canım hosgeldın görusmeyelı nasılsın ayy bu soguk havalarda napcaksınız siz yaakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr saat 10,30 dan beri yazmaya calısıyorum ya sayfa bembeyaz oluyo yada kitleniyo gıcık oldum ya bende sabah baya zorlandım işe gelırken valla kar yağıyordu fırtına vardı dondum oğluşumla (cinsiyeti belli olmadı ama )
yok sinirli deil ama yüzüne farklı arkandan farklı gidiyosun cok iiyineden canim cok mu sinirli..
merhaba herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee
Valla ben bu sabah dondum sy gibi geldim şirkete allahtan bot giymiştim burda da topuklu ayakkabı bırakmıştım değiştim ama pantolonum sırılsıklam kurudu .. Bu yüzde n kışları çalışmakdan nefret ediyorum. Vee servisim olmadığı için burdan nefret ediyorum..
hoşbuldukufffff içim sıkılıyo ya sabahtan beri .................
valla ben bekarkende kısın hic calısmadım ilk bahar sonbahar :)
benıımde havalardan bu havalar fena yapıo benı lapa lapa kar yagsada gözümüz gönlumuz acılsa
nedenn ne iş yapıyordun.. Ben 13 yıldır çalışıyorum bekar evli mutlu çocuklu ikende:)))) bu gidişlede anneanne olana kadar da çalışırımm:)))))
evet site bugun tuhaf canim..oglusun mu olcak geliyo :)
inş oluşum olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım hosgeldın görusmeyelı nasılsın ayy bu soguk havalarda napcaksınız siz yaa
uff allahım korusun calısan hamile bütün herkesi
amin bitanem benım amın ay varya donucaz resmen ya ayaklarım hala buz gıbı
yok sinirli deil ama yüzüne farklı arkandan farklı gidiyosun cok iiyi
ama telefonda arayan hastalarına off nıye arıyolar der gibi
bide muayneden sonra kontrole gittim ben 10 süresi varya o zaman ultrasyonla bakmak
istemedi zorla bakdı bütün lafı agzıma tıkadı soru soramıyorum amann ne biliyim işde öle
aman ya öyle dr. gıcık oluyorum heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uyuzlar ya hem muayıne parası alıyolar 30-40 tl yetmez gıbı ozele gıdınce eczaneye 10 tl parada gırıyo
slm kızlar şöyle bi geçmişi okuyim dedim ama hepsini okuyamadım fmg gözün aydın canımm kuzu hala yok önemli bişy yoktur inş. Ben bi yemek molası vereyim dönerim birazdan
sağol canım.. olabilir diyorlar bu kadar basit kalbime eko falan çekildi çökme varmış biraz kalp kapakçığında ama normal sınırlarda dedi açıklamıyorlar ençok ona sinir oluyorum sanki özel sektör değilde devlet kurumu gibiler
arkadaşlarında mı düzensiz tansiyonu çıkmış mı düşmüş mü acabasiz gittiyseniz dr a ne diyorlar malum ben dr a gittiğim halde bilgi alamayanlardanım yaklaşımda çok güsel hayvanlar bile doğuruyor fizyolojik bir olay doğum dünyada sadece senin başına gelmiyor şeklinde ben kendim için endişe etmiyorum dememe rağmen aynı masal ufff bir dokun bin ah işit oldu kusura bakma doluymuşum biraz
Merhaba,
ben de dün yazmıştım, ikili test sonuçlarımı değerlendirmek için Prof.Dr.Hayri Ermiş'e gitmiştim. İkili testle ilgili de çok güzel aydınlattı beni. Biraz benim de tansiyonum bir dönem yükselmişti, onunla ilgili de çok rahatlattı. Tansiyonla ilgili kısmında dedi ki bazen tansiyonun çok yükselebilir, bu senin tansiyon problemin olduğunu değil, kocanla kavga ettiğini gösterir :)))) Hiç tansiyona takma büyük önemli değil küçük 9 dan büyük olursa, dikkat etmek lazım ama bunun da sürekli olması önemli, 1-2 gün yükselmesi sorun değil dedi....Bana şunu dedi tansiyonun yüksekse eğer yatıp dinlenceksin, vücudunun oksijenini boşu boşuna harcamayacaksın. Arabayla akşama kadar dolaşabilirsin sorun değil ama iş yapmıycaksın, yormuycaksın kendini dedi. Yüksek tansşyonu engellemek içinde başka yapılacak bişey, alınacak bir önlem yok dedi... Ben hergün ölçüyordum tansiyonumu kardiyolog öyşe dedi. Bu da tam tersi hergün ölçme haftada 2 kere yeter, bunları düşünme dedi. Ben zaten muayenehaneden çoktıktan sonra kendime söz verdim, internetten gebelikle ilgili asla bişey araştırmıycam, doktora hayran kaldım. Umarım bu bilgiler işine yarar arkadaşım
slm kızlar şöyle bi geçmişi okuyim dedim ama hepsini okuyamadım fmg gözün aydın canımm kuzu hala yok önemli bişy yoktur inş. ben bi yemek molası vereyim dönerim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?