2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız sen Adanalısın biliyosundur ben bilmiyorumki duydugumu söylüyorum tarsusu sor her köşesini söylerim sana hemşom eniştenin memleketi

bende hele hele hele hele Anteplim gel yanıma dili datlım çifte telli çalıyor kalkında oynayalım ı söylim üf antep baklavası yada çiğköftesi olcaktı ki yiycektik bayılırım ama buralarda antep baklavası bulmak zor antepte bi çarşı üstünde belki 20 tane baklavacı çiğköfteci var

ayyyyyyyyyy baklava dıyınce askım bana orda devecılermı develıler mı bıse var ordan almıstı cıkolatayı bıde nısan tatlısını tadı hala damaıgımdaaaaaaa

maşallah canım.. dr.una sinir oldum hala emin olunamyabiliyor demekki.. bnde gitsem kesin öğrenirim diodum..
fitil adını sölesene bana, bnm ki kesmedi akıntıyı..
hayırlısı ya doktor işi cok zor bende medipole sema ovalıya gittim 2 kere
ama artık hic içime sinmiyor aramaya bile korkdugum bi doktora gitmek istemıyorum
13 haftada erkeğe benzeten semamıydı seni? kıza benzeten dewlet hastanesi mi?
medipol iyi bi hastane diyolar amanasıl kalabalık mı çok? bn medicana sibel hanımda doğurdum çok ta memnun kaldım ama çok hastası war kalabalık die çekiniyorum.. hala karar weremedim bu hafta dr a gitmem lazım

ayyyyyyyyyy baklava dıyınce askım bana orda devecılermı develıler mı bıse var ordan almıstı cıkolatayı bıde nısan tatlısını tadı hala damaıgımdaaaaaaa

develiler var adliye sarayının orda en kazık ama en güzel baklavayı yapan orası tarsusta antep baklavası diyolar ama antepte yediğim baklava yag gibiydi vallahi hiçbiri onun kadar güzel değildi develilerde tereyağlı fıstıklı yapıyo tadı güzel gerçekten ama en son 30 mlyona yakındı kilosu 28 mi neydi tarsusa gitsem yine alırım ama mersinde de köse baklavaları var meşhur oda antep baklavacısı o gerçekten güzel ama yolunuz düşerse almadan geçmeyin ben konyaya bile göndermiştim ablamlar yemiş tadına doyamamışlardı her hafta alıyodu aşkımda orda olsak gene alırdık işte geldik bu dağ başına hiçbişy yok

7 tepsi gelmişti her hehehehehe

evet 13. haftada sema hanım erkege benzetti
kıza benzeten devlet deil di ama polikinlik gibi bi yerdi
medicana ya sibel hanıma benım halam gidiyo önceki dogumunuda o yapmıs
cok memnun kalabalık oluyo demısdı ama halam bu durumdan şikayetci deil
ben eger ümranıyede otursaydım medicanaya giderdim

bacım bır bende sanırım hehehe annemın emar sonucu temız cıkmısss cok mutluyummmmmmmmmmmm
gözün aydın canım benim..
inşallah gönlünde ki neyse o olur.. bu hafata mı gideceksin? nasıl semadan memnunmusun bnde mi bir medipol denesem?
ewt bndeçok memnundum kendisinden bakalım yine ona gideceğim sanırım..

bilmıyorum ya medipol iyi hastane ama sema hanım cok kalabalık devlet hastanesi gibi sıra beklıyosun bide muayne olmak icin giriyosun o kadar yogun ki soracagın ne varsa unutuyosun
apar topar muayne edıyo gönderıyo ....
benım halam cinsiyet icin sibel hanıma bbu ay tam 4 kere gitti halam demıs daha gelmıyım bi dahaki ay ögrenırız sibel demıs yook haftaya gel yine bakalım ve kontrol süresi gecmesıne ragmen para almıyor
sema hanımdan böle bişe beklemek mumkun deil ki ben kontrole gittigimde ultrasyona girmek istedım gecen hafta bakdık cok gereksız falan filan die bir sürü azarladı benı para verıp muayne olmayınca adam yerıne koymuyor yanı ...
ayy cok dertlıyım cok yazdım bende degıstırcem galıba ama tam emın deillim susayım oturayım
tecrubelı doktor dogumum soorunsuz olsun diyorum ama bilmıyorum uff

afiyet şeker olsunnn bizede 6 tepsi antep baklavası ( tee anteplerden getirmiş aşkım :) koca bir paket eve özel baklava bide arkadaşlarına bi tepsi gitmişti olsada yesek canım istedi

yaaaa yazmayın söle seyler yaaaaa
ben baklavayı hıc sevmem canım istediiii gecen sen uyuz esraaa
kısır kısır dedınnn ben kısır yemeyen ınsan 3 gun ksıır as erdımmmm
eltim yaptı yazıkbana yaaa

yakamozummm balım cisiyeti ne zaman ögreniyosun?? ayy ben catlıcam bu gidişlee
ya benim doktor 16. haftadan önce söylemiyo meloşum sana ne zaman söyliycem dedi? nasıl gidiyo senin hamilelik bulantılar bitti mi kız bugün aramışsın yatıyodum bide benim hattı kamu hattına çevirdim anamları beleş arayabileyim diye artık polis hattı değil paran gitmesin fazla söylim dedim ( bilmeyenler için Melike arkadaşım mersinden 3 hafta arayla hamile kaldık oda temmuz annesi olcak :)
yaaaa yazmayın söle seyler yaaaaa
ben baklavayı hıc sevmem canım istediiii gecen sen uyuz esraaa
kısır kısır dedınnn ben kısır yemeyen ınsan 3 gun ksıır as erdımmmm
eltim yaptı yazıkbana yaaa

oyyy kıyamam burda olsa gönderirdim valla burdada yok tamam sustum yaw hiç sorma esra geçen meyve ismi söyledi benimde kaç gün onu canım istedi :)

zaten cıbanın başı hep esraaaa heheheheh

kızlar ya bişy dicem benim doktora epiduralle normal doğumu öneriyomusunuz dedim önermiyorum dedi riskli diyemi dedi yok benim şimdiye kadar sadece bi hastam epiduralle doğum yapabildi diğerlerinin hepsi epiduralden ameliyata gitti dedi ama ben kararlıyım inşallah o zamana kadar gelirsek ve bi aksilik olmazsa epiduralle yapacam herkes çok rahat diyor çünkü başka hastaneye de gitmek istemiyorum aslında doğum zamanı yalnız olacam uzak olursa rezil olurum tek başıma bu gidişimde daha ilgili davrandı doktor hatta renklide bile gösterdi bebeğimi ellerini yanaklarına koymuştu kuzum renkli foto vermiycekmisiniz dedim biraz daha güzelleşsin ondan sonra veririm annesi dedi:) bak el sallıyo size filan diye güldü doğum fiyatlarını sordum normalde sezeryande 300 dedi ama ablama söyleyince herşey dahilmi sor ona göre hazırlık yap dedi ne bilim ( doğum sonrası hasta bezi vermeyen özel hastane varmış direk istiyolarmış şu lazım verin diye refakatçiye aynı odada izin vermeyen varmış bebeği aynı odaya almayanlar varmış zamanında doğmasına ragmen ) bunları soracam bi dahaki gidişimde daha erken ama aklımda bulunsun bide özel oda mı sormayı unuttum ya özel hastanede aksi olamaz heralde dimi

bncede değiştrmelisin ne o öyle azarlama falan canım gel sibele başlayalım birlkte karşıda oturmuyomusun korkma yolda doğurmazsın keşke o kadar kolay olsa:)))) ben beşiktaştan gidip geldim sürekli..
halan kaç haftalık hamileki hiç tahminde bulunmamışmı we görmemişmi 4. kez çağırıyor cinsiyet için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…