2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yine sakin bir pazar gününü sakince geçirdik kimseler yoktu bugün :) yarın inş. herkes için güzel bir gün olur ve artık güzel haberler alırız ...Kuzu kötü haber vermeden gelir nş. Bircede sağ salim gidip gelir fazla etkilenmez inşallah bebek le gökyüzüde girmedi zaten pis gacılar hafta içi uğruyolar sadece herkese iyi geceler yarın görüşürüzzz

Kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesin

kızlar dun esıme cıg kofte yogurtturdum super yapıo dun sız gectıınız aklımdam sole acılı eksılı yeseler dedım ruyamam geldınız gokyuzu ege yakamoz herkes ya herkes comely kuzu bıde seydamda vardı sabah kalktıgımda aglıcaktım demek ne kadar ıstemısım yemenızı ruyamda yedırdım ama

günaydııııııııııııın herkeseeeeeeeeeeeee

kız poyraz birde sölüyorsun haa ekşili falan :)

Kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesin

Günaydın..
ya ben hiç iyi değilim ege ya..
gebeliğimi sonlardırmayı düşünüyor doktorum, artık sadece 1 doktora gidiyorum...
Çarşamba kontrole diye gittim, hastaneye yatırdılar..Çok büyük kanama alanı görülüyormuş..
Bebeği vücudum kabul etmiyormuş...
Çarşamvbadan beri hastanede yatıyorum, ama o kanama alanı hala kanayamadı..Miyomum da çok büyümüş..
Ama sapasağlam bebeğimi ben nasıl vücudum istemiyor diye aldırabilirim ki..İkili test sonuçlarım bile 50.000 de 1 çıktı...
Diğer doktorum da riskli gebelik geçiriyorsun ama sonlardırmak ne demek, bebek sağlıklı duruyor dedi..
Şimdi rapor işlerimi halletmek için büroya geldim..Birazdan gene hastaneye gideceğim, yatacağım bu hafta da...
Bulantılar geçmişti ya, yine başladı..
2 kere de bayıldım..Tansiyonum çok düşmüş...3,9 olmuş küçük tansiyon..
Ama sonuçta ben de bebeğim de iyiyiz...
Bakalım bizim inadımız mı kazanacak, doktorlar mı....
Gerçi kazanacak olan biziz de..Hayırlısı hakkıımızda...
öğlene doğru gene gidicem hastaneye..
Hiç moralimi bozmuyorum ama, ben kötüü olsam da bebeğim iyi ya..
Sizden naber, inşallah herkes iyidir, herşey yolundadır.

ay allahım yıne geldıler bana ya bıze ne oldu allahım sen hayret yaaaaaaaaaa offfffffffffff offffffffff aglamicamm

ay canim ya cok gecmis olsun..anladik zaten hastaneye yattigini..alalh bebegini sana bagislasin canim yaa..en kisa zamanda atlatirsin bu gunleri ins canim..

kuıuzucum ne diyorsun ya
gercekten cok cok cok üzüldüm Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun canım
umarım bugünleri atlatın
dualarım sizinle

yaa bu ne şimdi.. biz bunu beklemedikki kaç gündür...
yapman gerekeni biliyorsun moraller yüksek olmalı kuzum sen aklı başındasın sakın hemen sonlandırma .. sağlıklı ise. ama senin için hayati tehlikesi varsa diyecek lafım yok. bize lütfen bişekilde haber verebilirsen iyi olr. kaç gün kalacağın bellimi.. off yaaaaaaaaaaa biz seni çok özledik kaç gündür dua ediyorum senin iiçin. allah yardımcın olsun dikkatli ol. başka diyecek bişey bulamıyorum canımm. prof. felan gitsen..

Kızlar moral bozmayın...
Biz iyiyiz, önemli olan bu değil mi..
Ben biraz kötüyüm ama hiç takmıyorum...Bebeğim çok iyi ya...
En son hastanede ağzını açıyordu ultrasonda bakarken gördük...
Sadece benim için sorunlu geçiyo hamilelik, yoksa bebeğim gayet sağlıklı...Üzülmeyin sakın..Kızarız bak...Bize bişiycik olmucak..Doktor kontrolünde geçirecez hamileliği o kadar..Zaten bu hafta da kanama olmazsa çıkartacaklar hastaneden..Haftaya gene düşük çenemle ben burdayım merak etmeyin..

kuzu ya seni ne kadar merak ettik bilsen, inşallah bebeğinle breaber çok iyi olursunuz ve bu zor dönemi en iyi şekilde atlatırsınız, sen inatçısın bebeğin de ben inanıyorum ki herşey yoluna girecek...

tamam ozaman bısecık olmaz bebişimize sanada ınsallah olabılır kac ınsan mıyomla gebe kalıo yaaa bebegın saglıgı ıyı eeeeeeeee anasını satım gebelık sonlasın hersey ne kadar kolay ne kadar hafıf gelıo bazı dr lara asla aldırma sende bır sorun olmadıkca sakın kuzum oldumu zorla bulunmus emınım tutunacak osana asla uzulme moral yuksek olsun drlara guvenım kalmadı artık ya hep işin kolayı

eminim bundan, biz de seni burda bekliyor olacağız güzel haberlerinle braber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…