2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim inşallah bu oğluş olur inşallaaahh
keşke bi dra gidip özellkle erkek yaptrsaydın 3 kızdan sonra şansa bırakmak olmamış((
baya büyümüş benzior demesi sinir bozucu.. benimde 9,5 aylık bir kızım war şimdide 15 haftalık hamileyim.. kızıma hamileyken banada erkeğe benziyor dediler hep 19. haftada kızım olacağını öğrendim bu defa da 12. haftda 1dr erkeğe 1 dr kıza bnzetti.. bekliorum bu hafta öğreneceğim..

ewet o testi duyduk bizde doğruluk oranı baya yüksek, eğer 10,11 haftalarda olsam alır yapardım hemen ama şuan gerek görmüyorum zaten dr agitsem öğrenirim die..

Selam kızlar. Nasılsınız. Pazar günü dayanamadım yine girdim foruma :)
Birce nasıl oldun canım?

selam canım. yarın gidiyoruz Ankara'ya. iyi değilim pek. ama bir an önce her şey olsun bitsin eve döneyim istiyorum. inşallah tahminimden az etkilenirim de diğer bebeğe yoğunlaşabilirim.

bn diş ağrısıyla mücadeledeyim antibiyotik we ağrı kesici kullanıyorum dün akşamdan beri 5 ağrı kesici içtim( şimdi bir tane daha içeceğim yine başladı

selam canım. yarın gidiyoruz Ankara'ya. iyi değilim pek. ama bir an önce her şey olsun bitsin eve döneyim istiyorum. inşallah tahminimden az etkilenirim de diğer bebeğe yoğunlaşabilirim.
canım bnm, şükürki diğeri sapasağlam maşallah.. nerden gideceksin ankaraya biz iyi haberlerini ne zamn alırız seni çok merak ederiz çünkü..

Allah gönlüne göre versin canım. ayın 22sine doktor tekrar gün verdi o zaman sonucu öğrenince yazacağım kısmet olursa buradan..

Çok geçmiş olsun canım. neyin var ? Allah acil şifalar versin bebişlerimizin kötü gününü göstermesin...

Allahım tez vakite kavuşturur inş. ikinizi. valla en yakın erzurum var oda 5 saat sürüyo kar yagdımı bu sürede uzar ama bi iki defada gtmek istiyorum... kızlar seyrediyo herhalde
saol canım yürekten bir amin çektim :) çıkmak zorunda kaldm gndüz kimseler kalmamış
İyi akşamlar herkese.

ben geldim herkes gitmş ii akşamlar bende yemek yapim bari

inşallah güzel haberlerle gelirsin bircecim..
sudecim seninde inşallah güzel haberlerin gelir
ben çıktım acıktım yine hiç doymak bilmiorum yaaa, annem we kardeşim ewde.. mcdonalds sölicessss hadi çok öptüm byee

selam kızlar nasılsınız

canım türkiyede cinsiyet seçimi mümkün değil

bircecim dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…