm ya haklısın tam cocukluk yasımda yıtırınce 9 yasındaydım cok buyuk bır ızı kaldı cok kotu ız bırakdı

iyiyim canım çk şükür bebek de iyi sadece bebeğin eşi aşağıdaymış kanama yapabilir dinlenmen lazım dedi ona canım sıkkın biraz sen nasılsın tatlım

sakın erik deme
üff sorma kaç gündür canım istiyoda hiç bi yerde yok kiviyle idare ediyorum bende :)

haklısın cnm ya haklısın tam cocukluk yasımda yıtırınce 9 yasındaydım cok buyuk bır ızı kaldı cok kotu ız bırakdı

düşünmemeye çalış canım bebeğin etkilenmesin ay sorma bende bu aralar herşeye ağlar oldum bebek görsem gözlerim doluyo kaybetme korkusundan iyice sulu göz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…