inşallah canım, hepimiz güzel haberlerle gelelim her zaman. doktora ve ultrasona göre mi değişiyor acaba. benim doktorum ilk söylediğinde 12+1dim. o kesin demedi gerçi. ankaradakinde iki bebeği de çok net gördük biz. çok farklı kızınkiyle oğlanınki. söylemek istemiyorlar bence.
inşallah canım, hepimiz güzel haberlerle gelelim her zaman. doktora ve ultrasona göre mi değişiyor acaba. benim doktorum ilk söylediğinde 12+1dim. o kesin demedi gerçi. ankaradakinde iki bebeği de çok net gördük biz. çok farklı kızınkiyle oğlanınki. söylemek istemiyorlar bence.
Orda da mubarek ikindi yemeği veriolarr....
Ben hiç acıkmıyom kız, sabah 1 dilim ekmek yedim peynirle...
Daha da bişey yemedim...
Benim bebe ben gibi kendinden yemli olacak..
aynen öyle bıde mınnacık yemek ver ıyolar spor kompleksi ya kılo almayalım dıye tek tabakta yemek verıyolar bun ciğer varmıs yemekte küçük pasta tabagı düşün kenarına 2 yemek kaşığı kadar pilav 5-6 tane falan ciğer o kadar bıde su
aynen öyle bıde mınnacık yemek ver ıyolar spor kompleksi ya kılo almayalım dıye tek tabakta yemek verıyolar bun ciğer varmıs yemekte küçük pasta tabagı düşün kenarına 2 yemek kaşığı kadar pilav 5-6 tane falan ciğer o kadar bıde su
selam birce..bende onu anlamiyom..acaba her ultrason farklimi yoksa her doktor farkli diye mi :)
Burda bi doktor var, Figen Demir..
Hastane doktoru değil, özel muayenesi var..
Arkadaşım yarın doğuracak..2. ayında kızın olacak dedi..
Onun akrabalarına da 2. ayında söylemiş hep..
ama muayenesi 150 tl..Eşime diyorum da, 3-4 haftaya zaten öğrencez o parayı sen bana ver, ben de söylerim sana cinsiyet diyor...
kizlar benim gögüs uclarim acayip kasiniyo sizdede varmi böyle bisi?
yawrum valla sen tambı komedisinya benımkıne bende dedımkı ya erkekse bak 99 tl verıyosun 2 hafta beklemeye gerek yok dedim oda aynını dedi ne gerek var zaten ogrenıcez dedı
Benim karnım kaşınıyo..
benimde gögsüm kaşınıyo sanırım çatlıcak kaşıntı onun habercisi karnım daha kaşınmıyo kaşınmaya başlarsa hemen bebe yağı kullanıcam ablam kullandı hiç çatlağı yokBenim karnım kaşınıyo..
ikilinin sonuçlarını 10 gün sonra çıkıcak dediler kan tahlili yaptırdım iyi çıktı sonuçlar ama ona rağmen kan ilacı verdi doktor idrarda kum çıktı az miktarda dedi bol bol sıvı tüket.cinsiyeti görüyolarmışta hipokrat yemini gereği 3,5 4 aylıktan önce söylemiyolarmış bi yerde öyle okumuştum ama insan heycanlanıyo ya bi an önce hazırlık yapmak bebişe bişiler almak istiyo gerçi daha ço vakit var ama olsun
Burda bi doktor var, Figen Demir..
Hastane doktoru değil, özel muayenesi var..
Arkadaşım yarın doğuracak..2. ayında kızın olacak dedi..
Onun akrabalarına da 2. ayında söylemiş hep..
ama muayenesi 150 tl..Eşime diyorum da, 3-4 haftaya zaten öğrencez o parayı sen bana ver, ben de söylerim sana cinsiyet diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?