- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
kaç cm açıklığın warmış? 1cm falasa bnde öyle 1 ay takıldım:) geçmiş olsun 1ay falan daha doğurma canım yaaselam kızlarrrr
sabahki kontrolümüzde doktorcum alttan muayene etti ki ne görelim...rahmim açılmaya başlamış...hemmen rapor verdi...şu an için 7 günlük raporluyum, idrar tahlili sonucuma göre ilaç da verecek
şu an endişelenecek bişey yok dedi doktor ama bi yandan da işi sağlama alıyo tebi...Allah yardımcımız olsun bundan sonra ne diyim
helllooooo...ben geldim doktordannn... 1900 gr olmuş miniğimmm..![]()
maşallah canımevet canım ben sezeryan istiorum korktuğum için..
bnce sezaryenden kork normal doğum kadar mükemmel bişey yok
hımm denekte fayda war benim doğum zor olmuştu, ama hala normal istyorum ısrarla müthiş bişey çünkü.. anneme okutsam olurmu benim yerime bi kaçını:26:korkularını dr unla paylaş nst ye daha sık girersin hatta son günler doğum çantan ve sen hazır git hastaneye, kontrole gidipde doğuran çooooooook,
ama sancıyı pek beklemiyo dr lar verdikleri tarihtede sen doğumun başlamış bi şekilde gidiyosun
bu arada ben sizlere bişey söyleyeceğim kızlar,
3 pirince 3 er defa olmak üzere 9 yasin okuyun
ve bunu doğuma giderken için, hap gibi
inanın ben o kadar rahat doğuruyorum ki belki sebebi bu pirinçlerdir,
bugün daha ne olur ne olmaz 7.ayımızdayız diye 2 pirince okudum bitirdim
geriye 1 pirinç kaldı, onuda bitirince hastane çantasını hazırlarken koyarım,
inanırsınız-inanmazsınız bilmem lakin ben tecrübe ettim ve inanıyorum..
ben lierac kremi 37 tlye aldım 2gün önce geldi.. gittigidiyodan..yaaa varyaaaa ben salagımmm su lıerac krem varyaaa 70e satılann abımlere (ecz) 50 ye gelıyomus bıdeee 1+1 mışşşş yanı bır alana bır bedavaaa. sımdı yengem soruyoo sen ne krem kullanıon dıe dedım ben aldımm...
veee sebamedlerımıde almıs bebek ıcın olanlarıı:)
hee alda bi kıçın titresin:))))Ya ben şortlu askılı takım alayım diyorum ama, olmaz mı ki ????
Pijama giymek istemiyorum..Bi de özel hastanede olacak, odamda kimse olmayacak..Burası haziranda çok sıcak olur...
kızım edeplice bi gecelik yada pijama alsana şortunu ewde giyersin hatta giymezsin
yawww bennnnnn benn bennnnnn!!!
yawrum sata göre sıralasana bunları:))
sat. 1eylül oğlum olacak isim ulaş ali (şimdilik)
maşallah canım bebişine..valla buluşalım
dün gittim ben enson 28+3 teyim 12 kilo almışımbebişte 1668 olmuş
diyet verdi şekerin biri yüksek çıkmış
şişman solucanım canım merak etme![]()