Ben kardeşsiz düşünemiyorum. Eğer bir dert,sorun olmazsa mutlaka yaparım 2.yi hem de çok ara vermeden. 2-3 yaş ara iyidir.
Günaydın..
ya ben hiç iyi değilim ege ya..
gebeliğimi sonlardırmayı düşünüyor doktorum, artık sadece 1 doktora gidiyorum...
Çarşamba kontrole diye gittim, hastaneye yatırdılar..Çok büyük kanama alanı görülüyormuş..
Bebeği vücudum kabul etmiyormuş...
Çarşamvbadan beri hastanede yatıyorum, ama o kanama alanı hala kanayamadı..Miyomum da çok büyümüş..
Ama sapasağlam bebeğimi ben nasıl vücudum istemiyor diye aldırabilirim ki..İkili test sonuçlarım bile 50.000 de 1 çıktı...
Diğer doktorum da riskli gebelik geçiriyorsun ama sonlardırmak ne demek, bebek sağlıklı duruyor dedi..
Şimdi rapor işlerimi halletmek için büroya geldim..Birazdan gene hastaneye gideceğim, yatacağım bu hafta da...
Bulantılar geçmişti ya, yine başladı..
2 kere de bayıldım..Tansiyonum çok düşmüş...3,9 olmuş küçük tansiyon..
Ama sonuçta ben de bebeğim de iyiyiz...
Bakalım bizim inadımız mı kazanacak, doktorlar mı....
Gerçi kazanacak olan biziz de..Hayırlısı hakkıımızda...
öğlene doğru gene gidicem hastaneye..
Hiç moralimi bozmuyorum ama, ben kötüü olsam da bebeğim iyi ya..
Sizden naber, inşallah herkes iyidir, herşey yolundadır.
14.hafta bitince 3,5 ay bitmis olmuyormu..bende csamba 15 e baslicam kismetse :)
Nasıl heyecanlandınız ama.. 3 bitti 4. Aya girdik .. Ama kaan kocatepenin sitesine göre 15.hafta 16. Haftaya denk geliyor.. Oradan bende karıştırıyorum.
Ne güzel ege,ben,sen arka arkaya doğurucaz :)
Evet 15+0 - 15+6 arasını 16. hafta sayıyor. Ben de karıştırıyorum. İçinde olduğum haftayı sayıyorum.
Ne çabuk geçiyor yaaa.
evet ege sen ben sirayla 1 gun var aramizda :) aman evet o mubarek 14+1 i bile 15.hafta sayiyo..sordum doktoruma yok 14.hafta oluyosun dedi..
gecsin canim tekme atmasini istiyorummmmm
Merhaba,
Ben de haziran annesi olacağım inşallah.Hemde 2.kez :))) Bir kızım var o da 2005 haziran da doğmuştu.Şimdi 13+5 haftalık hamileyim.Sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim,Allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin....
Ben de erkek olursa kesin b daha yaparım öyküm gelene kadar diyordum...
Ama artık korkuyorum...Bütün hamileliklerim böyle sorunlu geçerse çok zorlanırım..
Eşim de çok korkuyor, ben bayılınca falan doktor ne gerekiyorsa yapın diyor....
Ben istesem 2. çocuk eşim istemez bu korkuyla artık...
slmm kızlarrr benda 15.haftaya gırdım doktoruma gore hazıran 13 dogum tarııhımız cınsıyetı 16.hafta doktor kontrolu var sızce bellı olmusmudur cınsıyetııı
kuzucum hoşgeldin çok merak ettik seni
kanama alanı görülüyorsa kanaman olmalı varmı kanama falan
hayırlısı olsun tatlım allahım evladını sana bağışlasın
kızlar ne oldu bize yahu tam tehlikeli günler bitiyor derken neler oluyor topicte allahım sonumuzu hayır etsin
neyse kahvaltı bile yapmadım daha birazdan gelirim
seldacım yaa okudum da göbeginin indigini düşünüyomuşsun aynen ben deşaka gibi..12.haftaya girince bir anda kendimi cok iyi hissetmeye başladım eski enerjim geri geldi gibi geldi,ondan korktum bide baktım karnım indi gibi geliyo..ama bunlar hep psikolojik ya korkma..bugün bulantım geri geldi yani herşey normal..
Egecim ben çok iyiyim şükürler olsun 15. haftaya ulaştık. (Tabi benim 1 günüm daha var)
Şükürler olsun bu günleri gösteren rabbime.
Yanlız son zamanlarda gaz porblemim oluyor. Karnım patlıycak zannediyorum. Sizde de böyle sıkıntılar var mı?
bende çıkıyorum birazdsn kuzu sen nezaman gideceksin. artık çalışalım biraz.. fmg kolay gelsin bacımKızlar benim çıkmam lazım malum işler.
Bu akşam da mesaideyim. Bu hafta full mesai gibi görünüyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sizlere de kolay gelsin, yarın sabah görüşürüz.
Kuzum haftaya güzel haberlerle buluşmak üzere. Kendine çok iyi bak.
Hoşçakalın
ben çıkıyorum kızlar...
Sakın bize üzülmeyin tamam mı, kızarız bak...Bze bişeycik olmucak...
Haftaya sağ salim gelicem inşallah...
Zaten hastanede de malak gibi yatıyorum, bişey olduğu yok...Sadece bilginiz olsun diye yazdım...
Haftaya geldiğimde herkesi bomba gibi görmek istiyorum....
20.si son kontrolüm var..
İnşallah 21.inde görüşürüz...Merak etmeyin..
Bi terslik de olursa eğer egenin telefonu var bende haber veririm...Ama bişey olmucak...
ben çıkıyorum kızlar...
Sakın bize üzülmeyin tamam mı, kızarız bak...Bze bişeycik olmucak...
Haftaya sağ salim gelicem inşallah...
Zaten hastanede de malak gibi yatıyorum, bişey olduğu yok...Sadece bilginiz olsun diye yazdım...
Haftaya geldiğimde herkesi bomba gibi görmek istiyorum....
20.si son kontrolüm var..
İnşallah 21.inde görüşürüz...Merak etmeyin..
Bi terslik de olursa eğer egenin telefonu var bende haber veririm...Ama bişey olmucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?