maşallahh fatma azcık pörtlemiş :)
maalesef... 10. haftada sorun olabileceğini söylemişti zaten doktorum. şimdi kesin söyledi. ankaraya uzmana gidiyoruz yarın. o da inceleyecek ...
yazmadan geçemeyeceğim. 15 haftanın sonunda doktora gittik doktor kıza benziiyor dedi ama erkekte olabilir dedi. kalktık başka bir hastaneye gittik oda kıza benziyıor dedi 22 sinde tekrar gel kontrol edeceğim dedi. Kıza benziyor ne demek arkadaşlar ya ???? ya kızdır ya erkek... deli olmamak elde değil....
canım benim inşallah bu oğluş olur inşallaaahh16 haftalık gebeyim ve sanırsam haziranda doğum yapacağım. Duyanınız varmıdır bilmem intelligender diye bir test çıkmış idrardan cinsiyet testi bu testi yapan ve doğruluğunu gözlemleyeniniz var mı ? ben iki defa bu testten aldım ikisindede erkek çıktı. ABD de 2004 ten beri kullanılıyormuş ve %86-90 doğruluk payı varmış. 3 kızım var bu çocuğumun erkek olmasını çok istiyorum. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
Selam kızlar. Nasılsınız. Pazar günü dayanamadım yine girdim foruma :)
Birce nasıl oldun canım?
canım bnm, şükürki diğeri sapasağlam maşallah.. nerden gideceksin ankaraya biz iyi haberlerini ne zamn alırız seni çok merak ederiz çünkü..selam canım. yarın gidiyoruz Ankara'ya. iyi değilim pek. ama bir an önce her şey olsun bitsin eve döneyim istiyorum. inşallah tahminimden az etkilenirim de diğer bebeğe yoğunlaşabilirim.
canım bnm, şükürki diğeri sapasağlam maşallah.. nerden gideceksin ankaraya biz iyi haberlerini ne zamn alırız seni çok merak ederiz çünkü..
canım benim inşallah bu oğluş olur inşallaaahh
keşke bi dra gidip özellkle erkek yaptrsaydın 3 kızdan sonra şansa bırakmak olmamış((
baya büyümüş benzior demesi sinir bozucu.. benimde 9,5 aylık bir kızım war şimdide 15 haftalık hamileyim.. kızıma hamileyken banada erkeğe benziyor dediler hep 19. haftada kızım olacağını öğrendim bu defa da 12. haftda 1dr erkeğe 1 dr kıza bnzetti.. bekliorum bu hafta öğreneceğim..
ewet o testi duyduk bizde doğruluk oranı baya yüksek, eğer 10,11 haftalarda olsam alır yapardım hemen ama şuan gerek görmüyorum zaten dr agitsem öğrenirim die..
selam canım. yarın gidiyoruz Ankara'ya. iyi değilim pek. ama bir an önce her şey olsun bitsin eve döneyim istiyorum. inşallah tahminimden az etkilenirim de diğer bebeğe yoğunlaşabilirim.
mardin'den gideceğiz. salı dönüşümüz.
saol canım yürekten bir amin çektim :) çıkmak zorunda kaldm gndüz kimseler kalmamışAllahım tez vakite kavuşturur inş. ikinizi. valla en yakın erzurum var oda 5 saat sürüyo kar yagdımı bu sürede uzar ama bi iki defada gtmek istiyorum... kızlar seyrediyo herhalde
İyi akşamlar herkese.
canım benim inşallah bu oğluş olur inşallaaahh
keşke bi dra gidip özellkle erkek yaptrsaydın 3 kızdan sonra şansa bırakmak olmamış((
baya büyümüş benzior demesi sinir bozucu.. benimde 9,5 aylık bir kızım war şimdide 15 haftalık hamileyim.. kızıma hamileyken banada erkeğe benziyor dediler hep 19. haftada kızım olacağını öğrendim bu defa da 12. haftda 1dr erkeğe 1 dr kıza bnzetti.. bekliorum bu hafta öğreneceğim..
ewet o testi duyduk bizde doğruluk oranı baya yüksek, eğer 10,11 haftalarda olsam alır yapardım hemen ama şuan gerek görmüyorum zaten dr agitsem öğrenirim die..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?