kızlarrr gunaydınn
2lı testte ense nt ne cıktı sızdee
bizde ense kalınlığı 1.8 çıktı.
benımde 1,6 cıktı heralde normaldırr...
cumda kan sonuclarını alıcammm bakalım
kuzu geldi fakat bir hafta daha yatacak hastanede bizde çok merak ettiğimiz söyledik bana tel no sunu verdi. arar size haber veririm. bebişi sağlıklı fakat büyük bir kanama alanı varmış. bu haftada yatacak hastanede sonrasında yanımızda inşallah..kızlar nabersınız yenı haber varmı
kuzu nerdee gelmedımı hala nerde bu kız yaa offf
maşallahhh annesi nazarlardan korusun bebişinikızlarr ben geldim.. ultrasondan geliyoruz şimdi.. doktor amcası baktı ve çook sağlıklı bir erkek bebeğim olacağı müjdesini verdi :)))))))) bugün 14+4 günümdeyim bu arada .. ikili testimizde çok güzel çıktı maaşallaaahhh :)))
1,5 cnm..ama 3 e kadar normalkızlarrr gunaydınn
2lı testte ense nt ne cıktı sızdee
channel imzanın olduğu alandaki çizelgeyi profil düzenleme araclarında nereye yapıştırdıyorsun.. Bende hazirladim ama nereye kopyalayacağım?
kuzu geldi fakat bir hafta daha yatacak hastanede bizde çok merak ettiğimiz söyledik bana tel no sunu verdi. arar size haber veririm. bebişi sağlıklı fakat büyük bir kanama alanı varmış. bu haftada yatacak hastanede sonrasında yanımızda inşallah..
maşallahhh annesi nazarlardan korusun bebişini
1,5 cnm..ama 3 e kadar normal
channel imzanın olduğu alandaki çizelgeyi profil düzenleme araclarında nereye yapıştırdıyorsun.. Bende hazirladim ama nereye kopyalayacağım?
kızzzzlllaaaarrrrrrrrrrr,
ben geldim...
Doktor evde istirahat edebilirsin dedi....kanama alanı hala var ama, toparlanıyo dedi...
Kanaman olunca hemen gel hastaneye dedi...
Bebekim de 2 hafta geride, ama şu kanama alanı olayı geçsin, o da toparlanacak inşallah...
kuzu geldi fakat bir hafta daha yatacak hastanede bizde çok merak ettiğimiz söyledik bana tel no sunu verdi. arar size haber veririm. bebişi sağlıklı fakat büyük bir kanama alanı varmış. bu haftada yatacak hastanede sonrasında yanımızda inşallah..
ayy cnm gözünaydın .. Gitsene eve ne geldin işyerine
ararsan cok cok selamlarımı söle inşallah sapasaglam gelirler kuzuda bebeşide
dua edelim bollbol
Kız, size haber vermeye geldim...
ararsan cok cok selamlarımı söle inşallah sapasaglam gelirler kuzuda bebeşide
dua edelim bollbol
kız, size haber vermeye geldim...
okadar dua etişizki geldi baksana:=)))))))) sen nasılsın canım iyimisin ağrınsızın yoktur inşallah
HE SUPER CANIM GOZUMUZ AYDIN..GIT GUZELCE DINLEN CANIM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?