ay baktım o kadar görmedim valla :) ben izmirdeyim şimdide fındıkzadede oturuyodum (annemler orda hala) hatta davutpaşa lisesinde falan okudum..cerrahpaşayla pek içli dışlıyızdır
ay baktım o kadar görmedim valla :) ben izmirdeyim şimdide fındıkzadede oturuyodum (annemler orda hala) hatta davutpaşa lisesinde falan okudum..cerrahpaşayla pek içli dışlıyızdır
nasıl yaniii
bende d.pl.de okudum cerrahpaşada oturuyorum..
Hangi senelerde okudun
ay heyecan yaptımm:))
nasıl yaniii
bende d.pl.de okudum cerrahpaşada oturuyorum..
Hangi senelerde okudun
ay heyecan yaptımm:))
bende fındıkzadede oturuyordum..cok seviyorum oralari..fatih ticaret te okudum..suan ev aldik tasindik isimize yakin..ama ozluyom oralari cok
hııı çok güzel bi soru hesaplamam lazım çünkü mezun olmadım attılar beni :)) yaşım 24 işte 86lıyım yani öyle düşün sen
Bende fındıkzadede oturuyordum..cok seviyorum oralari..fatih ticaret te okudum..suan ev aldik tasindik isimize yakin..ama ozluyom oralari cok
ay fatih ticarettede ömrüm geçti okuldan çıkıp orda takılıyodum :))) sen kaç yaşındaydın beni pek tanırlardı orda
ayyyy bana fatih ticaret demmeeeeeeeeee
anılarım depreşiyor. Gençlik aşkım orada okuyordu.
Ay bak koptum şimdi işten güçten..
Ahhhhh ahhhhhhhhhh
bellli senin neden okuldan atıldığın:)))))))
gezenti ne işin var dı oralarda..
ayyy, benim ilk aşkım da ticaret lisesinde okuyordu..ben lise 1 ken o 3 tü..
Ben 1.55, o 1.90...okulun futbol takımındaydı...
Herkes bırak o cüceyi derdi de,3 yıl çıktıydık..
Sonra kötü alışkanlıkları var diye olmadıydı..
Amaaannn, zaten çok uzundu..öpüşmek sorun oluyodu...
Benim de anılar depreşti valla...
ayy yok yavrum sen benden baya bi küçüksün:) ben 32
sima olarak belki tanırım diycem ama neyse boşver..
benimde sevgilimle kankim ordaydı :)))) ondan gidiyodum. Ama okuldan hoca dövdüğümden atıldım :))
hahahahaha allah seni napsın????????????
Kızım delisin sen yaa kahkaha attım resmen millet aha karı sıyırdı diyor
yuhhhhhhhhhhhh
hangi hocayı kız.. Bulut gözler çok populerdi . Dayak yerdi..
Bide şazi vardı:))
şimdi içim rahatldı sizin gibi dostlar tarafından unutulmak istemem seviyorum sizleri
ay fatih ticarettede ömrüm geçti okuldan çıkıp orda takılıyodum :))) sen kaç yaşındaydın beni pek tanırlardı orda
81 liyim 29 yasindayim..97 mezunuyum..aman bizim okulun onu zaten hep kalabalikti yaw..
şaziyle kavga etmiştim sapık diye.zorla takla attıttıryodu önünde bende atmıyodum o yüzden beden dersim hep sıfıdı :)) almanca hocası vardı erkek kel biişi ona küfretmiştim bi ondan disiplinim var..bi müzik hocası vardı uyuz uzun saçlı bi karı ona allah ne verdiyse girmiştim, ondanda disiplinim vardı falan. bi kaç tane daha varda sayamıyom artık işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?