2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım allah sabır versın seydam ne dıyebılırım kı sozun bıttıgı yerdeyım ınan bılmıyorum ama cok zor bır olay allah senı ve kalanlarnıı esırgesın rabbım hayırlı bır evlat verıp acını dındırmeyı nasıp eylesın cok cok gecmıs olsun kızlar bu arada annemın emar sonucu cıkmıs allahıma sukurler olsun cok ıyıymıs kadın sevıncten nasıl aglıyor sabahtan berı aglamaktan basımı kaldırmadım sukurler olsun adanaya kafası rahat gıdıyorum

bende hepinizi cok cok seviyorum allah razi olsun dualariniz icin ,tekrar dönücem araniza ins ama simdi gercekten kaldiramiyorum kendinize iyi bakin öpyüorum hepinizi cok candan cok icten yazmissiniz hepinizde

Şeydam inan çok üzüldüm.
Dualarım seninle. Rabbim dayanma gücü, sabır versin.
Bundan sonrası inşallah çok güzel olsun.

gözünaydın cnm. Ne zanam gidiyorusn. Sende ağlama artık yaa helak oldun kaç gündür ağlamaktan. Ağlamak ağlamak getirir yeter..:2:

gözün aydın canım çok üzülüp stres yapma bebeğe zarar vermesin bak sonuçlarda iyiymiş sevinmen lazım canım üzme kendini boşuna bebeişede yazık

Kızlar ben çıkıyorum. Bu akşam ve yarın mesaiye kalıcam. Bissürü işim var.
Kendinize iyi bakın hoşçakalın.

ay canim ya kolay gelsin size yarin icin..biz yarin esimle annemi dr a goturcez..sonra alısveris..sonra üniversite arkadaslarimla buluscam..bende cok yogunum....
Kızlar ben çıkıyorum. Bu akşam ve yarın mesaiye kalıcam. Bissürü işim var.
Kendinize iyi bakın hoşçakalın.

gözünaydın cnm. Ne zanam gidiyorusn. Sende ağlama artık yaa helak oldun kaç gündür ağlamaktan. Ağlamak ağlamak getirir yeter..:2:

saol egem yakamozum allah razı olsun 3 aylık tedavı vermıstı o yapıldı gecmeseydi yoksa anjo olacaktı allaha sukur temız cıkmıs sevıncten havalardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…