muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hehehehehe tamam ıste adana ama ıncırlık yolunda baraj var :):):):):) onun orda ama baraj yolu ayrı bebem uzunnnnnnnnnn ınce bır yol carsı dolu içi eglence merkezı dolu polıs okulu dıyınce hehehehe olabılır bacım ya adana sonucta
allahhhhhhhhhhhhh salı gunu tahlıl sonuclarımı alyom carsambaya adanaya gıdıom aadananın yolları tastan sen cıkardın benı benı bastan elden gıttı kahbede genclık agam adanalı paşam adanalı evde duramıyom sana dadanalı sebebım sen oldun tarsuslu delıkanlı allahhhhhhhhhhhhhhh yandan
sen cok özlemişin belli rabbim tez zamanda kavusdursun senı su gibi git su gibi gel
kız sen Adanalısın biliyosundur ben bilmiyorumki duydugumu söylüyorum tarsusu sor her köşesini söylerim sana hemşom eniştenin memleketi
bende hele hele hele hele Anteplim gel yanıma dili datlım çifte telli çalıyor kalkında oynayalım ı söylimüf antep baklavası yada çiğköftesi olcaktı ki yiycektik bayılırım ama buralarda antep baklavası bulmak zor antepte bi çarşı üstünde belki 20 tane baklavacı çiğköfteci var
maşallah canım.. dr.una sinir oldum hala emin olunamyabiliyor demekki.. bnde gitsem kesin öğrenirim diodum..Ben geldim bayanlar.
Sabah sabah eziyet çektim. Trafik yağmur mahvoldum yollarda.
Ama herşeye değdi. Çok şükür bebeğim çok iyi
Büyümüş, çok hareketliydi yine.
Kendi çevresinde 180 derece döndü.Doktorumuz bile şaşırdı. Yaramaz bişey olacak bu diyor.
Kafa çevresi ve femur uzunluğunu ölçtü. Herşey normalmiş.
Ama cinsiyet hala belli değil. Çıkıntı var ama klitoris çıkıntısı da olabilir, 2 hafta sonra netleşir dedi.
Benden haberler böyle.
Kuzu bugün de gelmemiş anlaşılan.
fitil adını sölesene bana, bnm ki kesmedi akıntıyı..selam cnm evet site biraz anomalleşti ama idare edelim hiç yoktan iyidir.
akıntı için test yaptılar bana cumartesi. Enfeksiyon çıktı kapı gibi:)))))))) fitil verdi 2 tane
kasık ağrısı içinde sağol rahatlatın sormana sevindimm .
Kuzuuuu için ne diyim artık hayırlsı
13 haftada erkeğe benzeten semamıydı seni? kıza benzeten dewlet hastanesi mi?hayırlısı ya doktor işi cok zor bende medipole sema ovalıya gittim 2 kere
ama artık hic içime sinmiyor aramaya bile korkdugum bi doktora gitmek istemıyorum
cnm bu hari bey nerde? nişantaşında özel muaynehanesi war başka hastanede görew yapıyor mu?sağol canım.. olabilir diyorlar bu kadar basit kalbime eko falan çekildi çökme varmış biraz kalp kapakçığında ama normal sınırlarda dedi açıklamıyorlar ençok ona sinir oluyorum sanki özel sektör değilde devlet kurumu gibiler
arkadaşlarında mı düzensiz tansiyonu çıkmış mı düşmüş mü acabasiz gittiyseniz dr a ne diyorlar malum ben dr a gittiğim halde bilgi alamayanlardanım yaklaşımda çok güsel hayvanlar bile doğuruyor fizyolojik bir olay doğum dünyada sadece senin başına gelmiyor şeklinde ben kendim için endişe etmiyorum dememe rağmen aynı masal ufff bir dokun bin ah işit oldu kusura bakma doluymuşum biraz
Merhaba,
ben de dün yazmıştım, ikili test sonuçlarımı değerlendirmek için Prof.Dr.Hayri Ermiş'e gitmiştim. İkili testle ilgili de çok güzel aydınlattı beni. Biraz benim de tansiyonum bir dönem yükselmişti, onunla ilgili de çok rahatlattı. Tansiyonla ilgili kısmında dedi ki bazen tansiyonun çok yükselebilir, bu senin tansiyon problemin olduğunu değil, kocanla kavga ettiğini gösterir :)))) Hiç tansiyona takma büyük önemli değil küçük 9 dan büyük olursa, dikkat etmek lazım ama bunun da sürekli olması önemli, 1-2 gün yükselmesi sorun değil dedi....Bana şunu dedi tansiyonun yüksekse eğer yatıp dinlenceksin, vücudunun oksijenini boşu boşuna harcamayacaksın. Arabayla akşama kadar dolaşabilirsin sorun değil ama iş yapmıycaksın, yormuycaksın kendini dedi. Yüksek tansşyonu engellemek içinde başka yapılacak bişey, alınacak bir önlem yok dedi... Ben hergün ölçüyordum tansiyonumu kardiyolog öyşe dedi. Bu da tam tersi hergün ölçme haftada 2 kere yeter, bunları düşünme dedi. Ben zaten muayenehaneden çoktıktan sonra kendime söz verdim, internetten gebelikle ilgili asla bişey araştırmıycam, doktora hayran kaldım. Umarım bu bilgiler işine yarar arkadaşım
seydacım allahtan sabır diliyorum sana dulaım seninle canım..
cnm kullanıcı panelinde imzanı değiştiri tıklıyosun orda imza paneline kopyala..hasret 2 tane cizelge nası yapıyosnnn
bide 7910 dan cizelgeyı nasıl foruma kopyalıyosun cok denedım olmadı yardımcı olurmusun
birde bu mesaj yazarken en altta solda imzayı göster seçeneğini tıklıyorsun..
ayyyyyyyyyy baklava dıyınce askım bana orda devecılermı develıler mı bıse var ordan almıstı cıkolatayı bıde nısan tatlısını tadı hala damaıgımdaaaaaaa
develiler var adliye sarayının orda en kazık ama en güzel baklavayı yapan orası tarsusta antep baklavası diyolar ama antepte yediğim baklava yag gibiydi vallahi hiçbiri onun kadar güzel değildidevelilerde tereyağlı fıstıklı yapıyo tadı güzel gerçekten ama en son 30 mlyona yakındı kilosu 28 mi neydi tarsusa gitsem yine alırım ama mersinde de köse baklavaları var meşhur oda antep baklavacısı o gerçekten güzel ama yolunuz düşerse almadan geçmeyin ben konyaya bile göndermiştim ablamlar yemiş tadına doyamamışlardı her hafta alıyodu aşkımda orda olsak gene alırdık işte geldik bu dağ başına hiçbişy yok
13 haftada erkeğe benzeten semamıydı seni? kıza benzeten dewlet hastanesi mi?
medipol iyi bi hastane diyolar amanasıl kalabalık mı çok? bn medicana sibel hanımda doğurdum çok ta memnun kaldım ama çok hastası war kalabalık die çekiniyorum.. hala karar weremedim bu hafta dr a gitmem lazım
..[/B]
gözün aydın canım benim..bacım bır bende sanırım hehehe annemın emar sonucu temız cıkmısss cok mutluyummmmmmmmmmmm
inşallah gönlünde ki neyse o olur.. bu hafata mı gideceksin? nasıl semadan memnunmusun bnde mi bir medipol denesem?evet 13. haftada sema hanım erkege benzetti
kıza benzeten devlet deil di ama polikinlik gibi bi yerdi
medicana ya sibel hanıma benım halam gidiyo önceki dogumunuda o yapmıs
cok memnun kalabalık oluyo demısdı ama halam bu durumdan şikayetci deil
ben eger ümranıyede otursaydım medicanaya giderdim
gözün aydın canım benim..
inşallah gönlünde ki neyse o olur.. bu hafata mı gideceksin? nasıl semadan memnunmusun bnde mi bir medipol denesem?
ewt bndeçok memnundum kendisinden bakalım yine ona gideceğim sanırım..
7 tepsi gelmişti her hehehehehe
gözün aydın canım benim..
inşallah gönlünde ki neyse o olur.. bu hafata mı gideceksin? nasıl semadan memnunmusun bnde mi bir medipol denesem?
ewt bndeçok memnundum kendisinden bakalım yine ona gideceğim sanırım..
afiyet şeker olsunnn bizede 6 tepsi antep baklavası ( tee anteplerden getirmiş aşkım :) koca bir paket eve özel baklava bide arkadaşlarına bi tepsi gitmişti olsada yesek canım istedi
ya benim doktor 16. haftadan önce söylemiyo meloşum sana ne zaman söyliycem dedi? nasıl gidiyo senin hamilelik bulantılar bitti mi kız bugün aramışsın yatıyodum bide benim hattı kamu hattına çevirdim anamları beleş arayabileyim diye artık polis hattı değil paran gitmesin fazla söylim dedim ( bilmeyenler için Melike arkadaşım mersinden 3 hafta arayla hamile kaldık oda temmuz annesi olcak :)yakamozummm balım cisiyeti ne zaman ögreniyosun?? ayy ben catlıcam bu gidişlee
yaaaa yazmayın söle seyler yaaaaa
ben baklavayı hıc sevmem canım istediiii gecen sen uyuz esraaa
kısır kısır dedınnn ben kısır yemeyen ınsan 3 gun ksıır as erdımmmm
eltim yaptı yazıkbana yaaa
ya benim doktor 16. haftadan önce söylemiyo meloşum sana ne zaman söyliycem dedi? nasıl gidiyo senin hamilelik bulantılar bitti mi kız bugün aramışsın yatıyodum bide benim hattı kamu hattına çevirdim anamları beleş arayabileyim diye artık polis hattı değil paran gitmesin fazla söylim dedim ( bilmeyenler için Melike arkadaşım mersinden 3 hafta arayla hamile kaldık oda temmuz annesi olcak :)
oyyy kıyamam burda olsa gönderirdim valla burdada yok tamam sustum yaw hiç sorma esra geçen meyve ismi söyledi benimde kaç gün onu canım istedi :)
bilmıyorum ya medipol iyi hastane ama sema hanım cok kalabalık devlet hastanesi gibi sıra beklıyosun bide muayne olmak icin giriyosun o kadar yogun ki soracagın ne varsa unutuyosun
apar topar muayne edıyo gönderıyo ....
benım halam cinsiyet icin sibel hanıma bbu ay tam 4 kere gitti halam demıs daha gelmıyım bi dahaki ay ögrenırız sibel demıs yook haftaya gel yine bakalım ve kontrol süresi gecmesıne ragmen para almıyor
sema hanımdan böle bişe beklemek mumkun deil ki ben kontrole gittigimde ultrasyona girmek istedım gecen hafta bakdık cok gereksız falan filan die bir sürü azarladı benı para verıp muayne olmayınca adam yerıne koymuyor yanı ...
ayy cok dertlıyım cok yazdım bende degıstırcem galıba ama tam emın deillim susayım oturayım
tecrubelı doktor dogumum soorunsuz olsun diyorum ama bilmıyorum uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?