2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm esımle kayınvalıdegıl mersınde ben adana arası 1 sa yok ondan sanslıyız

mersin adana arası 1 buçuk saat bi kerem :) arabanız varsa 1 saat sürmez ama eşimde adana baraj yolunun orda okudu polis okulunda kız her yerden ortak çıkıyoz ha senin herifte tarsusluymuş ya

merhaba kızlar
ben de 10 dkya çıkıcam inş. toplantıdaydım tüm gün, hamileyken daha zor oluyor uzun süre oturmak. seydam inş en kısa zamanda atlatır bu durumu, gerçekten çok zor, ama işte her işte bi hayır var, her ne kadar bunu söylemek şuanda çok zor olsa da özürlü bi evlat sahibi olmaktansa kısa süreli üzüntü tercih edilir.. hepimizin bebeğine Allah sağlık sıhhat versin, sapasağlam doğarlar, Allah bize de onları sağlıkla ve hayırla büyütmemizi nasip eder inş.
kuzu da hala gelmemiş. yarın misafirim var akşama anca bakabilirim.
yarın mesai yapacak arkadaşlara kolaylık diliyorum, hepinizi öpüyorum

mersin adana arası 1 buçuk saat bi kerem :) arabanız varsa 1 saat sürmez ama eşimde adana baraj yolunun orda okudu polis okulunda kız her yerden ortak çıkıyoz ha senin herifte tarsusluymuş ya

bacım baraj yolunda polıs okulu ne gezer gadasını aldıgım ben baraj yolunda oturyom annemler orda incirlik yolunda var 1 tane polıs okulu ookadar

ben çok acıktım,çok yoruldum,çok başımağrıyor,çoksoğuk eve nasıl gidicem....heeeee başlarım bu işe ben yaa

ay aman tanrım ben araba ile gidicem eşimin abisi ile eşimde geliyormuş Inş oh demeden evde olursun bir an önce aman ben ne çabuk geldim hiçde üşümedim dersin inşşşş aminnnnnnnnnn

ya kızlar ben alıntı yapmadan cvp atamıom normal cvp panelım yok benım offffffffff
günaydın esracımmmmmmmmmmm sabahtan beri illet olduk biz yaaaaaa

msj paneli yuzundenmı anlamadım bacım ya dunden berı var bu sorun ama anlamadım bazı arkadaslar yazabılmıs tek basına

bacım baraj yolunda polıs okulu ne gezer gadasını aldıgım ben baraj yolunda oturyom annemler orda incirlik yolunda var 1 tane polıs okulu ookadar

ay ne bilim hep baraj yolunun o tarafta diye duyuyodum o zaman incirlik tarafındadır sonuçta adanada okudu yaw boşver

ay ne bilim hep baraj yolunun o tarafta diye duyuyodum o zaman incirlik tarafındadır sonuçta adanada okudu yaw boşver

hehehehehe tamam ıste adana ama ıncırlık yolunda baraj var :):):):):) onun orda ama baraj yolu ayrı bebem uzunnnnnnnnnn ınce bır yol carsı dolu içi eglence merkezı dolu polıs okulu dıyınce hehehehe olabılır bacım ya adana sonucta

allahhhhhhhhhhhhh salı gunu tahlıl sonuclarımı alyom carsambaya adanaya gıdıom aadananın yolları tastan sen cıkardın benı benı bastan elden gıttı kahbede genclık agam adanalı paşam adanalı evde duramıyom sana dadanalı sebebım sen oldun tarsuslu delıkanlı allahhhhhhhhhhhhhhh yandan

kızlar yıldız tılbe adananın yoları tastan yazın ılk cıkana tıklayın tımsah vıdeo var oaradan acın ızleyın adanayıııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…