• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah allah :44: biz her gittiğimizde dr cd veriyo renkil resim siyah beyaz resim hepsinden veriyo
ayrıca cd kaydı için ayrı bişey yapmıoki ultrasonda bakarken hepsi oluyo
d ve rekli resim dokorun cihazına bağlı sanırım biz sadece ayrıntılıda renkli resim ve cd aldık diğer kontrollerde sadece siyah beyaz ultrason resmi veriyo
kuzu sen sezeryansın diye belki 31 de çağırdı benide 31 de çağırdı ama diğer arkadaş 32+0 da gitti bence arkadaşlar tarih alın dr dan şu tarihte gel yazalım raporunu desin

kramptan sonra 2 gün aynı yer ağrımıştı bende..

ne fena bi şey ama ya kramp girince zatn uyku arasında feleğimiz şaşıyo birde ağrısıyla uğraşıyoruz sonradan

kuzu sen sezeryansın diye belki 31 de çağırdı benide 31 de çağırdı ama diğer arkadaş 32+0 da gitti bence arkadaşlar tarih alın dr dan şu tarihte gel yazalım raporunu desin

kramptan sonra 2 gün aynı yer ağrımıştı bende..

Ya onu da sordum da, yasal hakkın 32.hafta başlar başlamaz başlıyormuş...
doktorun hesabna göre değişiyor..Benim doktor kaan kocatepe gibi hesaplıyor..31 olduğunda 31. hafta bitmiş, 32. haftanın ilk günü olmuş oluyor..Sezeryanı benimki 38. hafta yapmayacak zaten..Şartlar elverirse 39. hafta bitince yapacak, minnoşum biraz küçük geriden geliyor ya, tutabildiğimiz kadar içerde tutalım diyor doktor..Bak 2 sayfa geride hesaplama sayacı ekledi kızlar..Benimki 4 eylül son sat..O şekiilde yazınca 9 nisan 31.. haftta sonu oluyor zaten..32. haftanın başında raporunu almış oluyorsun yani..
Ama tabi doktorunuza sorun kızlar, ben doktorumun söylediklerini söylüyorum...Belki 32.bitince ona göre hesaplıyordur sizin doktorlar..

tamam canım sağolasın. hani ultrasonda gün bazen değişiyor ya, biz sata göre mi gidicez tam? mesela benim sata göre bikaç gün daha ilerde, ama bebek en başından beri 3-4 gün daha geriden gidiyor. büyük ihtimal geç döllenme nedeniyle.

vallaha devlet ileriden geriden anlamaz tatlım:-)))doktorun 32.haftaı doldurmuştur yazılı bir rapor vermsi yeterli benim tüm arkadaşlarım öyle yaptı.

zaten ultrasona gireceksen neden etik olmasın ki sadece kayda alacaklar. özel olarak kayda almak için mi gireceksin? bu arada ben daha görmedim üç boyutluda bebeğimi, bugün soracağım hastanede cihaz var ama nasıl giriyoruz sormadım hiç...
evet canım sırf hatıra kalsın bebie diye girmek istiyorum.ama 4 bytlu zararlı deyince karar veremedi size soruyum dedim

göğüs pedini de aldım ben, bantlı falanmış kaymasın diye, normalde de öyle mi ki:) birer tane daha alayım diye düşünüyorum, eşim de dalga geçiyo indirim var ya almışsındır 20-30 tane diye:8:

bu hafta sonu açıköğretim haftasıydı, benim de görümcelerim girdi sınava. geçmiş olsun sana da canım. bebeğine de maşallah. ben de hamileliğin avantajını kurumdaki asansör sırasında kullanıyorum, herkes yer veriyor hemen:)

ben daha önce aldım toker bebeden, orda da indirime girmişti 13e düşmüştü, jokerde 10a düşmüş :) lansinohunkini almıştım ben de. 60lı olan yeter mi acaba?
egeeee daha fazla alsak mı göğüs pedi? 60 tane yeter mi?

bizim kurumdaki öküzler sıra mıra vermiyor canım :) acaba görünmüyormuyum diye düşünüyorum bazen:) aman vermesinler 8 tane asansör oluyor zaten beklerim iki dakka :19:

hava kapalı değil ama işte düşününce deli oluyorum. düğünümde bile beni kıskandı ya. kına gecesinde kendisiyle ilgilenmemişmişiz. nasıl ilgileniliyorsa kaynanayla kınada? her geleni tanıştırdık baş köşeye oturttuk. elimizden geleni yaptık ama yaranamadık. o ilgilenme meselesini eşime söylemişti o da gelip bana söylemişti. keşke zamanında söyleseydim yüzüne diyorum ama kendi kızı da evlenecek, aynı şeyi kendileri de bulsun inşallah.. anca o zaman beni anlarlar..

Gene de anlamazlar..Kendi kızı yerine koymadıktan sonra seni hiçbi zaman anlayamaz..Ve çoğu kaynana gelin gözüyle bakıyor...

evet canım sırf hatıra kalsın bebie diye girmek istiyorum.ama 4 bytlu zararlı deyince karar veremedi size soruyum dedim

Valla ben 4 boyutluya girdim, fotoğraflarını aldım ama cd. falan vermediler..
Zaten ben mecburen girdim, çünkü gelişme geriliğinden şüpheleniyordu doktorum..O yüzden girdim..

maaşallah kuzucuğa :nazar:
he valla isteseydin kopyada
otobüste filanda yer veriyorlar ya ne güsel oluyo :1:
:)))

bu hafta sonu açıköğretim haftasıydı, benim de görümcelerim girdi sınava. geçmiş olsun sana da canım. bebeğine de maşallah. ben de hamileliğin avantajını kurumdaki asansör sırasında kullanıyorum, herkes yer veriyor hemen:)...
sağol canım, işin kötü yanı bi daha ki sınavım haziranın başında, korkunççççççç, ne yapcam bilmiyorum o halde:26::26:
(((((((((ysmbstg, canım kargom geldi bu arada, cuma öğleden sonra gelmiş, eşim getirdi, baktım,, çok şekerler yaaaa, nasıl heveslendim yapmaya, hemen bugün başlıycam, tamistediğim gibi tüm malzemeler, eksiksiz gelmiş, haberin olsun, bugün siparişleri açacaktı birmax))))))

:)))

sağol canım, işin kötü yanı bi daha ki sınavım haziranın başında, korkunççççççç, ne yapcam bilmiyorum o halde:26::26:
(((((((((ysmbstg, canım kargom geldi bu arada, cuma öğleden sonra gelmiş, eşim getirdi, baktım,, çok şekerler yaaaa, nasıl heveslendim yapmaya, hemen bugün başlıycam, tamistediğim gibi tüm malzemeler, eksiksiz gelmiş, haberin olsun, bugün siparişleri açacaktı birmax))))))

ay canım ya çok sevindim
bir kaçtane yapınca resmini ekleyebilirmisin
bende almak istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum çok el becerim yok o konularda:59:

Ya onu da sordum da, yasal hakkın 32.hafta başlar başlamaz başlıyormuş...
doktorun hesabna göre değişiyor..Benim doktor kaan kocatepe gibi hesaplıyor..31 olduğunda 31. hafta bitmiş, 32. haftanın ilk günü olmuş oluyor..Sezeryanı benimki 38. hafta yapmayacak zaten..Şartlar elverirse 39. hafta bitince yapacak, minnoşum biraz küçük geriden geliyor ya, tutabildiğimiz kadar içerde tutalım diyor doktor..Bak 2 sayfa geride hesaplama sayacı ekledi kızlar..Benimki 4 eylül son sat..O şekiilde yazınca 9 nisan 31.. haftta sonu oluyor zaten..32. haftanın başında raporunu almış oluyorsun yani..
Ama tabi doktorunuza sorun kızlar, ben doktorumun söylediklerini söylüyorum...Belki 32.bitince ona göre hesaplıyordur sizin doktorlar..
2 çocuk doğurucam hala hesap işlerini anlamadım her dr farklı .. bugun giidcez bakalım

ben daha önce aldım toker bebeden, orda da indirime girmişti 13e düşmüştü, jokerde 10a düşmüş :) lansinohunkini almıştım ben de. 60lı olan yeter mi acaba?

bizim kurumdaki öküzler sıra mıra vermiyor canım :) acaba görünmüyormuyum diye düşünüyorum bazen:) aman vermesinler 8 tane asansör oluyor zaten beklerim iki dakka :19:

bende 40 tane aldım yeter cnm. yetmezse alınır kıtlıktamısın ...
:27:

Gene de anlamazlar..Kendi kızı yerine koymadıktan sonra seni hiçbi zaman anlayamaz..Ve çoğu kaynana gelin gözüyle bakıyor...

bilmiyorum canım yaa hep böyleler mi.. insanın en özel gününü böyle hatırlaması kötü bişey.hakkımı helal etmiyorum ne kendisine ne de kızına.. eşim de çok anlayışsız davrandı o gün. tüm stresini bana yansıttı. unutamıyorum bunları.. birine anlatsam deli der heralde..

ysmbstg, canım kargom geldi bu arada, cuma öğleden sonra gelmiş, eşim getirdi, baktım,, çok şekerler yaaaa, nasıl heveslendim yapmaya, hemen bugün başlıycam, tamistediğim gibi tüm malzemeler, eksiksiz gelmiş, haberin olsun, bugün siparişleri açacaktı birmax))))))
ben de bu mesajını bekliyordum :) canım ben de bahsettiğin siteden sipariş vermeyi planlıyorum. neler almak lazım? bi de sitenin adresi evde kaldı sana zahmet bi kopyalar mısın buraya? tül, şeker, vs neler sipariş verdin?

bende 40 tane aldım yeter cnm. yetmezse alınır kıtlıktamısın ...
:27:

:1: canım indirimler güzel fırsatı değerlendirelim diye :9:
çok mu kullanılan bişey acep onu merak ettim...

kızlar yaa benim içim sıkılıyo bugün :( sebep yokken kaynanamların düğünde yaptıkları geliyo aklıma :( istemiyorum düşünmeyi ama elimde değil niye böyle oluyor yaa :((
canım boşver olumsuz hatıraları, insan düşündükçe daha çok kızmaya başlıyor bu tür şeylere.oğlunu düşün boşver. ama benim de içim sıkılıyor, biraz nefessiz kalır gibi oluyorum anlamıyorum nedenini:(
bende pek girmiyorum denize ama çocuğun kırkı çıktığında zaten ramazan ayına giricez die herif kara kara denize girmeyi düşünüyo
antalya'da ramazandan sonra da rahatlıkla girersiniz canım denize, hem bebeğiniz de biraz daha büyümüş olur, biz de ramazandan sonra didime mi gitsek diye düşünmüştük bi ara ama benim pek umudum yok, uzun yol ya cesaret edemeyiz bebekle diye düşünüyorum şimdi:(
senin düşündüğünü ben de düşünüyorum :) ya ne bileyim çok mu farklı bir dalga yayıyor ki normal ultrasona göre, çok merak ediyorum bebeğimi, girmek istiyorum:44: bugün sorarım doktoruma canım yazarım buraya cevabını da inşallah...

60'lık aldım ben de ama sonra dedim ki acaba uzun süre kullanmamız gerekir mi 60 tane yetmeyebilir mi? böyle şeyler de doğumdan önce öngörülemiyor herhalde ya. ldeğişik lansinoh ürünleri vardı ne olduğunu tam anlamadım bazılarının:( bu arada joker'de ne ararsan var, bi tane sallanan beşik gördüm ahşap, odamız küçük olduğu için onu mu alsak acaba dedim ama emin olamadım.

bilmiyorum canım yaa hep böyleler mi.. insanın en özel gününü böyle hatırlaması kötü bişey.hakkımı helal etmiyorum ne kendisine ne de kızına.. eşim de çok anlayışsız davrandı o gün. tüm stresini bana yansıttı. unutamıyorum bunları.. birine anlatsam deli der heralde..

Hatırlamamaya çalış...Kötü tabi ama ne yapabilirsin ki..Stres olduğunla kalıyorsun, bebişin üzülür bak..
Eşin de 2 arada kaldığı için zor durumda kalmıştır...Gün olur devran döner, herkes ettiğini çeker derler, inanırım ben...Hiç canıı sıkma sen, onların da olacak düğünü falan, o zaman kendileri de yaşarlar sorun, stres...Seni yine de anlamazlar ama, zor olduğunu anlarlar belki...
Ama sen takmamaya çalış, aklına başka şeyler getir, bak hamilelikte stres erken doğuma bile sebep olurmuş Allah korusun..Stres yapma lütfen...

Back
X