2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım hosgeldın görusmeyelı nasılsın ayy bu soguk havalarda napcaksınız siz yaa
uff allahım korusun calısan hamile bütün herkesi
neden canim cok mu sinirli..
yok sinirli deil ama yüzüne farklı arkandan farklı gidiyosun cok iiyi
ama telefonda arayan hastalarına off nıye arıyolar der gibi
bide muayneden sonra kontrole gittim ben 10 süresi varya o zaman ultrasyonla bakmak
istemedi zorla bakdı bütün lafı agzıma tıkadı soru soramıyorum amann ne biliyim işde öle
merhaba herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee

hooş geldınnnnn

Valla ben bu sabah dondum sy gibi geldim şirkete allahtan bot giymiştim burda da topuklu ayakkabı bırakmıştım değiştim ama pantolonum sırılsıklam kurudu .. Bu yüzde n kışları çalışmakdan nefret ediyorum. Vee servisim olmadığı için burdan nefret ediyorum..

valla ben bekarkende kısın hic calısmadım ilk bahar sonbahar :)

Kendime büs klasik bot babet pantolon vs.. Almam lazım tabş bana fırsat kalmıyorki kızımdan. Ne zaman bana diye çıksak kendisine bir sürü şey alıp geliyoruz. 2.olunca ben artık eski kıyafetlerimi giyerim...:)

Benim ssk gunumun dolmasina 8 yil var :S 8 yil calimam lazim..zaten emekli maas yasina gelmem imkansizda :)) bari gunum dolsun nolur nolmaz..yani bebisim olcak buyucek okula baslicak ancak o zaman cikarim herhalde :))) ama bebegimi birakip ise gelemezsem annemle kayinvalideme dicem ssk mi odeyin ikiniz ben evde bebegime bakayim :)))))) nasil fikir ?????

nedenn ne iş yapıyordun.. Ben 13 yıldır çalışıyorum bekar evli mutlu çocuklu ikende:)))) bu gidişlede anneanne olana kadar da çalışırımm:)))))

Annem bana zaten diyorki maaşını ben vereyimde sen otur evde çocuğuna bak:))) eylül çok bunaltınca öyle diyordu. şimdi ikincide geliyor:) birini okula yollar birine bakar:))))
allah kolaylık versin anacım sana bunuda büyüt ben 3.yapacam diyorumm

benim neyim olacak acaba yaaa?????????????**

araştırma yapıoruz kars'a özele gidicez bi içim hiç rahat değil benim bu kalabalık dr gözünden bişey kaçırdıysa zaten kalabalık 2 dk ultrasonda bakmak hiç içime sinmedi ufffff... imkansızlık çok kötü yaaa

comely haklısın ben adam gibi muamelede görmüyorum bebeğime 2 dk fazlada bakamıyorum o kadar kalabalık falan bi elevit için gittim 10 tl verdim valla zoruna gidiyo yaaa

slm kızlar şöyle bi geçmişi okuyim dedim ama hepsini okuyamadım fmg gözün aydın canımm kuzu hala yok önemli bişy yoktur inş. ben bi yemek molası vereyim dönerim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…