çarşamba günü akşam çok kötü oldum tansiyonum 16-11 oldu mahvoldum dr aradım o da pek ilgilenmedi dün kardiyologa gittim o da önemsemedi 3. 3 aylık dönemde daha çok önemli dedi beni izmir paklayacak sanırım
selamlar nasılsınız hanımlar herkes iyi mi?
maşşalahh annesi yaa orda yaramaz olsun çıkınca uslu olsun
hoşgeldin canım. Geçmiş olsun. Neden yükseliyor tansiyonun. Doktorlar ne açıklama yaptı?
Korkuttu beni valla anam dedim deli olacak heralde bizimki :))))) çıkınca uslu olur umarım yoksa yandık
tavanda gezer bu.
sağol canım.. olabilir diyorlar bu kadar basit kalbime eko falan çekildi çökme varmış biraz kalp kapakçığında ama normal sınırlarda dedi açıklamıyorlar ençok ona sinir oluyorum sanki özel sektör değilde devlet kurumu gibilercnm geçmiş olsu dinlen bari yaa tansiyon mahvetti bu aralar hepinzi
sağol canım.. hoşbulduk egeye de dedğiğim gibi bişey demiyorlar buradaki drların hepsi tok herhalde şimdi internetten araştıracağım dün %20si bile 78 tl tuttu ama hiçbirşey öğrenemeden çıktım hastanedenHoşgeldin canım. Geçmiş olsun. Neden yükseliyor tansiyonun. Doktorlar ne açıklama yap.
kız yerim onu ben yaa ayyy rahatsın artık bende bi gitsem . Dün eşim çok kızdı . Bişey olmıycaksa bile senin stresin yüzünden olcak dedi. Sen git ben gelmiyorum dedi. Bende gitmedim. Ama ağrım geçti. Allaha emanet hergün dr gidecek halim yok napalım
sağol canım.. olabilir diyorlar bu kadar basit kalbime eko falan çekildi çökme varmış biraz kalp kapakçığında ama normal sınırlarda dedi açıklamıyorlar ençok ona sinir oluyorum sanki özel sektör değilde devlet kurumu gibiler
arkadaşlarında mı düzensiz tansiyonu çıkmış mı düşmüş mü acabasiz gittiyseniz dr a ne diyorlar malum ben dr a gittiğim halde bilgi alamayanlardanım yaklaşımda çok güsel hayvanlar bile doğuruyor fizyolojik bir olay doğum dünyada sadece senin başına gelmiyor şeklinde ben kendim için endişe etmiyorum dememe rağmen aynı masal ufff bir dokun bin ah işit oldu kusura bakma doluymuşum biraz
sağol canım.. hoşbulduk egeye de dedğiğim gibi bişey demiyorlar buradaki drların hepsi tok herhalde şimdi internetten araştıracağım dün %20si bile 78 tl tuttu ama hiçbirşey öğrenemeden çıktım hastaneden
sağol canım.. olabilir diyorlar bu kadar basit kalbime eko falan çekildi çökme varmış biraz kalp kapakçığında ama normal sınırlarda dedi açıklamıyorlar ençok ona sinir oluyorum sanki özel sektör değilde devlet kurumu gibiler
arkadaşlarında mı düzensiz tansiyonu çıkmış mı düşmüş mü acabasiz gittiyseniz dr a ne diyorlar malum ben dr a gittiğim halde bilgi alamayanlardanım yaklaşımda çok güsel hayvanlar bile doğuruyor fizyolojik bir olay doğum dünyada sadece senin başına gelmiyor şeklinde ben kendim için endişe etmiyorum dememe rağmen aynı masal ufff bir dokun bin ah işit oldu kusura bakma doluymuşum biraz
ALLAH ALLAH YAA NERDESİN SEN ANLAMADIM İST. DEĞİLMİ... NASIL BİR YAKLAŞIM BEN DEVLETE GİDİYORUM HİÇ ÖYLE BİŞEY DUYMADIM..:)) KALBİN İÇİN GEÇMİŞ OLSUN ENDİŞELERNMENE GEREK YOK BENİM ARKADAŞA DOĞURURSAN ÖLÜRSÜN DEDİ DELİK VARDI 2 TANE ÇOCUĞU VAR.ŞİMDİ.. TANSİYONDA DÜŞÜKLER VAR. BEBEKPOYRAZIN TANSİYONU DÜŞMÜŞTÜ .. DİKKAT LAZIM CNM..
Öyle canım. Rahatladım biraz. Endişelerimi de anlattım. Korkma iyi düşünmelisin dedi.
Bu haftalardan sonraki bebek kayıpları mutlaka ya genetik bozukluktan yada annenin ciddi sağlık problemlerinden kaynaklanırmış. Sen rahat ol stres yapma dedi.
Elimizden birşey gelmiyor işte canım. Allaha sığınıyoruz.
Bu arada müzik dinletmeye başlamalıymışım yavaş yavaş.
Kulakları oluşmuş.
AYY MAŞALLAH KIZ BENDE DİNLETEYİM BARİ. ANCA ABLASININ BAĞIRTILARINI DİNLİYOR ÇOCUK:)) BİZM EVDE SESSİZ KONUŞULMZ MAŞALLAH BAĞIRA BAĞIRA SOKAK ÇOCUĞU SANKİ.:)))
yok aksine hep düşük tansiyonlu biriydim 10-6 falan benim için çok çok normalNe kötü yaa yeterli bilgi alamamak çok üzüyor insanı.
Gebelik öncesi tansiyon sorunun varmıydı?
Öyle canım. Rahatladım biraz. Endişelerimi de anlattım. Korkma iyi düşünmelisin dedi.
Bu haftalardan sonraki bebek kayıpları mutlaka ya genetik bozukluktan yada annenin ciddi sağlık problemlerinden kaynaklanırmış. Sen rahat ol stres yapma dedi.
Elimizden birşey gelmiyor işte canım. Allaha sığınıyoruz.
Bu arada müzik dinletmeye başlamalıymışım yavaş yavaş.
Kulakları oluşmuş.
hissediyorum seyırme oluyo bazen vuruyo gibi baya baya hissettiryo artık kendınıGökyüzü bebişinin hareketlerini hissediyormusun. Ilk gebelik ya hissedemeyebilirsin. Ben bazen arada hissediyorum
ALLAH ALLAH YAA NERDESİN SEN ANLAMADIM İST. DEĞİLMİ... NASIL BİR YAKLAŞIM BEN DEVLETE GİDİYORUM HİÇ ÖYLE BİŞEY DUYMADIM..:)) KALBİN İÇİN GEÇMİŞ OLSUN ENDİŞELERNMENE GEREK YOK BENİM ARKADAŞA DOĞURURSAN ÖLÜRSÜN DEDİ DELİK VARDI 2 TANE ÇOCUĞU VAR.ŞİMDİ.. TANSİYONDA DÜŞÜKLER VAR. BEBEKPOYRAZIN TANSİYONU DÜŞMÜŞTÜ .. DİKKAT LAZIM CNM..
bodrumdayım evet gerçekten yaklaşımı hiç beğenmedim birde kadındoğumcuyu aradığımda resmen rahatsız oldu hadi diyelim bu konu luzumsuzdu aramamam lazımdı ki saat sadace 20:40 dı gece yarısı kötü olunca rayaınca yine aynı şey mi olacakbu bir sorun başlıbaşına gidince konuşacağım kendisine de ileteceğim duyudğum rahatsızlığı geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim kalbimi sorun yapmıyorum ritim bozukluğu vs var ama dert deği normal bile doğurabilirmişim inşallah
tansiyonu düşen arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum şu an iyiymiş mi bebekpoyraz serum mu bağlamışlar yanlız kalmamakta fayda var
AYY MAŞALLAH KIZ BENDE DİNLETEYİM BARİ. ANCA ABLASININ BAĞIRTILARINI DİNLİYOR ÇOCUK:)) BİZM EVDE SESSİZ KONUŞULMZ MAŞALLAH BAĞIRA BAĞIRA SOKAK ÇOCUĞU SANKİ.:)))
yok aksine hep düşük tansiyonlu biriydim 10-6 falan benim için çok çok normal
evet gerçekten üzülüyorum inetrnetten okuyorum şimdi de öyle rahat davranılacak bir durum yokmuş esasında çok tehlikeliymiş
evet canim doktorumuz bizede dedi..klasik muzikle uyanmaya basladik sabahlari..vivaldi muzikleri bebekler icin var internette..esimle artik gobegimi tutup konusuyoruz her sabah..bizi duyuyormus kuzu :) allahim bir mucize..
canım doktor bulabildin mi hangi hastaneye gidiyosun
erdeme hastanesine devam canım adalet hanıma gittim iki kez ama yok pek memnun kalamadım canım yaa
hissediyorum seyırme oluyo bazen vuruyo gibi baya baya hissettiryo artık kendını
allah yardımcın olsun benım en sinir oldugum durum
hayırlısı ya doktor işi cok zor bende medipole sema ovalıya gittim 2 kere
ama artık hic içime sinmiyor aramaya bile korkdugum bi doktora gitmek istemıyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr saat 10,30 dan beri yazmaya calısıyorum ya sayfa bembeyaz oluyo yada kitleniyo gıcık oldum ya bende sabah baya zorlandım işe gelırken valla kar yağıyordu fırtına vardı dondum oğluşumla (cinsiyeti belli olmadı ama )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?