- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
gözün aydın geçince yeniden doğmuş gibi oluyosun :))merhabaaaa herkeseeee.. sanırsam benimde bulantılarım geçti bugünle brlikte 5 gündür tık yok süper bişi yaaaaa
canım 16. haftadan önce kesin bişy söylemiyor doktorlar yanılma ihtimali oluyor diye o yüzden net bişey söylememiştiryazmadan geçemeyeceğim. 15 haftanın sonunda doktora gittik doktor kıza benziiyor dedi ama erkekte olabilir dedi. kalktık başka bir hastaneye gittik oda kıza benziyıor dedi 22 sinde tekrar gel kontrol edeceğim dedi. Kıza benziyor ne demek arkadaşlar ya ???? ya kızdır ya erkek... deli olmamak elde değil....
selam yakamozcum..burda bile hava cok soguk türkiyenin diger bölgeleri nasıldır düşünemiyorum..
selam yakamozcum..burda bile hava cok soguk türkiyenin diger bölgeleri nasıldır düşünemiyorum..
burazsı buz gibi ya kabanla bile donarsın yani o kadar soğuk atkı bere eldiven ne varsa giymek lazım bende hiç sevmem atkı filan :) mecbur giyerim ama hasta olmamak için hamile olmasam yine giymezdimde şimdi elim mahkum hasta olursam ilaçda kullanamıyoruz çek babam çek geçene kadar
ardahanda daha kar yok ama çok soguk
burazsı buz gibi ya kabanla bile donarsın yani o kadar soğuk atkı bere eldiven ne varsa giymek lazım bende hiç sevmem atkı filan :) mecbur giyerim ama hasta olmamak için hamile olmasam yine giymezdimde şimdi elim mahkum hasta olursam ilaçda kullanamıyoruz çek babam çek geçene kadar
van dayım canım ben sen,in gibi doğunun bi ucu yani :)senhangi ildesin ki?.......
aman dikkat edin kızlar kendinize sıkı giyinin..hasta olursak yandık...
van dayım canım ben sen,in gibi doğunun bi ucu yani :)
bencede aman havalarda soğudu daha fazla dikkat etmek lazım artık
van merkezdesin sanrım van burdan daha güzel diyorlar ve burdan güzrel olduguna eminim yaa
merkez canım ardahanı görmedim ama burası berbat bi yer bana göre hiç begenmedim hiç ısınamadım sevemiycemde sanırım:) sevilecek bi tarafı yokki ya her taraf dağ sanki dağlarla çevrili bi alanın içini yerleşim yeri yapmışlar gibi mutfak balkonundan bakıyorum karşıda devasa bir dağ var yokda yakında ha öyle uzakta değil oturma odasından bakıyorum dağ çocuk odasından bakıyorum dağ daha sayabilirimhatta meşhur agrı dağı görünüyo balkondan o kadar uçtayız mersini çok özlüyorum ya mecbur olmayan burda niye yaşar bilmiyorum bide gelmeden önce güzel diye anlatmışlardı şimdi boğmak geliyor onları içimden bu pis yerin neyine güzel demişlerse
seni çok ii anlayabliyorum ne kadardır ordasın ben martta 2 sene olucak burdayım
canım daha 2 aydır burdayız ekim başında taşındık ( taşınmaz olaydık ) ne zaman kurtulacam diye bekliyorum ama atanırsam daha bi kaç sene burdayızsenin zorunlu hizmet filanmı tayin işi yokmu yakın zamanda
seninde kötüymüş ya benim gibi neyse dediğin gibi en azından eşin yanında bebekde geliyo artık onunla ilgilenir unutursun :)
evet nice eşinden çocugundan ayrı arkadaşlarım var burda onları gördükçe şükrediyorum... bebek oyalandıracak beni işde olsun dedik burdan gidene kadr en azından okul çağına gelir küçük bi yer sonuçta daha ii ilgilenirim diye düşündük... tek sıkıntım burda işde 1 tane devlet hastanesi var oda kalabalık hç rahat değilim yani anlatmıştım daha öncede
eşinden yurdundan ayrı olanlardan biride ben :) hastane olmaması kötü gerçekten bizimde arabamız olmayınca uzakta olan iyi hastaneleri duyuyorum ama gidemiyorum sizinde bi araba olsaydı her zaman olmasada arada karsa yada yakın bir ile filan gider bebeğini rahatça görürdün için rahatlardı çok şükür burda baya özel hastane var benim bildiğim 6 7 tane var daha fazladır sanırım ama işte insan yabancı olunca herşeye varolanlarlada yetinemiyor herşey kötü geliyor
aaaa neden ayrısınız iş dolayısıyla demi... araba almayı düşünüyoruz işde hem benim işe gidip gelmemde ilerde sıkıntı olacak karda kışta şimdiden zorlanıyorum öğlenleride eve geldiğimiz için araba şart oluyo inş. buluruz ii bi araba.. valla kars'da da araştırdım özel yokmuş
karstadamı yokmuş ay kötü ya olsun araba olursa yakın illerin birinde vardır mutlaka her zaman olmaz tabi ama en azından arada giderdin bizim iş dolayısıyla canım ayrılık diğer kızlarda niye konuşmuyor yaw tek biz konuşuyoz he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?