- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
ooo bunca zamnda görememesi tuhaf sibelineşim biraz pimpirikli medipolu bile zor kabul etti
ümranıyenın trafıgıne girmem diiyo bide hem benım ailemın hem onun ailesının ortak noktası oluyo
medipol cok zor kabul ettırdım kesinlikle kabul etmez ümranıyeyı...
halam 17. haftasında ögrenmezk icin gitti simdi 19 haftaya gircek hala ögrenemedi bu hafta ici yine gidecek inş ögrenır
tüp bebekte cinsiyet seçimide oluyor.. e sen 3lersin ozamn hadi bakalımsaol canım kızım şuan 8 yaşında tabi dogumda 9 olcak edam temmuzlu buda haziranlı olcak 14 +3 oldum bana 12 haftalıkken kız dediler ama kesin dememişlerdi hayırlısı bakalım 2 hafta sonra kesinleşir canım ben ankaradayım başkentte prof. drum tüp bebek uzmanı
yok canım zaten bunu çok zor buldu ben sebepsiz infertiliteye girsim 2 kere aşılama oldum buda tüp bebek yaptırdım ondan hamile kaldım yoksa oda yoktu tekrar aynı sıkıntıları çekemem tabi rabbim normala çevirirse hormanlarımı kazara kalırsamancak öle dogurabilirim bende 3 kardeş olsun isterdim hep drum agzını okadar açma hele buna bi hamile kal demişti
takılıyorum canım sen bakma bana topiğin samimi ortamından dolayı herkese aynı şekilde davranıyorum azcık katılırsan bize anlarsın herkesin ne kadar içten oldugunu :) ben mersinliyim canım ablam konyada orda evli onu yazmıştım çok panik yapan yada çok korkan bi insan değilim aslında ama ilk doğum işte insan endişeleniyor ister istemez en acısız hangisiyse ona kaçmak istiyosunbu arada alınmam ben öyle hiçbişeye istediğini yazabilirsin rahatça Allah hepimize kolay doğum nasip etsin
ya şu nezih bey istanbulda değilmi ne iyi bi doktormuş yorumları okudumda orda olsam kesin onda yapardım doğumu
bakıyorum canım hemen
gözün aydın iki kız annesi oluyosun ne güzel mide bulantıların geçmedimi hala canım ilacı içip ardından sevdiğin bişyler yesen olur belki
ewet canım türkiye hastanesinde çalışıyor ayrıca istediğin hastaneyede getrebiliyorsun..bu bi örnek.. bunun gibi biçok iyi anestezist bulabilirsin..
benim doğum yaptığım hastanedede de ilhan dalyancı bu konuda süperdi.. çamlıca medicana
oyy seninde işin zor ya bilirim o berbat bulantıları içebildiğin kadar içmeye çalış canım gebelikte daha çok ihtiyaç oluyor vitaminlere hamileliköncesi aldıklarını ilk 3 ay tüketmiştir bebiş az zorla kendini yada içebilecegin zamanlarda iç hiç olmadı :)yakomozcum ilaç ideme oturuyo neyesem agır geliyo mideme dün akşama kadar kendimi tutum boşalmayım diye ama akşam hepsi gitti sonra kötüleşiyom çıkarıncada zaten ilaç deyince kalbim hızlı atmaya başlıyom ben hamile kalmadan önce çok içtim viteminleri tedaviye hazırlık için bunladım artık anlıcam hem depo etmiştir napıyım artık ya bide ben hiç ekmek yemiyorum kestim ekmegi meyva çok yiyorum yemekte za yiyom aşırı yiyemiyorum bulanıcam diye aza alıştırdım kendimi şimdi almıyo midem bide canım şçle bişe çeksede adamı bi bunlatsan diyom ama tık yok bende ya
ooo bunca zamnda görememesi tuhaf sibelinerkek olsa belli ederdi sanırım kız geçtiiçimden:)))
tüp bebekte cinsiyet seçimide oluyor.. e sen 3lersin ozamn hadi bakalımbnde 3, istyorum hatta ikiz yapıp 4 bebek sahibi olmayı:)))))
muhtemeln kızdır seninki druna brawo çoğu 12. haftada erkek dio sonra kız çıkıyo seninki en başta bilmiş..
ewet canım türkiye hastanesinde çalışıyor ayrıca istediğin hastaneyede getrebiliyorsun..bu bi örnek.. bunun gibi biçok iyi anestezist bulabilirsin..
benim doğum yaptığım hastanedede de ilhan dalyancı bu konuda süperdi.. çamlıca medicana
doğum yapacagın hastane ile önceden görüşüyosun o zaman bide ekstra ücret taleb ediyordur normal olarak her özel hastane kabul edermiki acep dışardan anestezist getirmeyi?
oyy seninde işin zor ya bilirim o berbat bulantıları içebildiğin kadar içmeye çalış canım gebelikte daha çok ihtiyaç oluyor vitaminlere hamileliköncesi aldıklarını ilk 3 ay tüketmiştir bebiş az zorla kendini yada içebilecegin zamanlarda iç hiç olmadı :)
tabiiki kabul eder canım:) sorun yok böyle bişeyi reddetme gibi bi hakları kesinlkle yok.. istersen drun bile dışardan gelebilir hastaneyle önceden konuşuyosun tabiiooo bunca zamnda görememesi tuhaf sibelinerkek olsa belli ederdi sanırım kız geçtiiçimden:)))
tüp bebekte cinsiyet seçimide oluyor.. e sen 3lersin ozamn hadi bakalımbnde 3, istyorum hatta ikiz yapıp 4 bebek sahibi olmayı:)))))
muhtemeln kızdır seninki druna brawo çoğu 12. haftada erkek dio sonra kız çıkıyo seninki en başta bilmiş..
doğum yapacagın hastane ile önceden görüşüyosun o zaman bide ekstra ücret taleb ediyordur normal olarak her özel hastane kabul edermiki acep dışardan anestezist getirmeyi?
oyy seninde işin zor ya bilirim o berbat bulantıları içebildiğin kadar içmeye çalış canım gebelikte daha çok ihtiyaç oluyor vitaminlere hamileliköncesi aldıklarını ilk 3 ay tüketmiştir bebiş az zorla kendini yada içebilecegin zamanlarda iç hiç olmadı :)
tabiiki kabul eder canım:) sorun yok böyle bişeyi reddetme gibi bi hakları kesinlkle yok.. istersen drun bile dışardan gelebilir hastaneyle önceden konuşuyosun tabii
hmm tamam canım :) o zaman araştırim ben doğuma kadar iyi bi anestezist zaten henüz hastanede de karar kılmış değilim daha iyi bi hastane bulursam oraya kayarım
ben olmıyım o yazan :) bebek yok burda sadece bizde varız selam vermedin ama neyse :) ablamda sezeryan oldu ama 2 hafta yattı yani yürürken bile kambur yürüyodu garibim acımasın diye o yüzden korkuyorum sezeryandan ben
bence o kişiden kişiye, doktordan doktora değişiyor, bende sezeryana karşıydım ve çok korkuyordum ama öyle olmak zorunda kaldı ama, o kadar basitmiş, o kadar kolay geçti ki, akşam 6 gibi doğum yaptım gece ayağa kaldırdılar, tuvalete bile gittim. Ertesi gün bişey kalmamıştı. Bende çocuğuma hep kendim baktım.. Hiç korkulacak bir şey yok bence...
ben olmıyım o yazan :) bebek yok burda sadece bizde varız selam vermedin ama neyse :) ablamda sezeryan oldu ama 2 hafta yattı yani yürürken bile kambur yürüyodu garibim acımasın diye o yüzden korkuyorum sezeryandan ben
bence o kişiden kişiye, doktordan doktora değişiyor, bende sezeryana karşıydım ve çok korkuyordum ama öyle olmak zorunda kaldı ama, o kadar basitmiş, o kadar kolay geçti ki, akşam 6 gibi doğum yaptım gece ayağa kaldırdılar, tuvalete bile gittim. Ertesi gün bişey kalmamıştı. Bende çocuğuma hep kendim baktım.. Hiç korkulacak bir şey yok bence...
bencede kişiden kişiye değişiyor ...
günaydın anneler, nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?