2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne gıcıklarmıs ya

ya bırılerını ne kadar alttan alırsan okadar ustune cıkıo oyuzden muhatap bıle olmucaksın ama aynı evde ısteya. bu kaynananın baska cocugu yokmu????
bu arada kızının ısmı ne kadar guzellmıs

Valla ne diyim, geçen arabamız bozuldu, 1 hafta sanayide kaldı..Eşimin arkadaşı arabasını getirdi, kapının önüne koydu gitti..Size laazım olur, kız hamile, hastaneye falan gidersiniz diye...
Ama dediğin gibi akrabalar olsa, vermicez diye uğraşırlar...Doğru, 15 aylık bebeği kaldırma..Yürümese yürü de diyemezsn ki,daha çok küçük....Allah sabır versin canım ya, sinir oldum valla..Ne düşüncesiz insanlar var...

Niye kız, ne dedim...
Karının dediklerini anlatıyom işte..Bi de burnu havada...Bi bakışı var, başıma 50 tane gebe geliyo senle mi uğraşacam der gibi...Sinirimi bozdu....

kadın doktorlar genelde böle sanırım ben bu yüzden doktor değiştirdim önceki gittim kadın doktor hemde özele gidiyom yani eşimimde ultrasyona girsin dedim bana eşim gelsin diyen kadınlarada sinir oluyom dedi yüzüme sonra değiştirdim şimdiki erkek doktor valla tüm sülalem gelse içeri alır hemde çok anlayışlı her istedini sorabiliyon

Valla ben doktorumu beğenmiyodum da, oturup anlatmıyo,her şeyi sordurtuyo diye...
Bunu görünce adamın ayağının altını öpesim geldi...
Yok sancım var, yok şunu yicem, yok lunaparka gidiiimm mi, bu çocuk niye hareket etmiyo diye, adamı sürekli arıyom cebinden...Yazık garibim hiç bişey demiyo...Gülüyo sade...
İçinden neler diyo, benim hakkımda ne düşünüyo onu bilemem ama...

ya bırılerını ne kadar alttan alırsan okadar ustune cıkıo oyuzden muhatap bıle olmucaksın ama aynı evde ısteya. bu kaynananın baska cocugu yokmu????
bu arada kızının ısmı ne kadar guzellmıs

cok sağol canım netten buldum baska cocuğu var eşimin abısı 1 as buyuk ama oda bızleee bekar yanııı abı dıyede konusuyo işde

yemek vaktiiiiiiii..hepimize afiyet olsun..

afiyet olsun canımmmm yarasın bebişine inş... aminnn

aynen oyle canım akrabalar hep boyleler cok istisnayi oluyo iyileri ama soınırım bozuldu valla bu hafta ızın yapmıcam onlara ınat olsun diyee

aynen valla bende sibel hanımı arıyorum devamlı

yok kız öle demiyodur zaten numarasını vermezdi benim kadın doktor bana numarasını bile vermemişti bu yeni doktor cep nosu verdi bi sorun çıkarsa aklına takılan herşeyi sor dedi hatta evimde yakın bişey olursa hemen ara gelirim hastaneye dedi saolsun

Hiç takma kafana, ne kadar taksan huylu huyundan vazgeçmiyo..Ezdirme de kendini...
Kaynanan seni ona muhtaç görüyo, çocuğuna bakıyo diye..
Mecbur bakacak, oğluna dayasa döşese bi gelecek hazırlasaymış da,sen de çalışmadan evde oturup çocuğuna baksaymışsın o zaman...
Bana işten geç geliyon falan diyen oldu mu ben öyle diyom valla,oğluna alaydın evini arabasını, ben çalışmaz otururdum evimde diyorum...Ses edemiyorlar...
Zaten kimseye yaranılmaz, nişan olur, ne zaman evlencen derler..
Evlenirsin, çocuk niye yok derler..
Çocuk yaparsın, ikinci ne zaman ??
Erkekse, ne zaman sünnet olacak bu ??
Onların istediğine bakarsak, işimiz iş....
Sen hiç takma kafana, git işinde süslen püslen...Moralin yerine gelir...

Valla herkese böyle doktorlar nasip etsin Allah..
Hastanede hep aklıma Hilmi ve Fatma geldi...Diyordu ya, ultrason fotoğrafı yok,eşimi almıyorlar içeri..Bi sürü insan giriyo muayeneye diye...
Yaşadıkları canlandı valla gözümün önünde...

canım benım ya doğru diyosun ben ama bu hafta ızın yapmayayımda görsün onlarda :)
pislik karıııı

cnm kolay gelsin .. Kendine iyi bak yorma kendini. önemli bişey olursa haber ver. Allaha emanet ol..

sağol canım evi biraz toparladım yine geldim ama gidicem şimdi anneme gidicem bugün onlar gelince gidemem

Afiyet olsun cnım..Yine gel..Bişey olsa da,tıpta bakmıyolar zaten,allah muhtaç etmesin..Bugün özeldeki doktorumun kıymetini bir kez daha anladım..

kuzucum hoşgeldin
malesef tıp fakülteleri öyle bende kendi dr umdan hariç bir tıp fakültesine gidiyorum tahlilleri falan yaptırmak için 1 aralıkta gitmiştim kan almışlardı bir sürü tahlil falan ikili testte yapılacak sana dediler dün sonucunu alayım diye gittim benden ikili için kan almamışlar meğer bende ne bileyim altı tüp kan verdim ikili tarama içinde kan aldılar sanıyorum

herkese laf anlatmaktan fenalık geldi ama verdim kanımı ultrasonla da baktılar hallettim yani çok şükür

ama bütün bunların tek iyi yönü bebişin cinsiyetini öğrenmem oldu üniversitede bakan asistana sordum erkek bence dedi

cnm kolay gelsin .. Kendine iyi bak yorma kendini. önemli bişey olursa haber ver. Allaha emanet ol..

sağol canım evi biraz toparladım yine geldim ama gidicem şimdi anneme gidicem bugün onlar gelince gidemem

Afiyet olsun cnım..Yine gel..Bişey olsa da,tıpta bakmıyolar zaten,allah muhtaç etmesin..Bugün özeldeki doktorumun kıymetini bir kez daha anladım..

kuzucum hoşgeldin
malesef tıp fakülteleri öyle bende kendi dr umdan hariç bir tıp fakültesine gidiyorum tahlilleri falan yaptırmak için 1 aralıkta gitmiştim kan almışlardı bir sürü tahlil falan ikili testte yapılacak sana dediler dün sonucunu alayım diye gittim benden ikili için kan almamışlar meğer bende ne bileyim altı tüp kan verdim ikili tarama içinde kan aldılar sanıyorum

herkese laf anlatmaktan fenalık geldi ama verdim kanımı ultrasonla da baktılar hallettim yani çok şükür

ama bütün bunların tek iyi yönü bebişin cinsiyetini öğrenmem oldu üniversitede bakan asistana sordum erkek bence dedi

kızlar ben öğle yemeği hazırlıcam acıktık biz bebişimizle sohbetinize doyum olmuyo valla bi türlü çıkasım gelmiyo öptüm sizi görüşürüz

İyi hiç olmazsa onu öğrenmişsin..Bana ultrasona bile bakmadılar..
Bi de cinsiyet desem,karı beni kovardı herhalde odadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…