kızlar ben öğle yemeği hazırlıcam acıktık biz bebişimizle sohbetinize doyum olmuyo valla bi türlü çıkasım gelmiyo öptüm sizi görüşürüz
İyi hiç olmazsa onu öğrenmişsin..Bana ultrasona bile bakmadılar..
Bi de cinsiyet desem,karı beni kovardı herhalde odadan...
mecbur baktı canım ikili için ultrasonla bakıldığı gün kan verilmesi gerekiyormuş
hadi bende kaçtım kızlar bye
yokluğumda çok kaynatmayın
hadi bakalım çabuk gel yine cnmhadi bende kaçtım kızlar bye
yokluğumda çok kaynatmayın
Zaten benim işim var, benden başka da çenesi düşük yok..
Merak etme çok kaynamaz...Ama sen gene de çabuk gel,özleriz bak...
hadi bakalım çabuk gel yine cnm
bende varımmm
herkese slm kızlar salı günü doktora gittim bebiş gayet iyiymiş gelişimi fln yeni haplar verdi demir vitamin fln onlarda midemi yakıyo ne güzxel bulantılarım bitmişti rahattım bi kaç gün.ikiliyede girdim kan verdim doktor cinsiyeti sölemedi artık gördü de mi sölemedi bilmiyorum sordum dedi yani net gözükmüyor ne kız diyebilirim ne erkek bi de ayrıntılı yani nasıl görmüyor anlamıyorum.bebiş fır dönyodu yani karnımda göstermemesi imkansız
herkese slm kızlar salı günü doktora gittim bebiş gayet iyiymiş gelişimi fln yeni haplar verdi demir vitamin fln onlarda midemi yakıyo ne güzxel bulantılarım bitmişti rahattım bi kaç gün.ikiliyede girdim kan verdim doktor cinsiyeti sölemedi artık gördü de mi sölemedi bilmiyorum sordum dedi yani net gözükmüyor ne kız diyebilirim ne erkek bi de ayrıntılı yani nasıl görmüyor anlamıyorum.bebiş fır dönyodu yani karnımda göstermemesi imkansız
Birceeeeeeeeeeee,
Nasılsın canım, iyi misin...
Oğluş nasıl....
Bacım senin çenen düşük olsa ne olacak..
Sen spor yapmaktan,süslenmekten siteye pek girmion ki...
Ben 8.30 dan akşam 5 e kadar susmuyomm..
canım benimmm.. daha iyiyim, oğluşum sayesine. inşallah iyidir o da. salı ya da çarşamba görmeye gideceğiz edepsiz oğlumu. 45 derecelik açıyla havadaydı pipisi. bu ara bizi en çok güldüren şey bu:)
birce maşallah hep ii haberler alırsın inş....
uff çok uykum geldi.....
acıktımmmmmmmmmmmm 2 den once hazır olmuyo hatta bazen 3 ü buluyorr karnım gurulduyooooooooooooooooooooo
İyidir iyidir...Dayanıklı sıpa o...Edepsiz oğlan haaaa....
Hep gül canım benim...Doktordan da çok güzel haberlerle gel inşallah...Benimm doktor bi söylemedi cinsiyet,sinir oluyorum yaaa...
Ne uykusu kız bu saatte..Güzellik uykusuna mı yatıyonuz bebişle bakayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?