- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
canım o hiç yaptrmadığı için riskli diyor saçma...kızlar ya bişy dicem benim doktora epiduralle normal doğumu öneriyomusunuz dedim önermiyorum dedi riskli diyemi dedi yok benim şimdiye kadar sadece bi hastam epiduralle doğum yapabildi diğerlerinin hepsi epiduralden ameliyata gitti dedi ama ben kararlıyım inşallah o zamana kadar gelirsek ve bi aksilik olmazsa epiduralle yapacam herkes çok rahat diyor çünkü başka hastaneye de gitmek istemiyorum aslında doğum zamanı yalnız olacam uzak olursa rezil olurum tek başıma bu gidişimde daha ilgili davrandı doktor hatta renklide bile gösterdi bebeğimi ellerini yanaklarına koymuştu kuzum renkli foto vermiycekmisiniz dedim biraz daha güzelleşsin ondan sonra veririm annesi dedi:) bak el sallıyo size filan diye güldüdoğum fiyatlarını sordum normalde sezeryande 300 dedi ama ablama söyleyince herşey dahilmi sor ona göre hazırlık yap dedi ne bilim ( doğum sonrası hasta bezi vermeyen özel hastane varmış direk istiyolarmış şu lazım verin diye refakatçiye aynı odada izin vermeyen varmış bebeği aynı odaya almayanlar varmış zamanında doğmasına ragmen ) bunları soracam bi dahaki gidişimde daha erken ama aklımda bulunsun bide özel oda mı sormayı unuttum ya özel hastanede aksi olamaz heralde dimi
7 tepsi gelmişti her hehehehehe
o normal doğumdada oluyor mesela hala acısını çeken ben:) epiduralle ilgisi yok canımq1
merhaba bebekpoyraz
kızlar ben de adanadayım öncelikle kendimi tanıtayım aslında benim muhtemel dogum tarihi temmuz 6 görünüo ama sezeryan oldugum için büyük ihtimalle ikinci bebegimde haziran da olacak sezaryanla
2009 haziran annesiyim tatlı mı tatlı bir kızım var su an 10 haftalık hamileyim allahın izniyle siz baya büyütmüşsünüz bana göre masallah hatta sanırım cinsi
yetini ögrenenler de olmus ne güzel
bebekpoyraz canım bu arada ben baraj yolunda oturuyorum hemen duygu kafenin karsısında tüm adanalılar bilio bu meshur kafeyi :) aslında pek de bü,y,k bi özelliği yok :))
allah hepimize sağlıklı dogumlar nasip etsin insallah
en son birinin epiduralle normal dogum hakkında birsey yazdıgını gördüm ama size yeni baktıgım için hatırlayamadım üyenin adını benim bir akrabam
epiduralle normal dogum yaptı ama asırı ıkınmaktan kalca kemiginde ve afedersiniz arka kısmında felaket agrılar cekti ben bilemiyorum hangisi ii hangisi kötü benim bebegim dönmediği için ben sezaryan olmak zorunda kalmıstım spinal sezaryan oldum ve allaha sükür cok rahattım 2. gün de ayaga kalkıp her işimi kendim yaptım kızıma da kendim baktım sükür olsun allahıma hem gebeliğim hem de dogumum sorunsuz gecmişti darısı bunun basına
:) ve sizin basınıza insallah:)
ben olmıyım o yazan :) bebek yok burda sadece bizde varız selam vermedin ama neyse :) ablamda sezeryan oldu ama 2 hafta yattı yani yürürken bile kambur yürüyodu garibim acımasın diye o yüzden korkuyorum sezeryandan benq1
merhaba bebekpoyraz
kızlar ben de adanadayım öncelikle kendimi tanıtayım aslında benim muhtemel dogum tarihi temmuz 6 görünüo ama sezeryan oldugum için büyük ihtimalle ikinci bebegimde haziran da olacak sezaryanla
2009 haziran annesiyim tatlı mı tatlı bir kızım var su an 10 haftalık hamileyim allahın izniyle siz baya büyütmüşsünüz bana göre masallah hatta sanırım cinsi
yetini ögrenenler de olmus ne güzel
bebekpoyraz canım bu arada ben baraj yolunda oturuyorum hemen duygu kafenin karsısında tüm adanalılar bilio bu meshur kafeyi :) aslında pek de bü,y,k bi özelliği yok :))
allah hepimize sağlıklı dogumlar nasip etsin insallah
en son birinin epiduralle normal dogum hakkında birsey yazdıgını gördüm ama size yeni baktıgım için hatırlayamadım üyenin adını benim bir akrabam
epiduralle normal dogum yaptı ama asırı ıkınmaktan kalca kemiginde ve afedersiniz arka kısmında felaket agrılar cekti ben bilemiyorum hangisi ii hangisi kötü benim bebegim dönmediği için ben sezaryan olmak zorunda kalmıstım spinal sezaryan oldum ve allaha sükür cok rahattım 2. gün de ayaga kalkıp her işimi kendim yaptım kızıma da kendim baktım sükür olsun allahıma hem gebeliğim hem de dogumum sorunsuz gecmişti darısı bunun basına
:) ve sizin basınıza insallah:)
canım o hiç yaptrmadığı için riskli diyor saçma...
burda millet çatır çatır epiduralle doğuruyor weçok ta memnunlarbu defakini bndeöyle dşşünüyorum.. herkes 2 .de epidurale gerek yok kolay olur diyor ama bakalım..
sende bu konuda deneyimi olan bi dr a git zaten anestezi uzmanı yapıyor epidurali doğum dr.u değil.. anestezi uzamnı sadece doğumda bulunuyor we etkisinde azalma falan olursailacı tekrarlıyor.. sen baskı hissedip ıkınıyrsun yırtılma acı sızı sancı yok!
bak nezih berksoy ağrısız doğum yaz sitesine gir wekadınları oku:) işte o zamn anlarsın
300mü?? özel hastane değil mi burası çok ucuz yaa ben normali 1250tl werdim..
özel hastanede zaten odalar tek kişilik canım
bizim hastanede bebeğin bakımı tetkikleri yapıldıktabn sonra hep odada sadece ertesi gün yarım saat falan götürdüler kilo kontrolü topuk kanı falan için o kadar...
ben olmıyım o yazan :) bebek yok burda sadece bizde varız selam vermedin ama neyse :) ablamda sezeryan oldu ama 2 hafta yattı yani yürürken bile kambur yürüyodu garibim acımasın diye o yüzden korkuyorum sezeryandan ben
selam vermez olurmuyum seker anne adayı hepinize yazdım ben gerci adını hatırlayamadım kusura bakma canım ya
benim ailem de esimin ailesi de konyada yoksa sen de mi konyalısın 33 ü gçrünce mersinlisin diye düşündüm ben
ne kadar korkarsan dogum o kadar kötü oluyor bilio musun
hep rahat ol inan ben cok faydasını gördüm tabiki sıkıntıları yok değil ama hepsinin ayrı sonucta canından can cıkıyor değil mi kolaymı anne olmak
dra agrım oluyor dediğimde cenneti kazanmak kolay degil demişti:)
bosuna ayaklarımız altına serilmiyor cennet
insallah sıkıntısız bir dogumumuz olur hepimizin rahat olmak hem aslar acısından hem d ruhen faydalı ben tim hamilelere dua ediyorum allahım kolay yollardan gecirsin insallah
hayır canım dr un sadece doğumu gerçekleştiriyornormalde hangi işlemleruygulanıyorsa aynısı uygulanıyor.. ama işte çoğu drdoğumu zatır die tawsiye etmiyo 5 kez ıkındırmak yerine 10 kez ıkındırmak zor gelio sanırım e tabi bide gece yarısı falan çağırdıysan adamcağızı yataktan hemen doğurtup kaçmanın peşine düşüyolar..ben olmıyım o yazan :) bebek yok burda sadece bizde varız selam vermedin ama neyse :) ablamda sezeryan oldu ama 2 hafta yattı yani yürürken bile kambur yürüyodu garibim acımasın diye o yüzden korkuyorum sezeryandan ben
özel canım geçen sene de ablam konyada doğum yaptı onada 300 demişlerdi ama tam zam geldiği ay doğum yaptıgı için 450 ödedi buranın fiyatları iyi yani muayene ücretide 12 tl burdaki özellerde ben kararımı verdim zaten ya doktor ne derse desin şatrlar uygun olurda bi aksilik olmazsa ( benim eş aşağıda yukarıya çıkmazsa sezeryan oluyomuş ama doktor büyüdükçe çıkar dinlen yeterki dedi) epidural düşünüyorum o zaman anestezi uzmanı bu konuda deneyimli ise sorun olmaz değilmi? yani doktorun epidural konusunda tecrübesi olmasına gerek yok o zamn çünkü çok iyi şeyler duyuyorum herkesten epidural doğum için
iyi akşamlar kızlar benimkininde cinsiyeti belli oldu bir kızım daha olacak dr %90 dedi 2 hafta sonra 3lü taramam var ayrıntılıyada gircem onda kesin belli olur dedi kızımla ben çok sevindik eşimde bişe demedi ama edaya iyi oldu yalnız kalmadı dedi
ya bide ben ilaç içemiyorum drum bari vitamin iç dedi ama dün içtim gene midem boşaldı bugün konuştum bol bol kabak çekirdegi kuzru erik kuru üzüm fındık fıstık yeşillik ye bari diyo onlarıda pek fazla tüketen biri degilimnapıcam bilmiyorum
kızın kaç yaşındaydı canım?iyi akşamlar kızlar benimkininde cinsiyeti belli oldu bir kızım daha olacak dr %90 dedi 2 hafta sonra 3lü taramam var ayrıntılıyada gircem onda kesin belli olur dedi kızımla ben çok sevindik eşimde bişe demedi ama edaya iyi oldu yalnız kalmadı dedi
ya bide ben ilaç içemiyorum drum bari vitamin iç dedi ama dün içtim gene midem boşaldı bugün konuştum bol bol kabak çekirdegi kuzru erik kuru üzüm fındık fıstık yeşillik ye bari diyo onlarıda pek fazla tüketen biri degilimnapıcam bilmiyorum
takılıyorum canım sen bakma bana topiğin samimi ortamından dolayı herkese aynı şekilde davranıyorum azcık katılırsan bize anlarsın herkesin ne kadar içten oldugunu :) ben mersinliyim canım ablam konyada orda evli onu yazmıştım çok panik yapan yada çok korkan bi insan değilim aslında ama ilk doğum işte insan endişeleniyor ister istemez en acısız hangisiyse ona kaçmak istiyosunben olmıyım o yazan :) bebek yok burda sadece bizde varız selam vermedin ama neyse :) ablamda sezeryan oldu ama 2 hafta yattı yani yürürken bile kambur yürüyodu garibim acımasın diye o yüzden korkuyorum sezeryandan ben
selam vermez olurmuyum seker anne adayı hepinize yazdım ben gerci adını hatırlayamadım kusura bakma canım ya
benim ailem de esimin ailesi de konyada yoksa sen de mi konyalısın 33 ü gçrünce mersinlisin diye düşündüm ben
ne kadar korkarsan dogum o kadar kötü oluyor bilio musun
hep rahat ol inan ben cok faydasını gördüm tabiki sıkıntıları yok değil ama hepsinin ayrı sonucta canından can cıkıyor değil mi kolaymı anne olmak
dra agrım oluyor dediğimde cenneti kazanmak kolay degil demişti:)
bosuna ayaklarımız altına serilmiyor cennet
insallah sıkıntısız bir dogumumuz olur hepimizin rahat olmak hem aslar acısından hem d ruhen faydalı ben tim hamilelere dua ediyorum allahım kolay yollardan gecirsin insallahbu arada alınmam ben öyle hiçbişeye istediğini yazabilirsin rahatça Allah hepimize kolay doğum nasip etsin
ya şu nezih bey istanbulda değilmi ne iyi bi doktormuş yorumları okudumda orda olsam kesin onda yapardım doğumuhayır canım dr un sadece doğumu gerçekleştiriyornormalde hangi işlemleruygulanıyorsa aynısı uygulanıyor.. ama işte çoğu drdoğumu zatır die tawsiye etmiyo 5 kez ıkındırmak yerine 10 kez ıkındırmak zor gelio sanırım e tabi bide gece yarısı falan çağırdıysan adamcağızı yataktan hemen doğurtup kaçmanın peşine düşüyolar..
anestezi dru çok öenmli bu konuda, birde annenin doğru ıkınabilmesi kaka yaparmış gibi ıkınırsan süper oluyor ben çatala çıktım we sadece 2 kez ıkındımbebiş göründü hemen we çok kesi deatılmadı 3 dikişcik, onlarda 10,15günde bitti gitti..
bakıyorum canım hemenbak epiduralle alakalı herşey war burda..
Dogum | Epidural
iyi akşamlar kızlar benimkininde cinsiyeti belli oldu bir kızım daha olacak dr %90 dedi 2 hafta sonra 3lü taramam var ayrıntılıyada gircem onda kesin belli olur dedi kızımla ben çok sevindik eşimde bişe demedi ama edaya iyi oldu yalnız kalmadı dedi
gözün aydın iki kız annesi oluyosun ne güzel mide bulantıların geçmedimi hala canım ilacı içip ardından sevdiğin bişyler yesen olur belki
saol canım kızım şuan 8 yaşında tabi dogumda 9 olcak edam temmuzlu buda haziranlı olcak 14 +3 oldum bana 12 haftalıkken kız dediler ama kesin dememişlerdi hayırlısı bakalım 2 hafta sonra kesinleşir canım ben ankaradayım başkentte prof. drum tüp bebek uzmanıkızın kaç yaşındaydı canım?
we kaç haftalık hamilesin?
dr baya yüksek oran wermiş.. istanbuldaysan hangi dra gidiyorsun?
ooo süpper ya iki kzı kardes olmak bence muhtesem bir duygu benim 2 tane kızkardeşim var ve aramız cok iyidir allahın sevgili kulusun inan kızlar insana hem daha yakın oluyor hem de daha candan canım eger 3. düşünürsen allahım o nuda erkek versin insallah
hayırlı olsun simdiden cici kızın:)
bncede değiştrmelisin ne o öyle azarlama falancanım gel sibele başlayalım birlkte karşıda oturmuyomusun korkma yolda doğurmazsın keşke o kadar kolay olsa:)))) ben beşiktaştan gidip geldim sürekli..
halan kaç haftalık hamileki hiç tahminde bulunmamışmı we görmemişmi 4. kez çağırıyor cinsiyet için?
canım gecmedi mi senin agrın hala oyy kıyamam ya normal nasıl istedim ben varya nlatamam beni tanıyan herkes yollarda doguracan ev işi yaparken doguracan diyordu ama nasip olmadı ne sanslısın normal dogum yapmıssın
bebginde kücük senin benim kızım gibi benimki 1.5 yasında senin ki galiba 9 aylık sen ögrenebildin mi cinsiyetini allah gönlüne göre versin insallah bir de oglun olursa tam süper olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?