2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben geldim..
Hastanede bişey yapmadılar..4 ocak 4lü tarama için gün verdiler.
28 şubat da detaylı ultrason için gün verdiler o kadar..
Erken olunca saat işe geri geldim bende..
Ege,seni de aramadım,nasılsa ofise gideceğim ordan kendi ağzımdan yazarım diye...
Ultrasona falan girmedim...Tıpta zaten hiç ilgilenmiyorlar bile...

Iyi bari hoşgeldin canım aksi bişey olasında gel yanımıza:))

bende bi çıkamadım ama çıkmak zorundayım . Sizi bırakmak zor ama bebişim acıkdı

hosgeldin canim..bende sabah demistim belki gelir isi bitince diye :))
aman aman siz iyiseniz gerisi onmeli degil canim

Afiyet olsun cnım..Yine gel..Bişey olsa da,tıpta bakmıyolar zaten,allah muhtaç etmesin..Bugün özeldeki doktorumun kıymetini bir kez daha anladım..

kaynın ne hakla sana kafa tutuyor anlamadım.. Neyse aile işlerine karışmıyım. Cnmeşine havale et o ilgilensin. üzme kendini sen.

canım ben dayanıyorum eşimide dolduruyolar eşimde arada kalmaktan bı hal oldu ya ben gönül hanımla konusucam izin yapmıcam bu hafta onlara müstehak ne yapayım bende dinlenmesemde olur kaynanamı dinleyemem duymamazlıktan gelemıyorumkı temızlıkten kaçtığımdan değil ama bütün günde temiz olan yerleride dökücek bılıyorum tencereler butun mutfak rafları ve içindekıler yıkanıcam bulaşık makınasıda acmaz ceyran yakar mazallah sonra cam sonra halı makınası ile koltuklar halılar duvarlar cifli su ile sil ben dayanamıyorum zaten yapılan seyleri tekrardan yapmanın alemı yokkkkkkkkk temız yerler tencereler pırıl pırıl halı koltuklarda gecen köyden gelınce yıkandı makına ile ama anlamazkı hayatttaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin kuzu bebişini gördünmü

ya şu kaynanalar niye böle anlamıyom benim başımdada var bitane herşeye karışan müdahale eden şimdi uzakta benden ama bebeğim doğunca ben bakcam bakıcı tutturmam diyo ne yapcam bilmiyom çok üzülüyommm

comely, bcım Allah sabır versin..
Ben kendi kaynanamlara kızıyom da, kadın hiç evi temizle falan demez yani..
Takma sende 2 çocuklu kocaman kadınsın, gezecem ben de..Harap etme kendini..
Aile ilişkisine karışmak gibi olmasın da, kaynın da ne karışıyo...Eşine söyle, onun sna bişeyler demeye hakkı yok...

comely, bcım Allah sabır versin..
Ben kendi kaynanamlara kızıyom da, kadın hiç evi temizle falan demez yani..
Takma sende 2 çocuklu kocaman kadınsın, gezecem ben de..Harap etme kendini..
Aile ilişkisine karışmak gibi olmasın da, kaynın da ne karışıyo...Eşine söyle, onun sna bişeyler demeye hakkı yok...

hosgeldın kuzucuk...
senı sırf gun ıcınmı cagırmıslarrr buda nasıl tıp ya kanama alanına felan bakmamıslar tekrar

hoşgeldın canımmm sevındım ii olmana

canım benım yuzumden cıkamadınn özürr hadi git yemegini ye heeee siz bu arada bırbırınızın numarasınımı bılıyonuz küstüm bana vermedinizzz benım şirket hattımda var hem hergun ararım sizi gözünüzü korkutmıyayımda vermıceksınız sımdı

hosgeldın kuzucuk...
senı sırf gun ıcınmı cagırmıslarrr buda nasıl tıp ya kanama alanına felan bakmamıslar tekrar

Evet..Sadece gün verip gönderdi..Ultrasona bile sokmadı...
Sinir oldum ama, söylensem de fayda etmiyo..
Ultrasona girmicem mi diyom, gerek yok diyor..
Kanama alanı diyom, şu an kanamıyorsa sonra gel diyo..
Bebeğimi görmücem mi diyorum, 4 ocakta görürsün diyo...
Boğuveresim gelldi...Eşimi de almadılar zaten içeri...

:81:
ayy kuzu supersın yaaaaaaaaaaa
ıyıkı geldınnn
krıze soktun benı yınee:):):):):):)

canım benım oyle kafama göre cıkamam hava güzel olsa cıkarım umursamam kavgamıda yapar gıderım ama araba yok hava cok soguk elvina artık baya ağır e eşya almam lazım dr. kızımı kaldırma dedi yola tek cıkamıyorum yanı elvinanın yürümesini beklersem 2.de hasta oluruz soğuktan zaten hemen kucak ister daha 15 aylık çünkü

kaynıma gelince o 2. kocam gibi her seye karısır zaten arabada onun ya vermemek ıcın diyoooo

Doktoruma gidince, herife bi paket çiko yaptıram bari...
Akşamları bile arıyom adamı, canım mayonez çekti yiyim mi diye..O kadar kahrımı çekiyo adam gık demiyo valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…