2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben adamın yüzüne söylüyom,aldırmıcam ben söyle diye...
Diyo, valla tam emin değilim..Haftasından geri geliyo zaten, daha kesin bişey söylemek için çok erken diyor...Bi de gerçekten doktora ve özellikle ultrasona göre çok değişiyor...
İlk doktorumun ultrasonu bundan daha iyiydi..
Ama bu doktorum da daha tecrübeli...

selam birce..bende onu anlamiyom..acaba her ultrason farklimi yoksa her doktor farkli diye mi :)

Burda bi doktor var, Figen Demir..
Hastane doktoru değil, özel muayenesi var..
Arkadaşım yarın doğuracak..2. ayında kızın olacak dedi..
Onun akrabalarına da 2. ayında söylemiş hep..
ama muayenesi 150 tl..Eşime diyorum da, 3-4 haftaya zaten öğrencez o parayı sen bana ver, ben de söylerim sana cinsiyet diyor...

Orda da mubarek ikindi yemeği veriolarr....
Ben hiç acıkmıyom kız, sabah 1 dilim ekmek yedim peynirle...
Daha da bişey yemedim...
Benim bebe ben gibi kendinden yemli olacak..

aynen öyle bıde mınnacık yemek ver ıyolar spor kompleksi ya kılo almayalım dıye tek tabakta yemek verıyolar bun ciğer varmıs yemekte küçük pasta tabagı düşün kenarına 2 yemek kaşığı kadar pilav 5-6 tane falan ciğer o kadar bıde su

Sen var ya, bezelye yutmuş solucan gibi olucan...Zayıf, ortada bebek sadece...
Hem spor yaptırıyolar, hem bi lokma yemek veriyolar..
Hayret bişey ya...

orda benım calısmam lazım bak ohh meburu zayıflarım valla

selam birce..bende onu anlamiyom..acaba her ultrason farklimi yoksa her doktor farkli diye mi :)

biraz geçiştiriyorlar herhalde. ben de nasıl anlıyorlar diyordum önceden. ama ankaradaki perinatolog duvara yansıttı görüntüyü. biraz da büyüttü herhalde. ben bile anlayabildim. çok netti. üstelik diğer bebeğim geriden geliyordu 11+4 görünüyordu haftası. ona rağmen belliydi kız olduğu.

yawrum valla sen tambı komedisin ya benımkıne bende dedımkı ya erkekse bak 99 tl verıyosun 2 hafta beklemeye gerek yok dedim oda aynını dedi ne gerek var zaten ogrenıcez dedı

aksam alsıverıs merkezıne gıttık esımle.
allahım ne kadar guzel hamıleler var sadece gobek cıkmıs baska hıcbısı yok.
anlamadım bunların vucudları goguslerıde sısmıyo sanırım:):):)

ikilinin sonuçlarını 10 gün sonra çıkıcak dediler kan tahlili yaptırdım iyi çıktı sonuçlar ama ona rağmen kan ilacı verdi doktor idrarda kum çıktı az miktarda dedi bol bol sıvı tüket.cinsiyeti görüyolarmışta hipokrat yemini gereği 3,5 4 aylıktan önce söylemiyolarmış bi yerde öyle okumuştum ama insan heycanlanıyo ya bi an önce hazırlık yapmak bebişe bişiler almak istiyo gerçi daha ço vakit var ama olsun

ben ettircem doktora hipokrat yemini de....
Ettiremiyom, 9 ay elim mahkum...

ay kuzu sus...kayinvalidem gidi..100 tl ye alsana cinsiyet testini yap diyo.. yok sagol dedim..

bi de kızlar boşuna şu pahalı çatlak önleyici kremlere para vermeyin hepsinin ortak faydası cildi nemli tutmak elastikiyetini arttırmak bunun için bebe yağı vazelin zeytinyapı özlü vücüt yağlarıda iş görüyo çevremdekiler bunlardan kullandı ve hiç çatlakları olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…