2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

durumunda müsaitse hiç gerek yok zaten sevmiyorsun:)) allah gönlümüze göre versin cnm..

bende bugün tartıldım 73 idim bugün ise 72,5 geldim toplamda 4,5 kilo verdim

Son düzenleyen: Moderatör:

valla yazdıklarını ookuyunca burda doktor bollugu bide begenmıyoruz
utandım kendımden

Allah kolaylık versin en hiç kusmadım ama 14. haftadayım hala sabahları midem bulanıyor, doktor geçmesi lazım dedi ama nerde...

hos geldin canım evet kuzudan hala haber yok ama bakalım umarımki hepimiz onu umuyoruz iyidir inşşşşşş

canım bende gecen sene doğumumu çınarda sibel hanımda yaptım sımdı bakalım yıne ona gıdıyorum ama arada artık çamlık tıp merkezine gidicem ben şimdi burada havuza girmeden bütün müşterilerimden sağlık raporu istiyorum hep çamlık tıp merkezine gönderiyodum dun aradım gebe takıbı yapıyolarmıs sordum randevuya gerek yok siz okadar gönderiyonuz müşteri 12 tl muayıne parası o kadar dr. ilgilenir sizle falan dedi enson doğuma yıne cınara gidicem ama

ben cok fena kustummmmmmmmmm sol yanım ağrıyoooooooooooooooooooooo yemeğede gitmedim hala canım bişey istemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr offfffffffffffff offffffffffffffffffffffff

gökyüzü fmg yakamoz fatma oykum egemm delimavii aman siz ii olun kızlar ya[/QUOTE]

hem en uygun hastane bize medipol bide nedense degıstırmek istiyorum doktoru
ama semadan baskasınada güvenmıyorum gidesim yok bakalım ne olcak ayy biran önce dogsa su bebekler

sema hastanesinemi gidiyosun orası cok pahalı ya bende kızımda gittim oraya ama gercekten mükemmel bı hastaneeeeeeeeeeee

:76:500gr vermişsin bak millete 5 kilo veriyo saka saka kızım kilo vermeyın ama şimdidende almayalımmm :26: amın

utandım kendımden

evet bencede kesinlikle hakısın canım derlerya parası çok olan okunu silermiş az olanda ay sonunu getiremezmiş aynı o hesap hos bızde cok dr. varda ne işe yarıyolarkııı FATMACIM inş hersey güzel olur yaaaaaaa

aman nazar degmesin bi daha bulanmasın
bende iyim napıyım 8 gün kaldı muayne günüme onu beklıyorum
safak sayıyorm
bu defa kesin söyler cinsiyeti 4 ayın bitti söylesin yani artık benim doktord 16 dan önce söylemiyoruz diyor az kalmış randevuya dört gözle bekliyoruz o zaman bizde

bebek iyiyse kilo vermen iyi canım zaten doğum sonrasında bi sürü kilo kalacak biraz azaltmış oluyoruz istemeden :) ben sevindim verdiğime hiç almak istemiyorum çünkü doktor bu aydan sonra alırsın artık dedi umarım normalin üstüne çıkmam sonra vermesi zor olur

utandım kendımden

bence kıymet bilin yaa yoklugu daha zor valla daha öncede anlattım polklinikte beklemek bi dert zaten herkes üst üste sıra olsa ne yazar bi hücum giriyoruz içeriye neredeyse 9-10 kişi ilaç yazacaklara ilça yazıyo muayene olacaklara geç içeri diyo içeri geçiyorsun bir sürü kadın 2 tane muayene masası var birinde ultrasona bakacakları alıyo diğerinde ise alttan muayene edecekleri ikisinin ortasında ultrason onun yanında kocaman bir çöp bidonu tam karşıdada paravan var iç çamaşırını çıkarcak olanlar onun arkasında çıkartıyo derken sıraya geçiyorsun ultrason sırasına ultrasonda öle ahım şahım bişey değil yani onu söliyim yatıyosun 2 dk içinde boyunu ölçüyo işde kaç haftalıksa onu gebe kartına yazıyo varmı bi sıkıntı diye soruyo sonra tmm diyip kalkıyorsun ve gene polikilinik odasında bekliyorsun böle muayene olanlar gene o odada toplaşıyoruz bu sefer bize reçete yazmaya başlıyo ve ordan biran önce çıkmak istiyorum boguluyorum adeta aman ne uzun oldu yaaa böle işde ne bi ultrason çıktısı ne bişi öle sap gibi dışarda dikiliyorum ne soracaksam hep unutuyorum uff susayım artıkın:)

yok canım nerde sema hastanesii cok pahalı orası
ben medipole hastanesı sema ovalı dr hanıma gidiyorum...

o millet benmi oluyorum comelyyyyyy fatma da 4.5 kilo vermiş az değil bizim bulantılar tavan yapınca gitti kilolar seninde bulantın var azalmadımı kilocuklar :76:

comely 500 gr demişsin canım ben 77 kiloydum şimdi ise 72,5 kiloyum.
inş. herşey güzel olur comely yaa çünkü çok düşünüce üzülüyorum yaaa 2li test konusunda bile bişey demedi dr yaaa.. rahatsız oluyorum yaa

Son düzenleyen: Moderatör:

valla dört gözle ögrencez diye bekliyoruz ama hıcde belli olmaz
benım halam 18 haftayı bitirdi bebeki göstermıyo
bizimde sansa o gün göstermesse bekle bi dahakı ayı ufff

valla dört gözle ögrencez diye bekliyoruz ama hıcde belli olmaz
benım halam 18 haftayı bitirdi bebeki göstermıyo
bizimde sansa o gün göstermesse bekle bi dahakı ayı ufff

gösterir gösterir gitmeden çikolata şeker ne varsa ye hareketlenir annesi :)) halanınki kız olmasın kızlar geç gösteriyomuş ya hani

gösterir gösterir gitmeden çikolata şeker ne varsa ye hareketlenir annesi :)) halanınki kız olmasın kızlar geç gösteriyomuş ya hani

ay inşallah kızdır onunki valla dört gözle kız beklıyo istiyo
oda umutlanıyo hayırlısı

bende yicem valla depo yapacam cikolata seker

Benim kızımda 20 haftaya kadar göstermemişti... Hep poposunu dönüyordu valla... Sinir olmuştum bende.. Şimdi bunu hiç merak edipte sormuyorum bile alıştık yani bizimkiler pek namuslu, göstermiyor.

ay inşallah kızdır onunki valla dört gözle kız beklıyo istiyo
oda umutlanıyo hayırlısı

bende yicem valla depo yapacam cikolata seker
Allah gönlüne göre versin o zaman 16. haftadan sonra yanılma payı olmaz heralde en azından değişmiycek cinsiyeti bide bu açıdan bak ben o yüzden çok erken duymayı istemiyorum merak ediyorum ama değişirse şimdi ilk söylediğine hazırlarım kendimi filan en iyisi kesinleşince söylemesi sanırım

Benim kızımda 20 haftaya kadar göstermemişti... Hep poposunu dönüyordu valla... Sinir olmuştum bende.. Şimdi bunu hiç merak edipte sormuyorum bile alıştık yani bizimkiler pek namuslu, göstermiyor.

belki bu farklı olur annesi ultrasonda hareketli görünüyosa erkende gösterebilir benimki göstersede doktor söylemez zaten mecbur 4 ayın bitmesini bekliycez

Son düzenleme:
Bakalım belki 16 da gösterir... Dün gittim valla yatıyordu, çokta hareketli değil.. Bakalım hayırlısı, valla kızım olduğu için o kadar mutluyum ondan o kadar memnunum ki yeniden bir kızım olsun isterim. Kızlar eve bereketiyle şansıyla geliyor.. İlk çocuğun kız olması büyük bir şans bence...

Kızı olan kadın şanslıdır, iki kızı olan ise çok çok şanslı :))))

belki bu farklı olur annesi ultrasonda hareketli görünüyosa erkende gösterebilir benimki göstersede doktor söylemez zaten mecbur 4 ayın bitmesini bekliycez [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…