2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar sanslisiniz trde kuaförler cok ucuz yani fön vs.
Orda olsam herhalde her hafta giderdim :)

yavrum buranında kendine göre geçimi var. Evet ucuz ama maaşlarda düşük:)) sizin euronuz gibi 2 katı değerli değil tl ..

Yani föne kadar ohooo bi sürü eksik var. Okuldan hergün fön parası kadar para işstiyolar çocuk gelirken şunu al bunu al.. Sana fırsat mı kalır:)))))) ayyy amma dertlenmisim..

Hehe evet baya dertliymissin canim:) Ama cocuk olmayanlara lafim ozaman:)

EGE04 sana şeyi sorcaktım sen cerrahpaşa gidiyorum diyodun o taraflarda mı oturuyosun? (bak bu ikinci soruşum valla)

Kizlar sanslisiniz trde kuaförler cok ucuz yani fön vs.
Orda olsam herhalde her hafta giderdim :)

ayni dert bendede var hollandadayim sacim sarii her ayy 100 gidiyordu yaw yazik gunah
sen nerde kaliyosun birde burdakiler istedigim rengi yapmiyorr bu yzuden turkiyeye yerlesmek istiyorum dermisim

ben kilolu hamile kaldım 3 ay hiç kilo almadım çok şkür karnımda çıktı yememde normaldi kesmedim hiç dedim kesin almışımdır ama atlattık almadan çokşükür.bi de kızlar ben iki ay girmedim buraya sanırım siz beni tanımadınız ühhüü üzüldüm walla(

bende ikinci kere yazıyorum cnm az geçmişe bak:)))
evet karşısında oturuyorum sen nerede oturuyorsun

ay baktım o kadar görmedim valla :) ben izmirdeyim şimdide fındıkzadede oturuyodum (annemler orda hala) hatta davutpaşa lisesinde falan okudum..cerrahpaşayla pek içli dışlıyızdır

tanıdık kız neden tanımayalım
nasıl belli edeceğiz tanıdığımızı
yüzümü görsen gülerdim konuurken:))
bebiş inthegöbüş

yok kız, tanımaz mıyız...
İlk zaman senin bebiş in the göbiş lafını çok beğenmiştik ya hepimiz de...
Ben biliyom seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…