canım senin yanlışın var senşuan 15. haftadasın 14+5se 15. hafta 16. haftaya gireceksin mesela 15+2de 16. hafta oluyor
tamam canimcim..bugun simdi kesin cumaya kadar yaticakmisin..belki iyi olursun..daha once gelirsin be canim..
Yok kesin değil..PAzar izinli olarak çıktım zaten..Bugün gideceğim kanama alanına bakacak..Küçülmüşse belki evde istirahat verir, ama haftaya da yatırırız diyordu..Şu an hiç bilmiyorum...Doğumları vardı sabahtan o yüzden öğleden sonra gel dedi bana...
Çıkacağım, yemek ffalan yerim eve giderim ancak giderim hastaneye..
kızlaaaar çok şükür askeri hastanesinden randevu alabildim 22 sine saat 9 a gideyim bakayım
ama degilmis canim iste..bende doktoruma sordum..14+1 14+6 ya kadar 14.haftayi yasiyorsun dedi..
onu tekrar sor tatlım yanlışın var internette bile hafta hafta takip ederken yazıyor
onu tekrar sor tatlım yanlışın var internette bile hafta hafta takip ederken yazıyor
ama degilmis canim iste..bende doktoruma sordum..14+1 14+6 ya kadar 14.haftayi yasiyorsun dedi..
onu ben de hep karıştırıyorum, şimdi ben 12+ 3'üm 12 haftalık mı oluyorum?
12 sin cnm :)))))))
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 13.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
bak canım burda da 13. hafta var ama 12+1 falan öle yani
bencede 12 canim..bi kaan kocatepede 13 sün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?