2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kardeşsiz düşünemiyorum. Eğer bir dert,sorun olmazsa mutlaka yaparım 2.yi hem de çok ara vermeden. 2-3 yaş ara iyidir.

Ben de erkek olursa kesin b daha yaparım öyküm gelene kadar diyordum...
Ama artık korkuyorum...Bütün hamileliklerim böyle sorunlu geçerse çok zorlanırım..
Eşim de çok korkuyor, ben bayılınca falan doktor ne gerekiyorsa yapın diyor....
Ben istesem 2. çocuk eşim istemez bu korkuyla artık...

Nasıl heyecanlandınız ama.. 3 bitti 4. Aya girdik .. Ama kaan kocatepenin sitesine göre 15.hafta 16. Haftaya denk geliyor.. Oradan bende karıştırıyorum.

kuzucum hoşgeldin çok merak ettik seni
kanama alanı görülüyorsa kanaman olmalı varmı kanama falan
hayırlısı olsun tatlım allahım evladını sana bağışlasın

kızlar ne oldu bize yahu tam tehlikeli günler bitiyor derken neler oluyor topicte allahım sonumuzu hayır etsin

neyse kahvaltı bile yapmadım daha birazdan gelirim

14.hafta bitince 3,5 ay bitmis olmuyormu..bende csamba 15 e baslicam kismetse :)

Ne güzel ege,ben,sen arka arkaya doğurucaz :)

Nasıl heyecanlandınız ama.. 3 bitti 4. Aya girdik .. Ama kaan kocatepenin sitesine göre 15.hafta 16. Haftaya denk geliyor.. Oradan bende karıştırıyorum.

Evet 15+0 - 15+6 arasını 16. hafta sayıyor. Ben de karıştırıyorum. İçinde olduğum haftayı sayıyorum.

Ne çabuk geçiyor yaaa.

evet ege sen ben sirayla 1 gun var aramizda :) aman evet o mubarek 14+1 i bile 15.hafta sayiyo..sordum doktoruma yok 14.hafta oluyosun dedi..
gecsin canim tekme atmasini istiyorummmmm

Ne güzel ege,ben,sen arka arkaya doğurucaz :)

Evet 15+0 - 15+6 arasını 16. hafta sayıyor. Ben de karıştırıyorum. İçinde olduğum haftayı sayıyorum.

Ne çabuk geçiyor yaaa.

Merhaba,

Ben de haziran annesi olacağım inşallah.Hemde 2.kez :))) Bir kızım var o da 2005 haziran da doğmuştu.Şimdi 13+5 haftalık hamileyim.Sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim,Allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin....

slmm kızlarrr benda 15.haftaya gırdım doktoruma gore hazıran 13 dogum tarııhımız cınsıyetı 16.hafta doktor kontrolu var sızce bellı olmusmudur cınsıyetııı

Hoşgeldin. Ne güzel tesadüf 2. kez haziran annesi olmak.

kuzu okudum yazdıklarını cok gecmiş olsun canım...allah yardımcın olsun..en kısa zamanda büütn sıkıntıların biter inşşllh da bebeşinde saglıkla büyür..kendine dikkat et bundan sonra bol bol dinlen canım..öptüm cok..hayırlı haberlerini alalım canım

slmm kızlarrr benda 15.haftaya gırdım doktoruma gore hazıran 13 dogum tarııhımız cınsıyetı 16.hafta doktor kontrolu var sızce bellı olmusmudur cınsıyetııı

16. hafta ve sonrasında kesin olmamakla beraber belli oluyıor. 20 inci haftaya kadar kesin konuşmamaya gayret gösteriyor bütün doktorlar canım

Kanama alanım var ama kanamam yok...Tuhaf zaten bu hafta da kanamam olmazsa inşallah bi sorun olmadan çıkacağım hastaneden...Herkes merak etmiş ama telefonum var artık bi sorun olduğunda ararsınız..Şimd iyiyim çk şükür, inşallah da hep böyle devam eder..

Kızlar benim çıkmam lazım malum işler.
Bu akşam da mesaideyim. Bu hafta full mesai gibi görünüyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sizlere de kolay gelsin, yarın sabah görüşürüz.
Kuzum haftaya güzel haberlerle buluşmak üzere. Kendine çok iyi bak.
Hoşçakalın

seldacım yaa okudum da göbeginin indigini düşünüyomuşsun aynen ben de şaka gibi..12.haftaya girince bir anda kendimi cok iyi hissetmeye başladım eski enerjim geri geldi gibi geldi,ondan korktum bide baktım karnım indi gibi geliyo..ama bunlar hep psikolojik ya korkma..bugün bulantım geri geldi yani herşey normal..

ben çıkıyorum kızlar...
Sakın bize üzülmeyin tamam mı, kızarız bak...Bze bişeycik olmucak...
Haftaya sağ salim gelicem inşallah...
Zaten hastanede de malak gibi yatıyorum, bişey olduğu yok...Sadece bilginiz olsun diye yazdım...
Haftaya geldiğimde herkesi bomba gibi görmek istiyorum....
20.si son kontrolüm var..
İnşallah 21.inde görüşürüz...Merak etmeyin..
Bi terslik de olursa eğer egenin telefonu var bende haber veririm...Ama bişey olmucak...

ay canim..yaklasik hepimiz ayni seyleri yasiyoruz yaa..aslinda bunlarda moral oluyor valla..cok sagol canim..

canım senin yanlışın var senşuan 15. haftadasın 14+5se 15. hafta 16. haftaya gireceksin mesela 15+2de 16. hafta oluyor

bende çıkıyorum birazdsn kuzu sen nezaman gideceksin. artık çalışalım biraz.. fmg kolay gelsin bacım
malum yılbaşı sene vbaşı iyi bir zam alırsın artık hahahahaha

kendine ve bebişine iy bak canım. ararım seni ghaber veririm kızlara öpüyorum güzelce dinlen kitap oku müzik dinle:)))))

tamam canimcim..bugun simdi kesin cumaya kadar yaticakmisin..belki iyi olursun..daha once gelirsin be canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…