aaa bende de öyle bir durum var. sanki çekti göbek...:)) olur herhalde. gaz felan yok sa hareket ettiysen inmiştir. bende de gaz felan yoktuu..
gözdecim ben 3 ayda 6 kilo almıştım ne olcak bebişler sağlıklı yaa naaplaımm olsun veririz sonra..
aaaa kuzu biz erkek beklerken senden erkek :)))))))))) çok komik. asıl süpriz bu oldu... hadi bakalım hayırlısıyla gelsin
Amin...
Ama sadece tahmin bu..Ultrasonda belli olmadı..Doktorum tecrübelerine dayanarak ekşi-acı yemememe ve karnımın çok aşırı çıkmasına, bebişimin koca kafalı olmasına vee kalbinin çok hızlı atmasına göre olabilir dedi.Tatlı yememe de bağladı...
Ben erkek olduğunu düşünüyorum ama daha küçük, ayın 20 sinde bakalım kıpırdatabilirsem söylerim dedi..
kuzuuuuuuuuuuuuuuu hoşgeldin kıızzzzz... dualarımız seninle herşey güzel olucak gerisi hikaye... seni gördüm mutlu oldum:):)
Sağol canım benim..Ben de sizi görünce iyi geldi...Moralim iyileşti..
hadi ya..canim ablam 9 ay boyunca bal cikolata tatli yedi..ama irmak kizimiz var :) herkes gobeginin seklinden bile kesin erkek dr yanlis soyluyo dedi..kismet belli olmuyor yani..ama durusundan benzettim derse..onu tutturuyor doktorlar..daha yatis seklinden ablama ve bi kiz arkadasima 3 ay yokken bildi doktorlar durusundan..
ege cim senin ikinci bide senden duymak daha guzel..diyosun gaz olmayinca oyle olmustur..icimi rahatlattin canim..aynaya baktim durdum hep..demek normaldir diyosun..sagol canimcim..
iyisin tabi yaaaa...Rabbim ol dedimi herşey olur kimse engelleyemez... bende inanıyorum ki bu senin fırlama bebik olacak...
yok duruşundan falan değil..
Ben aşırı ısrar ediyorum diye, kendi tahminini söyledi..Kalbi çok hızlı atıyor dedi..Erkek bebeklerde hızlı atarmış genelde..Bir de koca kafasından tahmin etti. :))
Çok ısrar ettiğim için düşüncesini söyledi..Haftaya bakalım dedi..Belki o zaman net bişey söylerim dedi..
Hayırlısı zaten ya..Öykü öykü diyordum,demiyorum artık...
Canım hayırlısı, sağlıklı turp gibi bir velet olsun. Batu olsun Öykümü de yaparsın
İnşallah bi olsun da, ben ona doğunca bunların hesabını soracağım zaten..
Yeter ki sağ salim gelsin...
yok bacım bi daha almıyım...
Bunu sağ salim bi doğurayım da, ikinciden gözüm korktu şimdiden...
yok bacım bi daha almıyım...
Bunu sağ salim bi doğurayım da, ikinciden gözüm korktu şimdiden...
olman mııı :)) gaz benimle daim oldu... ama dün çok rahattım evde olmamdan sebep gelinimiz bile dedi abla karnın çıkmamış .. sonra akşam oldu yedim yedim bi şişti. :)) gaz çokkkk var bende. annem diyor gazman doğurcan
bende öyle diyorsum da üstünden 6 yıl geçince ee hadi bi tane daha olsun tek kalmasın bizim ne olacağımız belli olmaz demeye başladım.. okadar güzel ki sevgisi herbirşeyi bastırıyor.
şaka maka 4 ay bititmi bizim :)))))))
Daha 2 hafta yok mu? 17. Hafta da bitmiyor mu?
Sen daha iyi biliosun. Ben daha acemiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?