2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

][/QUOTE]

Ama bende Kardiyolağa gittim hatta Kadın Doğum uzmanı da bana Alfamet yazdı (tansiyon ilacı ) ve Coraspin kullanıyorum ben... Sana hiç ilaca falan başlamadılar mı, ben henüz başlamadım çünkü 14/9 u geçmedi geçerse başlarız dediler.. Seninkiler de pek rahatmış valla. Bence başlamalılardı.. Ama bende limonlu suyun faydasını gördüm onun birde kan sulandırıcı etkisi var, pıhtılaşmayı engelliyor, hergün içmeni öneririm .

teşekkür ederim bilgiler için bilgi alabilmiş olman gerçekten çok güzel
aslında tansiyonum16-11 di o yüzden endişe ettim küçüğün yükselmesi tehlikeli olabiliyor çünkü
cumadan bu yana yükseliyor aslında mesela az önce 16,8-8,8 idi
çok önemsemediler esasında hatta aynı espiriyi kardiyolog da yaptı kocan mı üzüyor seni dedi yok da öyle birşey ama bizim soyda yüksek tansiyon hastalığı maalesef var ve bir halamı ve amcamı buyüzden kaybettim... ölçtüğüm zamanlar genel olarak boynumun üst kısmında ağrı olduğunda ve kulağım çınladığında böyle çıkıyor bunu düşünce olarak dert ettiğim zamanlarda olmuyor ama muhahkkak düşüncenin önemli etkisi var...ve limon yiyebilirmişiz sarımsak ve sol yanına yatmak iyi geliyormuş dediğiniz gibi bunu engellenmenin bir yolu yokmuş inşallah uzun sürmez[/QUOTE]

seydam canımmmmmmm hoşgeldin inan hepimiz çok üzüldük çok etkilendik seni konuştuk hep burda inşallah azda osla toparlanmışsındır nasılsın canımmm?

bende ilki erkek ikincisi kız olsun istemişimdir hep erkek olursa ismi bile hazır:) ama kızım olacagını öğrensemde çok sevinirim yeterki sağlıkla doğdugunu göreyim

Ben kızımdan çok memnunum ondan herhalde, yoksa ne olursa olsun kabulüm tabii ki Allah hepsine sağlık versin

evet canım erdemde birde özlem hanımı denicem bakalım ne olcak
bu arada bebişinin cinsiyeti belli mi bana senin erkek gibi geldi

valla şimdiye kadar kim görse erkek dedi kimse bana kızın olcak demedi
kaynanam haric :)
13 haftalıkken doktora gitmişdim o zaman erkege benziyo ama kesin deil dedi
sorna bi gün acile gittim gece orda baska bi doktor bakti ben kıza benzettım dedi
yani kesin bişe yok haftaya gidicem kendi doktoruma inşallah belli olur

herkese selam sizleri haberdar etmek icin girdim ins herkes iyidir

ben carsamba günü 2de bebisimden ayirdilar cok cok aciydi 1 saat sonra narkozdan uyanip ciktim odama 2 saat sonrada evdeydim hersey orada kaldi bitti zannederken benim vücudum bu aciyi daha fazla kalidramadi o gece
eve geldik ama ben sabah 8de fenalasarak tekrara ambulasla hastaneye kaldirildim nefes alamiyordum ama oraya vardigimizda benim bu sorunuma anlam vermediler kanim incelendi iltab durumu icin tansiyonuma bakildi ,nefesde gayet normal aliyorum hic birsey bulmadilar ben gitgite kötüye gittim sinir krizi gecirmisim tamamne psikolojik dün gece esimle birlite orda kaldim sadece serum verebiliyorlardi hic bisey yapamadilar bugün biraz daha iyiyim ama hala özellikle yalniz kaldigimda hala nefes alamiyorum ve fenalasiyorum allahim kimseye vermesin böyle bir aci suan icin depresyon ilaci kullaniyorum ama psikolagdan yardim almam gerekiyor yanimda bu konu kesinlikle konusulmayacak bana bebegi hatirlatacak hic birseyin olmamamis gerekiyor ...bebegim beni birakti ama acisida icimde kaldi öyle zorki bu aciya can dayanmiyor allahim sizin evlalerinizi size bagislasin ins ....bebegimin kalbinin durmasinin sebebi kafasinda bir problem olmasiymis sanirim özürlü bir bebek olacakti ve gelisememis hep dua ederdim rabbim beni böyle bir aciyla sinama diye belkide duamin karsiliginda gitti melegim hem onun hemde benim icin en dogrusunu rabbim düsünmüs böyle kararlastirmiski böyle oldu bundan sonra oglum icin düzelmeye caliscam ins cabuk gecer bu dönemim yasadigimm bu aci son acim olsun ins dualariniza cok ihtiyacim var beni yalniz birakmayin olurmu dualarinizla kendinize cok cok iyi bakin en kisa zamanda ariniza dönücem ins :85:

valla duyumlarıma göre erkek bebeğin hareketleri erken hissedilirmiş karın seğirirmiş
görümcem altı aylık hamile kızı olcak ama o daha yeni yeni hissediyo hareketlerini
Allahım gönlüne göre versin canım sağlıklı hayırlı bir evlat olsun

ben ne dicem bilmıyorum yazacak bişe bulamıyorum

saydam sen güçlü ol bir dahaki bebeğin için güçlü Dua etmişsin Rabbimde duanı kabul etmiş bence artık üzülme kendine çok çok çok iyi bak. öpüyorıum çok senide

Canım Allah sabır versin, üzme kendini, iki kez bende yaşadım bu olayı seni çok iyi anlıyorum, inan ağlayarak okudum ama inan bunlarda geçecek, hiç hatırlamayacaksın bile. Birde oğluşun var daha da beter olabilirdi, ilk bebişin olsaydı bu çok çok daha zor gelirdi ben hep öyle dua ettim Allahım kızımın ömrünü uzat diye... Üzme artık kendini canım.. Sevgiler.. Çok geçmiş olsun..

canım çok çok çokgeçmiş olsun.. Sen bu siteye bir müddet girme bence. Düzelene kadar en azından. Allahım senin dualarını kabul etmiş ki özürlü bir evlat vermemiş. Herşeyin hayırlısı. Yokluğun bizi çok üzdü. Meleğin diğer tarfta sana refakat edecektir. Seni çok sveiyoruz canım arkadaşım acil şifalar.. öptüm.....

arkadaşlar angel sound diye bi alet var aranızda kullanan yada deneyen oldu mu hiç? Küçük bi alet kulaklıkları var aleti karnına dayayıp 12. haftadan itibaren bebeğin kalp atışlarını tekmelerini hıçkırıklarını dinleyebiliyomuşsun hatta kaydedebiliyomuşsun. bana bi akrabam hollandadan getireceğini söylemişti ama henüz gelmedi işe yaramıyosa çokta heveslenmek istemiyorum.gittigidiyor da satılıyo işe yarıyosa gelmesini beklemiyim alıyım bari

canım yaşadıkların hissettiklerin çok normal Allah sabır dirayet versin inşallah yakın zamanda toparlanırsın duaların karşılık bulmuş canım Allah daha iyi evlatlar nasip edecekki böyle bir durumla sınamamış seni inşallah yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder rabbim sana, bi süre siteye girme istersen bebeği hatırlatacak herşeyden uzak dur doktorda söylemiş yanında konuşulmasın unutmak için elinden geleni yaparsın zamanla hafifleyecektir acın inşallah kısa zamanda toparlanır sağlıklı oldugun haberlerini verirsin bize seni çok seviyoruz biz hep burdayız belki bir sonraki bebeğinin sağlıklı oldugu haberlerini vermek için girersin bellimi olur üzülme artık olurmu en azından düşünmemeye çalış canım çok şükür sen sağlıklısın eşin yanında bi oğlun var bunları düşün şükret çok üzüldüğünde dua et Allah a sığın hafiflersin ben inanıyorum atlatacaksın çok yakında

bende hepinizi cok cok seviyorum allah razi olsun dualariniz icin ,tekrar dönücem araniza ins ama simdi gercekten kaldiramiyorum kendinize iyi bakin öpyüorum hepinizi cok candan cok icten yazmissiniz hepinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…