2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

11 mi demek istedin

bende 13 haftada öğrendim ona bile erken denildi..ama benim erkek ve biz çıkıntıyı gördük ama kız istiyorduk şimdi her söylenene kulak asıyorum işte kız oluncada ilk önce çıkıntı olurmuş filan ama yok yok benim içimden de geçiyor değişmesi mucize..

erkekler daha erken belli oluyor bu kesin.

hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah hepimizin.

benim 2 seferde poposunu döndü..gostermiyo..bakalim 16.haftada gostercekmi..ama o cikinti sonradan degisiyormus canim..kac kisinin erkekten kiza döndü..

slm seker anneler bende temmuz annesi olucam inşallah yaa siz cinsiyeti ögrendiniz mi bende çok merak ediyorum en erken kacıncı haftada ögreniliyo simdiden çok tesekkürlerrr

selam cnm. evet hafta sonu geldi. bende bugun daha iyi hissediyorum kendimi. ben istanbulun karını sevmiyorum don yapıyor az yağınca kayıp düşerim diye korkuyorum. çok kar yağsa neysede. az bişey yağıyor oda don olunca fenaa.. çamur balçık pis oluyor. çalışmasak neysede..(

Ben geldim bayanlar.
Sabah sabah eziyet çektim. Trafik yağmur mahvoldum yollarda.
Ama herşeye değdi. Çok şükür bebeğim çok iyi
Büyümüş, çok hareketliydi yine.
Kendi çevresinde 180 derece döndü. Doktorumuz bile şaşırdı. Yaramaz bişey olacak bu diyor.
Kafa çevresi ve femur uzunluğunu ölçtü. Herşey normalmiş.
Ama cinsiyet hala belli değil. Çıkıntı var ama klitoris çıkıntısı da olabilir, 2 hafta sonra netleşir dedi.
Benden haberler böyle.
Kuzu bugün de gelmemiş anlaşılan.

CANIMMM GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM MİNİK YARAMAZAA:))) TEYZESİ YESİN ONU..
BENDE İYİYİM BUGUN AĞRIM GEÇTİBİRAZ RAHATLADIM. KUZU GELMEDİ YAA SANIRIM YATIRDILAR BAŞKA BİŞEY DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ..

sizde de varmı böyle bir sorun yoksa sadece benim bilgisayarla mı ilgili acaba

BENDE DE VAR CNM SİTEDEN SANIRIM....

bu ne yaa alıntı ile cevap verebiliyorum erorr mmeroor bişeler dio

Çok sağol canım. Sevindim ağrının geçtiğine acile gittin mi?
Akıntıyı sordum Ege eğer devam ederse birdaha ki geldiğinde bakteri testi yaptıracağım dedi.
Kasık ağrıları ve batmalara normal dedi.
Kuzu yaaaa keşke telefonu olsaydı.

canım çoksevindim gözün aydın

bu ne yaa alıntı ile cevap verebiliyorum erorr mmeroor bişeler dio
selam cnm evet site biraz anomalleşti ama idare edelim hiç yoktan iyidir.

akıntı için test yaptılar bana cumartesi. Enfeksiyon çıktı kapı gibi:)))))))) fitil verdi 2 tane
kasık ağrısı içinde sağol rahatlatın sormana sevindimm .
Kuzuuuu için ne diyim artık hayırlsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…