2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende fındıkzadede oturuyordum..cok seviyorum oralari..fatih ticaret te okudum..suan ev aldik tasindik isimize yakin..ama ozluyom oralari cok
ay baktım o kadar görmedim valla :) ben izmirdeyim şimdide fındıkzadede oturuyodum (annemler orda hala) hatta davutpaşa lisesinde falan okudum..cerrahpaşayla pek içli dışlıyızdır

bende fındıkzadede oturuyordum..cok seviyorum oralari..fatih ticaret te okudum..suan ev aldik tasindik isimize yakin..ama ozluyom oralari cok

ayyyy bana fatih ticaret demmeeeeeeeeee
anılarım depreşiyor. Gençlik aşkım orada okuyordu.
Ay bak koptum şimdi işten güçten..
Ahhhhh ahhhhhhhhhh

Bende fındıkzadede oturuyordum..cok seviyorum oralari..fatih ticaret te okudum..suan ev aldik tasindik isimize yakin..ama ozluyom oralari cok

ay fatih ticarettede ömrüm geçti okuldan çıkıp orda takılıyodum :))) sen kaç yaşındaydın beni pek tanırlardı orda

ayyyy bana fatih ticaret demmeeeeeeeeee
anılarım depreşiyor. Gençlik aşkım orada okuyordu.
Ay bak koptum şimdi işten güçten..
Ahhhhh ahhhhhhhhhh

Ayyy, benim ilk aşkım da ticaret lisesinde okuyordu..Ben lise 1 ken o 3 tü..
Ben 1.55, o 1.90...Okulun futbol takımındaydı...
Herkes bırak o cüceyi derdi de,3 yıl çıktıydık..
Sonra kötü alışkanlıkları var diye olmadıydı..
Amaaannn, zaten çok uzundu..Öpüşmek sorun oluyodu...
Benim de anılar depreşti valla...

hahahahaha allah seni napsın????????????
Kızım delisin sen yaa kahkaha attım resmen millet aha karı sıyırdı diyor

hahahahaha allah seni napsın????????????
Kızım delisin sen yaa kahkaha attım resmen millet aha karı sıyırdı diyor

Niye kız, ilk aşkımı anlatıyom işteee...
O zaman bende herbişeyi tozpembe görüyodum...Bi de bi kasılıyodum, önemli biriyle çıkıyom diye...
Şimdiki aklım olsa, deve gibi herifle ne işim olacak, yanından biile yürümem..
yandan yandan kayar giderim...

Hem gülme valla deli sanıyolar..Arada ben de öyle oluyom da, burdakilerin surat ifadeleri pek bi tuhaf oluyo..

yuhhhhhhhhhhhh
hangi hocayı kız.. Bulut gözler çok populerdi . Dayak yerdi..
Bide şazi vardı:))

şaziyle kavga etmiştim sapık diye.zorla takla attıttıryodu önünde bende atmıyodum o yüzden beden dersim hep sıfıdı :)) almanca hocası vardı erkek kel biişi ona küfretmiştim bi ondan disiplinim var..bi müzik hocası vardı uyuz uzun saçlı bi karı ona allah ne verdiyse girmiştim, ondanda disiplinim vardı falan. bi kaç tane daha varda sayamıyom artık işte..

Bacıımmm,
ben seni pek bi sefiyoomm biliyon diimii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…