herkese selam sizleri haberdar etmek icin girdim ins herkes iyidir
ben carsamba günü 2de bebisimden ayirdilar cok cok aciydi 1 saat sonra narkozdan uyanip ciktim odama 2 saat sonrada evdeydim hersey orada kaldi bitti zannederken benim vücudum bu aciyi daha fazla kalidramadi o gece eve geldik ama ben sabah 8de fenalasarak tekrara ambulasla hastaneye kaldirildim nefes alamiyordum ama oraya vardigimizda benim bu sorunuma anlam vermediler kanim incelendi iltab durumu icin tansiyonuma bakildi ,nefesde gayet normal aliyorum hic birsey bulmadilar ben gitgite kötüye gittim sinir krizi gecirmisim tamamne psikolojik dün gece esimle birlite orda kaldim sadece serum verebiliyorlardi hic bisey yapamadilar bugün biraz daha iyiyim ama hala özellikle yalniz kaldigimda hala nefes alamiyorum ve fenalasiyorum allahim kimseye vermesin böyle bir aci suan icin depresyon ilaci kullaniyorum ama psikolagdan yardim almam gerekiyor yanimda bu konu kesinlikle konusulmayacak bana bebegi hatirlatacak hic birseyin olmamamis gerekiyor ...bebegim beni birakti ama acisida icimde kaldi öyle zorki bu aciya can dayanmiyor allahim sizin evlalerinizi size bagislasin ins ....bebegimin kalbinin durmasinin sebebi kafasinda bir problem olmasiymis sanirim özürlü bir bebek olacakti ve gelisememis hep dua ederdim rabbim beni böyle bir aciyla sinama diye belkide duamin karsiliginda gitti melegim hem onun hemde benim icin en dogrusunu rabbim düsünmüs böyle kararlastirmiski böyle oldu bundan sonra oglum icin düzelmeye caliscam ins cabuk gecer bu dönemim yasadigimm bu aci son acim olsun ins dualariniza cok ihtiyacim var beni yalniz birakmayin olurmu dualarinizla kendinize cok cok iyi bakin en kisa zamanda ariniza dönücem ins:85:
bende hepinizi cok cok seviyorum allah razi olsun dualariniz icin ,tekrar dönücem araniza ins ama simdi gercekten kaldiramiyorum kendinize iyi bakin öpyüorum hepinizi cok candan cok icten yazmissiniz hepinizde
canım benım allah sabır versın seydam ne dıyebılırım kı sozun bıttıgı yerdeyım ınan bılmıyorum ama cok zor bır olay allah senı ve kalanlarnıı esırgesın rabbım hayırlı bır evlat verıp acını dındırmeyı nasıp eylesın cok cok gecmıs olsun kızlar bu arada annemın emar sonucu cıkmıs allahıma sukurler olsun cok ıyıymıs kadın sevıncten nasıl aglıyor sabahtan berı aglamaktan basımı kaldırmadım sukurler olsun adanaya kafası rahat gıdıyorum
canım benım allah sabır versın seydam ne dıyebılırım kı sozun bıttıgı yerdeyım ınan bılmıyorum ama cok zor bır olay allah senı ve kalanlarnıı esırgesın rabbım hayırlı bır evlat verıp acını dındırmeyı nasıp eylesın cok cok gecmıs olsun kızlar bu arada annemın emar sonucu cıkmıs allahıma sukurler olsun cok ıyıymıs kadın sevıncten nasıl aglıyor sabahtan berı aglamaktan basımı kaldırmadım sukurler olsun adanaya kafası rahat gıdıyorum
kızlar ben çıkıyorum. Bu akşam ve yarın mesaiye kalıcam. Bissürü işim var.
Kendinize iyi bakın hoşçakalın.
Kızlar ben çıkıyorum. Bu akşam ve yarın mesaiye kalıcam. Bissürü işim var.
Kendinize iyi bakın hoşçakalın.
sen kurtaracaksın piyasayı zaten:)) kolay gelsin yarın bende burdayım
sen kurtaracaksın piyasayı zaten:)) kolay gelsin yarın bende burdayım
ay canim ya kolay gelsin size yarin icin..biz yarin esimle annemi dr a goturcez..sonra alısveris..sonra üniversite arkadaslarimla buluscam..bende cok yogunum....
gözünaydın cnm. Ne zanam gidiyorusn. Sende ağlama artık yaa helak oldun kaç gündür ağlamaktan. Ağlamak ağlamak getirir yeter..:2:
inşallah akislik olmazsa 8,30yaaa sorma :))))))
sabah gelirsin değil mi?
ege sen sirket mi muhasebe burosumu ?
bebekpoyraz.....annen icin gozunaydin canim..darisi bize ins..
saol egem yakamozum allah razı olsun 3 aylık tedavı vermıstı o yapıldı gecmeseydiyoksa anjo olacaktı allaha sukur temız cıkmıs sevıncten havalardayım
Canım gözün aydın. Şükürler olsun rabbime. Hep böyle mutlu ol bebişim.
saol kuzum allah razı olsun ay fmg elımız yuregımızde beklıyoduk ya cok sukur kadın yazık hemen sadaka vermıs
esra nereye gidiyosun bu havada dogrumu yolculuk yapman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?