2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı ya doktor işi cok zor bende medipole sema ovalıya gittim 2 kere
ama artık hic içime sinmiyor aramaya bile korkdugum bi doktora gitmek istemıyorum

Ben ilk doğumumu 7 sene önce Sema hanımda yapmıştım, fena değil aslında ama ulaşması biraz zor herhalde... Medical Park Mehtap hanım da çok iyiymiş diye duydum, bir de Gökmen bey var o da süper...

nedenn ne iş yapıyordun.. Ben 13 yıldır çalışıyorum bekar evli mutlu çocuklu ikende:)))) bu gidişlede anneanne olana kadar da çalışırımm:)))))

öle belli bi meslegım yok dayımın yanında falan calısdım ...
ben zaten sevmıyorum calısmayı sabahın köründe kalk işe git kısın soguk
okulu bu yüzden hıc sevmezdım ::):):)

maşallah böle drlara öyküm.. iyimiş valla

Valla size de tavsiyem fazla araştırma yapmayıp işi oluruna bırakmak... Sonuçta aslında çok basit birşey bu gebelik.... İnsanlar patır patır doğurup duruyor. Yurtdışında insanlar doğru düzgün ultrasona bile girmiyor.

öle belli bi meslegım yok dayımın yanında falan calısdım ...
Ben zaten sevmıyorum calısmayı sabahın köründe kalk işe git kısın soguk
okulu bu yüzden hıc sevmezdım ::):):)

Alemsin yaa :)) allahtan eşinde çalışmamana bişey dememiş. şansına. Sende bebiş yaptın negüzel kendin bakarsın... şanslısın

Ben ilk doğumumu 7 sene önce Sema hanımda yapmıştım, fena değil aslında ama ulaşması biraz zor herhalde... Medical Park Mehtap hanım da çok iyiymiş diye duydum, bir de Gökmen bey var o da süper...

evet zor ulasım ben taa pendikden gidiyorum bide
iyi bi doktor ama işde insanın birazda gönlune hitap etmesı lazım
sonucda benım ilk bebegım soru bile sordurmuyo ve cok kalabalık apar topar bakıp yolluyo
medical park evet daha iyimiş ama işde orası biraz daha tuzlu o yüzden mediplu secdım ben hayırlısı

haklısınız ama insan duramıyo yaa tek sıkıntım 1 tane hastane olması dr kalabalıktan iş yapamaması o yüzden bide kars'a gidiyim diyorum

Alemsin yaa :)) allahtan eşinde çalışmamana bişey dememiş. şansına. Sende bebiş yaptın negüzel kendin bakarsın... şanslısın

evet eşim istemez zaten calısayım ama kpss ye girdim bakalım ne olcak benım pek umudum yok ama
eger yuksek bi puan olur güzel bi yer tutarsa calısırım eşimde zaten devlet memurlugu haric
genel müdürlük olsa yine yollamaz

Hayırlısı olsun canım o zaman bende 6 doktordan sonra Sema hanımı seçmiştim ama iyidir, ben normal doğum yapmak istiyordum geç doğum oldu yapamadım onun için, sezeryandan da çok korkuyordum ama eli o kadar hafif ki süper bir ameliyat yaptı. Ertesi gün fıldır fıldır dolaştım, ama tabi şimdi Medipol çok kalabalık beni,m zamanımda SSK yoktu ve çok sakindi, yine de Sema ya her gittiğimizde çok beklerdik, çünkü gerçekten hastası ozaman da çoktu...

cnm hoşgeldin nasılsın..
iyiyim canımcım çok acıktım daha yeni kahvaltı yapcam bebekimi de aç bıraktım bugün uyumaktan
Sağol canım :)
Yemeğini ye konuşuruz.
yerken arada bakıyorum size yoksa okumak zor oluyo :)

benimki çalışmasam daha çok sevinir ama yetmediğini biliyo o yüzden bişy demiyo ilerde borçlar bitince çalışmasanda olur der kesin bende sevmiyorum çalışmayı doyunca uyuyamıyorum sabahın köründe kalk yorgun argın gel filan :) serde tembellik var anacım

comely haklısın ben adam gibi muamelede görmüyorum bebeğime 2 dk fazlada bakamıyorum o kadar kalabalık falan bi elevit için gittim 10 tl verdim valla zoruna gidiyo yaaa

aynen canım ya

slm kızlar şöyle bi geçmişi okuyim dedim ama hepsini okuyamadım fmg gözün aydın canımm kuzu hala yok önemli bişy yoktur inş. ben bi yemek molası vereyim dönerim birazdan

hos geldin canım evet kuzudan hala haber yok ama bakalım umarımki hepimiz onu umuyoruz iyidir inşşşşşş

canım bende gecen sene doğumumu çınarda sibel hanımda yaptım sımdı bakalım yıne ona gıdıyorum ama arada artık çamlık tıp merkezine gidicem ben şimdi burada havuza girmeden bütün müşterilerimden sağlık raporu istiyorum hep çamlık tıp merkezine gönderiyodum dun aradım gebe takıbı yapıyolarmıs sordum randevuya gerek yok siz okadar gönderiyonuz müşteri 12 tl muayıne parası o kadar dr. ilgilenir sizle falan dedi enson doğuma yıne cınara gidicem ama

ben cok fena kustummmmmmmmmm sol yanım ağrıyoooooooooooooooooooooo yemeğede gitmedim hala canım bişey istemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr offfffffffffffff offffffffffffffffffffffff

gökyüzü fmg yakamoz fatma oykum egemm delimavii aman siz ii olun kızlar ya

yakamozu görünce aklıma bulantı geliyoo
napıon sekerrr nasıl oldunn

ayy hiç deme en çok çekenleren biride bendim bulantıdan 5 kilo verdim :) sevindim kilo verdiğime bebek normal gelişiyo çünkü bende doğum sonrasına hazırlık yapmış oldum geçti çok şükür canım ara ara oluyo ama çok nadir öncekine göre hiçbişy bu sen nasılsın canımmmmm

hem en uygun hastane bize medipol bide nedense degıstırmek istiyorum doktoru
ama semadan baskasınada güvenmıyorum gidesim yok bakalım ne olcak ayy biran önce dogsa su bebekler

Ardahan Ana ocuk Sal Ve Aile Planlamas Merkezi, Ardahan Ana ocuk Sal ve Aile Planlamas Merkezi
SENİN İÇİN ARAŞTIRDIM AMA GERÇEKTEN HASTANE YOK YAA Bİ BU BİDE SAĞLIK OCAKLARI VAR...((((((((((

çok sağolasın canım burası iş yerimin tam karşısında ordaki ebeleri tanıyorum işde orada sadece ebe var yani bana şuan için yapabileckeleri bişey yok. burda sadece tek hastane var oda devlet birde askeri hastane var oda 21 ine kdr doluymuş tanıdıkları araya sokmaya çalışıyorum bakalım ne zaman gelsi derlerse o zman hemen askerihastaneye gidicem bide uffff

Oranın koşullarını tabi bilmiyorm zor olsa gerek Allah kolaylık versin.. Benim de şöyle bir sorunum oldu, burda özellerde çok ticari yaklaşıyor olaylara, insanın aklı karışıyor, gerçekten varmı bir şey yok mu diye... Fazla bilgi de gereksiz stres yaratıyor. İnsanı boşu boşuna telaşlandırıyorlar.

haklısınız ama insan duramıyo yaa tek sıkıntım 1 tane hastane olması dr kalabalıktan iş yapamaması o yüzden bide kars'a gidiyim diyorum

seçenek çok olunca kafa karıştırır tabi bu dönemde de fazla evham yapmamak gerekir açıkcası

aman nazar degmesin bi daha bulanmasın
bende iyim napıyım 8 gün kaldı muayne günüme onu beklıyorum
safak sayıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…