eminim bundan, biz de seni burda bekliyor olacağız güzel haberlerinle braber...
yok canım. perinataloğa gideceğim zaten, hacettepede bir prof. onun kliniğine gideceğim.doktorumun arkadaşı, randevu aldık.
Siz nasılsınız kızlar...
Herkes iyi değil mi..Bi terslik yok....
Geçmişi okumadım çooookkk uzundur diye..
kuzuuuuu cok geççmiş olsun Allah ım sana bağışlasın bebişini sende sağlığına kavuş inş. bian önceee... senden haber alamayınca merak ediyoruz haliylee aramızda yakınen görüştüklerin varsa telini bırakabilirmisin en azından birimiz senden haber alır bizlerle paylaşır
optuk seni Allah a emanet ol
biz iyiyiz aşkım seydam haricinde bi kötü haberimiz yok. bebğini kaybetti kalbi durmuş.. onun dışlında bir haftamız seni merak etmekle geçdi. bircenin ikizlerinden biri tehlikede. okadar. bununla kalsın yeter...
Kuzuuuum hoşgeldin.
Yüreğimiz ağzımızda bekledik seni çok merak ettik canım benim.
Sen bu kararlılıkta ve bu azimde olduktan sonra herşey düzelir. Bebeğin sağlıklı olduktan sonra atlatırsınız bu günleri. Doktor gözetiminde olman daha iyi zaten. Hepsi geçecek.
Seni çok seviyoruz.
Canım benim..Bende hepinizi çok seviyorum...
Merak ettiğinizi tahmin ettim, kaç gün giremedim..1 gün gelmeyince bile merak etmiştiniz biliyorum yani...Ben atlatacağımızdan eminim..Hiç kötüyü getirmiyorum bile aklıma...
Zaten düşük ihtimali de ortadan kalkıyor yavaş yavaş..
Ama şeydam ve birceye çok üzüldüm ya..Moralim bozuldu..
Canım benim..Bende hepinizi çok seviyorum...
Merak ettiğinizi tahmin ettim, kaç gün giremedim..1 gün gelmeyince bile merak etmiştiniz biliyorum yani...Ben atlatacağımızdan eminim..Hiç kötüyü getirmiyorum bile aklıma...
Zaten düşük ihtimali de ortadan kalkıyor yavaş yavaş..
Ama şeydam ve birceye çok üzüldüm ya..Moralim bozuldu..
canim zaten gecen hafta kotuyduk yani..bu hafta hepimiz iyi oluruz ins.seni merak ettik cok..seydam..birce derken..ne bileyim hepimiz sıyırdık valla..artik hayirli haberler bekliyoruz ins..
Eki Görüntüle 114246
Bakın biraz moraliniz düzelsin...Hiç moralimiz bozuk gibi durmuyoruz, kürkleri geçirdik sırtımıza ayağımıza...Bebişim de ben de üşümüyoruz, sıcacık...
Karnım çok büyüdü ama, ikiz gibi...Miyomum da büyüyor ya o yüzden...Bacaklar karnıma göre incecik kaldı..
Eki Görüntüle 114246
Bakın biraz moraliniz düzelsin...Hiç moralimiz bozuk gibi durmuyoruz, kürkleri geçirdik sırtımıza ayağımıza...Bebişim de ben de üşümüyoruz, sıcacık...
Karnım çok büyüdü ama, ikiz gibi...Miyomum da büyüyor ya o yüzden...Bacaklar karnıma göre incecik kaldı..
Yerim ben senin karnını :)
Ben de karnımın resmini koydum göbüş topiğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?