naber kızlar warmı güzel haberler getiren?? bn 2gündür giremedim ewde kızımla boğuşuyodum ancak wakit buldum:))
naber kızlar warmı güzel haberler getiren?? bn 2gündür giremedim ewde kızımla boğuşuyodum ancak wakit buldum:))
evet cnm esımle kayınvalıdegıl mersınde ben adana arası 1 sa yok ondan sanslıyız
Ben çok acıktım,çok yoruldum,çok başımağrıyor,çoksoğuk eve nasıl gidicem....heeeee başlarım bu işe ben yaa
mersin adana arası 1 buçuk saat bi kerem :) arabanız varsa 1 saat sürmez amaeşimde adana baraj yolunun orda okudu polis okulunda kız her yerden ortak çıkıyoz ha senin herifte tarsusluymuş ya
bacım baraj yolunda polıs okulu ne gezer gadasını aldıgım ben baraj yolunda oturyom annemler orda incirlik yolunda var 1 tane polıs okulu ookadar
ben çok acıktım,çok yoruldum,çok başımağrıyor,çoksoğuk eve nasıl gidicem....heeeee başlarım bu işe ben yaa
günaydın esracımmmmmmmmmmm sabahtan beri illet olduk biz yaaaaaaya kızlar ben alıntı yapmadan cvp atamıom normal cvp panelım yok benım offffffffff
bacım baraj yolunda polıs okulu ne gezer gadasını aldıgım ben baraj yolunda oturyom annemler orda incirlik yolunda var 1 tane polıs okulu ookadar
ay aman tanrım ben araba ile gidicem eşimin abisi ile eşimde geliyormuşInş oh demeden evde olursun bir an önce aman ben ne çabuk geldim hiçde üşümedim dersin inşşşş aminnnnnnnnnn
günaydın esracımmmmmmmmmmm sabahtan beri illet olduk biz yaaaaaa
ay ne bilim hep baraj yolunun o tarafta diye duyuyodum o zaman incirlik tarafındadır sonuçta adanada okudu yaw boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?