2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese slm kızlar salı günü doktora gittim bebiş gayet iyiymiş gelişimi fln yeni haplar verdi demir vitamin fln onlarda midemi yakıyo ne güzxel bulantılarım bitmişti rahattım bi kaç gün.ikiliyede girdim kan verdim doktor cinsiyeti sölemedi artık gördü de mi sölemedi bilmiyorum sordum dedi yani net gözükmüyor ne kız diyebilirim ne erkek bi de ayrıntılı yani nasıl görmüyor anlamıyorum.bebiş fır dönyodu yani karnımda göstermemesi imkansız

Canım gözünaydın,bebiş fırlama olacak desene...
Ya bana hiç vitamin demir hapı falan vermiyo doktor...Uyku sorunum var diye,ihtiyacın yok senin diyor..Cinsiyet bana da söylemiyor, ısrar ediyorum ama, bell değil daha diyor..
Hayırlısı...Sonuçlarını da aldın mı ikilinin..Bebiş iyiyse,sonuçlar da iyidir inşallah..

sağlıklı olmasına çok sevindim gözün aydın

Bacım senin çenen düşük olsa ne olacak..
Sen spor yapmaktan,süslenmekten siteye pek girmion ki...
Ben 8.30 dan akşam 5 e kadar susmuyomm..
ay allah senı ya yok yoğun oluyrum aramalarımk oluyo randevularım oluyo oyle işde

uyuslar görmüşlerdirde dememişdir net değil diye gıcıklar yaaaaaaaa neyse allahtan sağlıklıymı ellerı mahkum valla engec 2 hafta içinde öğrenicez yanımmm

canım benimmm.. daha iyiyim, oğluşum sayesine. inşallah iyidir o da. salı ya da çarşamba görmeye gideceğiz edepsiz oğlumu. 45 derecelik açıyla havadaydı pipisi. bu ara bizi en çok güldüren şey bu:)

İyidir iyidir...Dayanıklı sıpa o...Edepsiz oğlan haaaa....
Hep gül canım benim...Doktordan da çok güzel haberlerle gel inşallah...Benimm doktor bi söylemedi cinsiyet,sinir oluyorum yaaa...

birce maşallah hep ii haberler alırsın inş....

uff çok uykum geldi.....

acıktımmmmmmmmmmmm 2 den once hazır olmuyo hatta bazen 3 ü buluyorr karnım gurulduyooooooooooooooooooooo

Orda da mubarek ikindi yemeği veriolarr....
Ben hiç acıkmıyom kız, sabah 1 dilim ekmek yedim peynirle...
Daha da bişey yemedim...
Benim bebe ben gibi kendinden yemli olacak..

Son düzenleme:
İyidir iyidir...Dayanıklı sıpa o...Edepsiz oğlan haaaa....
Hep gül canım benim...Doktordan da çok güzel haberlerle gel inşallah...Benimm doktor bi söylemedi cinsiyet,sinir oluyorum yaaa...

inşallah canım, hepimiz güzel haberlerle gelelim her zaman. doktora ve ultrasona göre mi değişiyor acaba. benim doktorum ilk söylediğinde 12+1dim. o kesin demedi gerçi. ankaradakinde iki bebeği de çok net gördük biz. çok farklı kızınkiyle oğlanınki. söylemek istemiyorlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…