2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzucum tekrar geçmiş olsun inşallah iyi haberlerle döneceksin ben inanıyorum buna

çalışanlara kolay gelsin ben çıkıyorum şimdi akşama görüşürüz

tamam canimcim..bugun simdi kesin cumaya kadar yaticakmisin..belki iyi olursun..daha once gelirsin be canim..

Yok kesin değil..PAzar izinli olarak çıktım zaten..Bugün gideceğim kanama alanına bakacak..Küçülmüşse belki evde istirahat verir, ama haftaya da yatırırız diyordu..Şu an hiç bilmiyorum...Doğumları vardı sabahtan o yüzden öğleden sonra gel dedi bana...
Çıkacağım, yemek ffalan yerim eve giderim ancak giderim hastaneye..

kızlaaaar çok şükür askeri hastanesinden randevu alabildim 22 sine saat 9 a gideyim bakayım

tamam canim..allaha emanet..guzel haberlerini bekliyoruz..

bugünde radyoloji uzmanını ayarlarsam şayet ultrasona giricem 3 boyutlu mu 4 boyutlu mu ne inş. kalabalık değildir fazla arkadaşımdan telefon bekliyorum gitmişken birde dr'a sorayım 2 li testi yapmayacakmısınız diye uffff ...

kızlar ben geldim çok güzel ağrısız sancısız sorunsuz haftalar diliyorumm kocişlerle güzel güzel geçimler diliyorummmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nasılsınız bakim güzel hamişlerrrrrrrrrrrrrr

kızlar nabersınız yenı haber varmı
kuzu nerdee gelmedımı hala nerde bu kız yaa offf

kızlarr ben geldim.. ultrasondan geliyoruz şimdi.. doktor amcası baktı ve çook sağlıklı bir erkek bebeğim olacağı müjdesini verdi :)))))))) bugün 14+4 günümdeyim bu arada .. ikili testimizde çok güzel çıktı maaşallaaahhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…