yok o zaman tanımam seni en fazla 83lüleri tanırdım çünkü..
şaziyle kavga etmiştim sapık diye.zorla takla attıttıryodu önünde bende atmıyodum o yüzden beden dersim hep sıfıdı :)) almanca hocası vardı erkek kel biişi ona küfretmiştim bi ondan disiplinim var..bi müzik hocası vardı uyuz uzun saçlı bi karı ona allah ne verdiyse girmiştim, ondanda disiplinim vardı falan. Bi kaç tane daha varda sayamıyom artık işte..
bencede :)) ben biraz inek bolumundeydim zaten..pek oralarda isim olmazdi :)
izmire mi gelin gittin ?
Bacıımmm,
ben seni pek bi sefiyoomm biliyon diimii...
bencede :)) ben biraz inek bolumundeydim zaten..pek oralarda isim olmazdi :)
izmire mi gelin gittin ?
şaziyle kavga etmiştim sapık diye.zorla takla attıttıryodu önünde bende atmıyodum o yüzden beden dersim hep sıfıdı :)) almanca hocası vardı erkek kel biişi ona küfretmiştim bi ondan disiplinim var..bi müzik hocası vardı uyuz uzun saçlı bi karı ona allah ne verdiyse girmiştim, ondanda disiplinim vardı falan. bi kaç tane daha varda sayamıyom artık işte..
:)) ilkokul 4 te okuldan kaçan bi öğrenciden lisede ne yapmasını beklersin ki :)) bende seni seviyom
evet geçen sene evlendim
:):):))):):):)masllah senın burda da nıkın ondan mı "bana yaklasma" supersın yaa
Üzülme kız,sana hiç olmazsa inek diyolardır...
Bana cüce diyolardı....Bütün okul tanırdı da, ...nın sevgilisi cüce diye tanırlardı
:):):))):):):)masllah senın burda da nıkın ondan mı "bana yaklasma" supersın yaa
yaklaşık 12 seneden beri böle valla nickim google a sor benden başkası çıkmaz :)) zamanında çok kazık yamiştim çevremden o zaman böyle bi nick almışım halada kullanıyorum işte. biraz asabiyette var
cok arkadasim oldu izmire gelin giden..hayirli olsun..calisiyor musun..
bosver bıraz da mıllet senden korksun:):))
ay sen benimkini tanırsın ozaman yaa81 liyim 29 yasindayim..97 mezunuyum..aman bizim okulun onu zaten hep kalabalikti yaw..
bacıımmm,
ben seni pek bi sefiyoomm biliyon diimii...
channel kız, çok güldürdün beni yine..
Allah seni de güldürsün..
Kız yakamozun resimleri ne olu, silebildinizz mi onları..
Aklıma geldi vallahi...
ikinizde delisiniz ya ondan seversin.
Banayaklaşma kız sen kocanıda döversin hee kaynana felan hakgetire
ikinizde delisiniz ya ondan seversin.
Banayaklaşma kız sen kocanıda döversin hee kaynana felan hakgetire
ya aşure yapmasını bilen var mı canım istiyo
ya aşure yapmasını bilen var mı canım istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?