2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım o hiç yaptrmadığı için riskli diyor saçma...
burda millet çatır çatır epiduralle doğuruyor weçok ta memnunlarbu defakini bndeöyle dşşünüyorum.. herkes 2 .de epidurale gerek yok kolay olur diyor ama bakalım..
sende bu konuda deneyimi olan bi dr a git zaten anestezi uzmanı yapıyor epidurali doğum dr.u değil.. anestezi uzamnı sadece doğumda bulunuyor we etkisinde azalma falan olursailacı tekrarlıyor.. sen baskı hissedip ıkınıyrsun yırtılma acı sızı sancı yok!
bak nezih berksoy ağrısız doğum yaz sitesine gir wekadınları oku:) işte o zamn anlarsın

300mü?? özel hastane değil mi burası çok ucuz yaa ben normali 1250tl werdim..
özel hastanede zaten odalar tek kişilik canım
bizim hastanede bebeğin bakımı tetkikleri yapıldıktabn sonra hep odada sadece ertesi gün yarım saat falan götürdüler kilo kontrolü topuk kanı falan için o kadar...

q1
7 tepsi gelmişti her hehehehehe

merhaba bebekpoyraz
kızlar ben de adanadayım öncelikle kendimi tanıtayım aslında benim muhtemel dogum tarihi temmuz 6 görünüo ama sezeryan oldugum için büyük ihtimalle ikinci bebegimde haziran da olacak sezaryanla
2009 haziran annesiyim tatlı mı tatlı bir kızım var su an 10 haftalık hamileyim allahın izniyle siz baya büyütmüşsünüz bana göre masallah hatta sanırım cinsi
yetini ögrenenler de olmus ne güzel

bebekpoyraz canım bu arada ben baraj yolunda oturuyorum hemen duygu kafenin karsısında tüm adanalılar bilio bu meshur kafeyi :) aslında pek de bü,y,k bi özelliği yok :))

allah hepimize sağlıklı dogumlar nasip etsin insallah

en son birinin epiduralle normal dogum hakkında birsey yazdıgını gördüm ama size yeni baktıgım için hatırlayamadım üyenin adını benim bir akrabam
epiduralle normal dogum yaptı ama asırı ıkınmaktan kalca kemiginde ve afedersiniz arka kısmında felaket agrılar cekti ben bilemiyorum hangisi ii hangisi kötü benim bebegim dönmediği için ben sezaryan olmak zorunda kalmıstım spinal sezaryan oldum ve allaha sükür cok rahattım 2. gün de ayaga kalkıp her işimi kendim yaptım kızıma da kendim baktım sükür olsun allahıma hem gebeliğim hem de dogumum sorunsuz gecmişti darısı bunun basına
:) ve sizin basınıza insallah:)

o normal doğumdada oluyor mesela hala acısını çeken ben:) epiduralle ilgisi yok canım

ben olmıyım o yazan :) bebek yok burda sadece bizde varız selam vermedin ama neyse :) ablamda sezeryan oldu ama 2 hafta yattı yani yürürken bile kambur yürüyodu garibim acımasın diye o yüzden korkuyorum sezeryandan ben

özel canım geçen sene de ablam konyada doğum yaptı onada 300 demişlerdi ama tam zam geldiği ay doğum yaptıgı için 450 ödedi buranın fiyatları iyi yani muayene ücretide 12 tl burdaki özellerde ben kararımı verdim zaten ya doktor ne derse desin şatrlar uygun olurda bi aksilik olmazsa ( benim eş aşağıda yukarıya çıkmazsa sezeryan oluyomuş ama doktor büyüdükçe çıkar dinlen yeterki dedi) epidural düşünüyorum o zaman anestezi uzmanı bu konuda deneyimli ise sorun olmaz değilmi? yani doktorun epidural konusunda tecrübesi olmasına gerek yok o zamn çünkü çok iyi şeyler duyuyorum herkesten epidural doğum için

canım gecmedi mi senin agrın hala oyy kıyamam ya normal nasıl istedim ben varya nlatamam beni tanıyan herkes yollarda doguracan ev işi yaparken doguracan diyordu ama nasip olmadı ne sanslısın normal dogum yapmıssın
bebginde kücük senin benim kızım gibi benimki 1.5 yasında senin ki galiba 9 aylık sen ögrenebildin mi cinsiyetini allah gönlüne göre versin insallah bir de oglun olursa tam süper olur :)

hayır canım dr un sadece doğumu gerçekleştiriyornormalde hangi işlemleruygulanıyorsa aynısı uygulanıyor.. ama işte çoğu drdoğumu zatır die tawsiye etmiyo 5 kez ıkındırmak yerine 10 kez ıkındırmak zor gelio sanırım e tabi bide gece yarısı falan çağırdıysan adamcağızı yataktan hemen doğurtup kaçmanın peşine düşüyolar..
anestezi dru çok öenmli bu konuda, birde annenin doğru ıkınabilmesi kaka yaparmış gibi ıkınırsan süper oluyor ben çatala çıktım we sadece 2 kez ıkındım bebiş göründü hemen we çok kesi deatılmadı 3 dikişcik, onlarda 10,15günde bitti gitti..

iyi akşamlar kızlar benimkininde cinsiyeti belli oldu bir kızım daha olacak dr %90 dedi 2 hafta sonra 3lü taramam var ayrıntılıyada gircem onda kesin belli olur dedi kızımla ben çok sevindik eşimde bişe demedi ama edaya iyi oldu yalnız kalmadı dedi
ya bide ben ilaç içemiyorum drum bari vitamin iç dedi ama dün içtim gene midem boşaldı bugün konuştum bol bol kabak çekirdegi kuzru erik kuru üzüm fındık fıstık yeşillik ye bari diyo onlarıda pek fazla tüketen biri degilimnapıcam bilmiyorum

sezaryen konusunda arkadaş şanslılardanmış, ayağa kalksanda hemen iyileşemiosunki kucağına alıp emziremez bi kere rahatlıkla karnına değeceği için büyük acı werir, eğilip kalkamaz, tuwalete rahat girip çıkamaz.. gaz.. en güzeli normal doğum.. adı üstünde normal olan bu yani:))
ama evdefnazında dediği gibi durum elwermiyorsa da spinal sezaryen.. kendinizigidip bayıltmayın yani:))
bizim yan apartmanın kapıcısı 20 gün önce dewllet hastanesinde bebek ters olduğu halde normal doğum yaptı inanabiliomusunuz... we çatala zor yetişmiş kadın bebek ters doğmuş

ooo süpper ya iki kzı kardes olmak bence muhtesem bir duygu benim 2 tane kızkardeşim var ve aramız cok iyidir allahın sevgili kulusun inan kızlar insana hem daha yakın oluyor hem de daha candan canım eger 3. düşünürsen allahım o nuda erkek versin insallah
hayırlı olsun simdiden cici kızın:)

kızın kaç yaşındaydı canım?
we kaç haftalık hamilesin?
dr baya yüksek oran wermiş.. istanbuldaysan hangi dra gidiyorsun?

kızın kaç yaşındaydı canım?
we kaç haftalık hamilesin?
dr baya yüksek oran wermiş.. istanbuldaysan hangi dra gidiyorsun?
saol canım kızım şuan 8 yaşında tabi dogumda 9 olcak edam temmuzlu buda haziranlı olcak 14 +3 oldum bana 12 haftalıkken kız dediler ama kesin dememişlerdi hayırlısı bakalım 2 hafta sonra kesinleşir canım ben ankaradayım başkentte prof. drum tüp bebek uzmanı

yok canım zaten bunu çok zor buldu ben sebepsiz infertiliteye girsim 2 kere aşılama oldum buda tüp bebek yaptırdım ondan hamile kaldım yoksa oda yoktu tekrar aynı sıkıntıları çekemem tabi rabbim normala çevirirse hormanlarımı kazara kalırsamancak öle dogurabilirim bende 3 kardeş olsun isterdim hep drum agzını okadar açma hele buna bi hamile kal demişti

eşim biraz pimpirikli medipolu bile zor kabul etti
ümranıyenın trafıgıne girmem diiyo bide hem benım ailemın hem onun ailesının ortak noktası oluyo
medipol cok zor kabul ettırdım kesinlikle kabul etmez ümranıyeyı...
halam 17. haftasında ögrenmezk icin gitti simdi 19 haftaya gircek hala ögrenemedi bu hafta ici yine gidecek inş ögrenır

yakomozcum ilaç ideme oturuyo neyesem agır geliyo mideme dün akşama kadar kendimi tutum boşalmayım diye ama akşam hepsi gitti sonra kötüleşiyom çıkarıncada zaten ilaç deyince kalbim hızlı atmaya başlıyom ben hamile kalmadan önce çok içtim viteminleri tedaviye hazırlık için bunladım artık anlıcam hem depo etmiştir napıyım artık ya bide ben hiç ekmek yemiyorum kestim ekmegi meyva çok yiyorum yemekte za yiyom aşırı yiyemiyorum bulanıcam diye aza alıştırdım kendimi şimdi almıyo midem bide canım şçle bişe çeksede adamı bi bunlatsan diyom ama tık yok bende ya

[/QUOTE]
yok canım zaten bunu çok zor buldu ben sebepsiz infertiliteye girsim 2 kere aşılama oldum buda tüp bebek yaptırdım ondan hamile kaldım yoksa oda yoktu tekrar aynı sıkıntıları çekemem tabi rabbim normala çevirirse hormanlarımı kazara kalırsamancak öle dogurabilirim bende 3 kardeş olsun isterdim hep drum agzını okadar açma hele buna bi hamile kal demişti[/QUOTE]

hayırlısı canım ama masallah kardessiz kamıycak eda insallah

bence bu dogumdan sonra düzelecek hersey gör bak 3. ye hamile kalacaksın hem de beklemdiğin bi zamanda naz demişti dersin :=)

off tüm yazdıklarım silindi(
ewet canım bndeöyle merdiwenleri koşa koşainer çıkardım doğurduğum güne kadarda çalıştım ben de acaiptim 2010 mart anneleri grubundayım bebeğimin tahmini doğumu 6 marttı.. eşim 24 ağustos doğumlu die bunuda 24şubat ta doğurcam dedim:))) benim bebeğim babasının aynısı olacak dedim ona benzeyecek:)))) sezaryende neymiş la ben normal doğurcam dedim:)))
we 24şubatta eşimin tıpkısının aynısı olan şaşılacak derecede benzeyen kızımı normal doğumla dünyaya getrdim
bakalım bu defa nasıl olacak:)
9,5 aylık kızım aralarında 15 ay olacak.. çok zor olacak allah yardımcım olsun:)) aynen bnimde gönlümden geçen o:)) bakalım cinsiyet kesinleşmedi daha..
bak 10 haftalıksın şu test 100de 90 doğru sonuç weriyor 10. haftadan itibaren ben çok almak istyorum amazaten 15. haftamdayım dra gidince öğrenicem bu hafta:) gerek yok die bekliorum ama her an niyeti bozabilirim
MedicaMall intelligender Trkiye | Evde cinsiyet testi | 10. Haftada bebeinizin cinsiyetini renin
ewde 10 dakkada öğreniyormuşsun sonucu

yok canım zaten bunu çok zor buldu ben sebepsiz infertiliteye girsim 2 kere aşılama oldum buda tüp bebek yaptırdım ondan hamile kaldım yoksa oda yoktu tekrar aynı sıkıntıları çekemem tabi rabbim normala çevirirse hormanlarımı kazara kalırsamancak öle dogurabilirim bende 3 kardeş olsun isterdim hep drum agzını okadar açma hele buna bi hamile kal demişti[/QUOTE]

hayırlısı canım ama masallah kardessiz kamıycak eda insallah

bence bu dogumdan sonra düzelecek hersey gör bak 3. ye hamile kalacaksın hem de beklemdiğin bi zamanda naz demişti dersin :=)[/QUOTE]

saol anım iyi dileklerin için ama zaten yaşım 33 bunu büyütüyüm diyene kadar ooooooooo aradan epey zaman geçer genede hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyelim bunu bi sag salim doguruyumda benim 2 hamileleigim 4,5 aylıkken karnımda ölmüştü şimdi onun korkusuyla yaşıyorum dogumdan falan korktugum yok sadace acaba sonuna kadar götürebilecekmiyim diye hergün dua ediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…