yakamozu görünce aklıma bulantı geliyoo
napıon sekerrr nasıl oldunn
evet eşim istemez zaten calısayım ama kpss ye girdim bakalım ne olcak benım pek umudum yok ama
eger yuksek bi puan olur güzel bi yer tutarsa calısırım eşimde zaten devlet memurlugu haric
genel müdürlük olsa yine yollamaz
ayy hiç deme en çok çekenleren biride bendim bulantıdan 5 kilo verdim :) sevindim kilo verdiğime bebek normal gelişiyo çünkü bende doğum sonrasına hazırlık yapmış oldumgeçti çok şükür canım ara ara oluyo ama çok nadir öncekine göre hiçbişy bu sen nasılsın canımmmmm
çok sağolasın canım burası iş yerimin tam karşısında ordaki ebeleri tanıyorum işde orada sadece ebe var yani bana şuan için yapabileckeleri bişey yok. burda sadece tek hastane var oda devlet birde askeri hastane var oda 21 ine kdr doluymuş tanıdıkları araya sokmaya çalışıyorum bakalım ne zaman gelsi derlerse o zman hemen askerihastaneye gidicem bide uffff
burdaymıs ama biraz hasta galiba odaaman aman ben fena oldum kızlar ya
bu arada esra nerde yokkk dün burdamıydıkikafa gitti bendede
durumunda müsaitse hiç gerek yok zaten sevmiyorsun:)) allah gönlümüze göre versin cnm..
hem en uygun hastane bize medipol bide nedense degıstırmek istiyorum doktoru
ama semadan baskasınada güvenmıyorum gidesim yok bakalım ne olcak ayy biran önce dogsa su bebekler
bende bugün tartıldım 73 idim bugün ise 72,5 geldim toplamda 4,5 kilo verdim
valla yazdıklarını ookuyunca burda doktor bollugu bide begenmıyoruz
utandım kendımden
bu defa kesin söyler cinsiyeti 4 ayın bitti söylesin yani artık benim doktord 16 dan önce söylemiyoruz diyor az kalmış randevuya dört gözle bekliyoruz o zaman bizdeaman nazar degmesin bi daha bulanmasın
bende iyim napıyım 8 gün kaldı muayne günüme onu beklıyorum
safak sayıyorm
bende bugün tartıldım 73 idim bugün ise 72,5 geldim toplamda 4,5 kilo verdim
valla yazdıklarını ookuyunca burda doktor bollugu bide begenmıyoruz
utandım kendımden
sema hastanesinemi gidiyosun orası cok pahalı ya bende kızımda gittim oraya ama gercekten mükemmel bı hastaneeeeeeeeeeee
:76:500gr vermişsin bak millete 5 kilo veriyosaka saka kızım kilo vermeyın ama şimdidende almayalımmm :26: amın
evet bencede kesinlikle hakısın canım derlerya parası çok olan okunu silermişaz olanda ay sonunu getiremezmiş aynı o hesap hos bızde cok dr. varda ne işe yarıyolarkııı FATMACIM inş hersey güzel olur yaaaaaaa
sema hastanesinemi gidiyosun orası cok pahalı ya bende kızımda gittim oraya ama gercekten mükemmel bı hastaneeeeeeeeeeee
:76:500gr vermişsin bak millete 5 kilo veriyosaka saka kızım kilo vermeyın ama şimdidende almayalımmm :26: amın
evet bencede kesinlikle hakısın canım derlerya parası çok olan okunu silermişaz olanda ay sonunu getiremezmiş aynı o hesap hos bızde cok dr. varda ne işe yarıyolarkııı FATMACIM inş hersey güzel olur yaaaaaaa
bu defa kesin söyler cinsiyeti 4 ayın bitti söylesin yani artık benim doktord 16 dan önce söylemiyoruz diyor az kalmış randevuya dört gözle bekliyoruz o zaman bizde
bebek iyiyse kilo vermen iyi canım zaten doğum sonrasında bi sürü kilo kalacak biraz azaltmış oluyoruz istemeden :) ben sevindim verdiğime hiç almak istemiyorum çünkü doktor bu aydan sonra alırsın artık dedi umarım normalin üstüne çıkmam sonra vermesi zor olur
valla dört gözle ögrencez diye bekliyoruz ama hıcde belli olmaz
benım halam 18 haftayı bitirdi bebeki göstermıyo
bizimde sansa o gün göstermesse bekle bi dahakı ayı ufff
gösterir gösterir gitmeden çikolata şeker ne varsa ye hareketlenir annesi :)) halanınki kız olmasın kızlar geç gösteriyomuş ya hani
gösterir gösterir gitmeden çikolata şeker ne varsa ye hareketlenir annesi :)) halanınki kız olmasın kızlar geç gösteriyomuş ya hani
Allah gönlüne göre versin o zaman 16. haftadan sonra yanılma payı olmaz heralde en azından değişmiycek cinsiyeti bide bu açıdan bak ben o yüzden çok erken duymayı istemiyorum merak ediyorum ama değişirse şimdi ilk söylediğine hazırlarım kendimi filan en iyisi kesinleşince söylemesi sanırımay inşallah kızdır onunki valla dört gözle kız beklıyo istiyo
oda umutlanıyo hayırlısı
bende yicem valla depo yapacam cikolata seker
Benim kızımda 20 haftaya kadar göstermemişti... Hep poposunu dönüyordu valla... Sinir olmuştum bende.. Şimdi bunu hiç merak edipte sormuyorum bile alıştık yani bizimkiler pek namuslu, göstermiyor.
sağol canım.. olabilir diyorlar bu kadar basit kalbime eko falan çekildi çökme varmış biraz kalp kapakçığında ama normal sınırlarda dedi açıklamıyorlar ençok ona sinir oluyorum sanki özel sektör değilde devlet kurumu gibiler
arkadaşlarında mı düzensiz tansiyonu çıkmış mı düşmüş mü acabasiz gittiyseniz dr a ne diyorlar malum ben dr a gittiğim halde bilgi alamayanlardanım yaklaşımda çok güsel hayvanlar bile doğuruyor fizyolojik bir olay doğum dünyada sadece senin başına gelmiyor şeklinde ben kendim için endişe etmiyorum dememe rağmen aynı masal ufff bir dokun bin ah işit oldu kusura bakma doluymuşum biraz
Merhaba,
ben de dün yazmıştım, ikili test sonuçlarımı değerlendirmek için Prof.Dr.Hayri Ermiş'e gitmiştim. İkili testle ilgili de çok güzel aydınlattı beni. Biraz benim de tansiyonum bir dönem yükselmişti, onunla ilgili de çok rahatlattı. Tansiyonla ilgili kısmında dedi ki bazen tansiyonun çok yükselebilir, bu senin tansiyon problemin olduğunu değil, kocanla kavga ettiğini gösterir :)))) Hiç tansiyona takma büyük önemli değil küçük 9 dan büyük olursa, dikkat etmek lazım ama bunun da sürekli olması önemli, 1-2 gün yükselmesi sorun değil dedi....Bana şunu dedi tansiyonun yüksekse eğer yatıp dinlenceksin, vücudunun oksijenini boşu boşuna harcamayacaksın. Arabayla akşama kadar dolaşabilirsin sorun değil ama iş yapmıycaksın, yormuycaksın kendini dedi. Yüksek tansşyonu engellemek içinde başka yapılacak bişey, alınacak bir önlem yok dedi... Ben hergün ölçüyordum tansiyonumu kardiyolog öyşe dedi. Bu da tam tersi hergün ölçme haftada 2 kere yeter, bunları düşünme dedi. Ben zaten muayenehaneden çoktıktan sonra kendime söz verdim, internetten gebelikle ilgili asla bişey araştırmıycam, doktora hayran kaldım. Umarım bu bilgiler işine yarar arkadaşım
teşekkür ederim bilgiler için bilgi alabilmiş olman gerçekten çok güzel
aslında tansiyonum16-11 di o yüzden endişe ettim küçüğün yükselmesi tehlikeli olabiliyor çünkü
cumadan bu yana yükseliyor aslında mesela az önce 16,8-8,8 idi
çok önemsemediler esasında hatta aynı espiriyi kardiyolog da yaptı kocan mı üzüyor seni dedi yok da öyle birşey ama bizim soyda yüksek tansiyon hastalığı maalesef var ve bir halamı ve amcamı buyüzden kaybettim... ölçtüğüm zamanlar genel olarak boynumun üst kısmında ağrı olduğunda ve kulağım çınladığında böyle çıkıyor bunu düşünce olarak dert ettiğim zamanlarda olmuyor ama muhahkkak düşüncenin önemli etkisi var...ve limon yiyebilirmişiz sarımsak ve sol yanına yatmak iyi geliyormuş dediğiniz gibi bunu engellenmenin bir yolu yokmuş inşallah uzun sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?