• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardımcısı olsun, çok kötü oldum çok üzüldüm yaa :(

göbişin çooook tatlı olmuş dünürüm yaaa :nazar::nazar::nazar: Artık yiğit paşa göstermeye başladı kendini..
Ben iyiyim dün dinlendim iyi geldi..

Inşallah ilaçlar en kısa sürede fayda eder egecim.. Benim bir arkadaşım da çok antibiyotik kullandı, bebeği gayettt sağlıklı maşallah.. Doktorlar onun kar zarar hesabını yapıyorlardır, gönlünü ferah tut sen..

Kız kuzu yandan çek şu fotoları yaa, önden bişey anlamıyoruzz :)
inşallah ama 3. Kutu beni biraz korkuttu.
Allah korusun bebişlerimizi

yaaaa
peki idrar yolundaki iltihabın bebege ne zararı olurmuş???
Alla alla
büyük ihtimalle bünye yapıyordur di mi egecim
acil şifalar
inşallah ilaçların fayda etsin
2 hafta sonra güzel haberlerle gel
erken doğum ve dolayısı ile gelişememe..
Zaten evede çıkınca yani izine çıkınca daha rahat olurum . Bakıcaz artık..

gunaydınn fıstıkkk..ege senı ıdrar kulturede yolladılarmııı?? Offf nıye entıbıyotık etkı etmıyokı acep yaaa
işte olduğum için ben öyle düşünüyorum...
Idrar kültüründe çıkıyor. Ilaçdan sonra bi kontrol edelim dedi bi de ne görsün aynı bakteriler çoğalmış

ege sana da çok geçmiş olsun

sağol cnmmm

taksamda takmasamda içicem el mahkum. Bana diyorki temiz tutman lazım işteyim bütün gün nasıl tutucam banyomu yapıyım iş yerinde.

kuzum ihmal ne demek ilacı sevmedikçe başımdan eksik olmuyor birde eczacı inşallah bebeğe bişey olmaz çok antibiyotik içiyosun demesin mi. Koptum orda.
Oıff temmuz annesine de allah yardım etsin kuzusunu anasına babasına bağışlasın..

Fatma göbüş kocaman olmuş
maşallahhhhhh

offf bu eczacıalrda banada ole demıstı takma ona doktordan dahamı ıı bılecekkk...demekkı vucut bıseyden uretıyor cnmm...

inşallah ama 3. Kutu beni biraz korkuttu.
Allah korusun bebişlerimizi

erken doğum ve dolayısı ile gelişememe..
Zaten evede çıkınca yani izine çıkınca daha rahat olurum . Bakıcaz artık..

işte olduğum için ben öyle düşünüyorum...
Idrar kültüründe çıkıyor. Ilaçdan sonra bi kontrol edelim dedi bi de ne görsün aynı bakteriler çoğalmış

sağol cnmmm

Bana hastanede örnek alırken verdikleri bi mendil var, öyle çok ıslak da değil, dezenfektan gibi..
Oturmadan tuvaletini yapsan da sonra önden arkaya doğru her seferinde onlarla silsen işe yarar mı acaba?

kuzuuu masallah yaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))
ege canım az kaldı hayırlısı ile ... gönlünü ferah tut bu ilaçlar iyi gelecektirrr mujks

olmaz olmaz...sen kalbini ferah tut..bu ece bebek diyorum ya hep, onun annesi de sürekli kullandı hiç bişey olmadı kuzuya..doğduğunda o da idrar yolu enfeksiyonu oldu ama, annede hamileyken olduğu için olabilir demişti zaten doktoru..en fazla o olur..doktorlar zarar verecek ilaç vermezler..hiç moralini bozma, sık dişini..bak öyküm ne kadar ilaç kullanıyor, hiç dert ediyor mu...sağlık için, herşey bebişler için...yapacak bişey yok..
haklısın cnm. ülülmüyorum artık . Iyi ki varsınız. Doğru söylüyorsunuz.. Dr vermezdi zaten zararlı olsa..

ege acaba çok mu yıkıyorsun ki sabunla filan ondan mı oluyor ki ? Ilaç neden fayda etmedi ki dr. Veya ilaç değişikliği yap bakalım birde
ikisini de değiştiremem cnm. Tahlilde çıkıyor zaten dr alakalı değil. Ilacı verirkende ampisina duyarlı yazıyor oda ona göre veriyor.
Bakalım 2 ay kaldı

inşallah kocaman olmuştur ege...perşembe doktora gidicem, bakalım ne diyecek...
inşallah ..
Hiç merak etme güzel haberlerle geliceksin ben inanıyorum

bana hastanede örnek alırken verdikleri bi mendil var, öyle çok ıslak da değil, dezenfektan gibi..
Oturmadan tuvaletini yapsan da sonra önden arkaya doğru her seferinde onlarla silsen işe yarar mı acaba?
aslında doğrusu o da.çilek ben bu kilo ile ayakta yaparsam batarım:))))))))))))))))
2.si önden arkaya o kadar ıkınıyorum ki şeyime yetişemiyor kollarım:))))))))))))
ay amannnnnnnnn rezillik neyse boşverin geçer geçmezsede bidahaki ay doğum zaten

Ege günaydın canım, merak ettim seni kız...Dünde karşılaşmadım seninle.. Geçmiş olsun canım ya bünye meselesi herhalde, bende antibiyortik kullandım kaç kere ama kanımda sürekli iltihap çıkıyor doktorda anlayamıyor neden olduğunu.. Antibiyotik yüzünden de mantar oldum.. Antibiyortikler mantara neden oluyor.. Ama seninde geömedi bir türlü ya... Bence işyerine iç çamaşırı götür değiştir 1-2 kere.. Bende mantar olunca anladım sinir bişey.. Birde şu intim temizleme jelinden alsana o da iyi geliyor.. Tabi doktorların daha iyi bilir ama ne bilem ya... belki çaresi bulunur..

Kızlar günaydın..pek iyi şeyler söylemiycem . Duru yu kontrol etmediler zaten ama tahliller berbat . .. Dr şaşırdı ilaçlar fayda etmiyor neden bu kadar enfeksiyon olduğunu anlamıyoruz dedi ve 1 kutu günde 4 defa antibiyotik verdi birde suda eriyen toz. Ben 3 aydır antibiyotik içiyorum artık içmesem dedim bebeğe zararı antibiyotikten daha fazla dedi. 2 hafata sonra gel dedi. Idrarını yaparken oturma dedi.

Bşrde 31. Haftada raporu açtılar 36. Hafttaya kadar işgörebilir verdiler..

Bu kadar:((((

bişeylermi oldu dün... Bodruma ne oldu

geçmiş olsun ege. hamilelikte olur böyle şeyler..

İstanbuldaki kızlar, aranızda kartal hastanesine giden yok değil mi..
Dün izlediniz mi bebeklere makyaj falan yapmışlar, hemşire lojmanılarına götürmüşler..
3750 gr.doğan bebeği küvöze falan koymuşlar....

İnsanlıktan nasibini almamışlar ya, kuzulardan ne istiyorlarsa..

Ege günaydın canım, merak ettim seni kız...Dünde karşılaşmadım seninle.. Geçmiş olsun canım ya bünye meselesi herhalde, bende antibiyortik kullandım kaç kere ama kanımda sürekli iltihap çıkıyor doktorda anlayamıyor neden olduğunu.. Antibiyotik yüzünden de mantar oldum.. Antibiyortikler mantara neden oluyor.. Ama seninde geömedi bir türlü ya... Bence işyerine iç çamaşırı götür değiştir 1-2 kere.. Bende mantar olunca anladım sinir bişey.. Birde şu intim temizleme jelinden alsana o da iyi geliyor.. Tabi doktorların daha iyi bilir ama ne bilem ya... belki çaresi bulunur..

gynofit ya da sebamed temizleme jeli ikisi de iyi...

evet öykümün dediği doğru mesela bende cok acaip akıntı var günde yaklasık 4 camasır degistiriyorum ped degistirir gibi ped de sentetik diye tavsiye etmiyorlarmış hamilelikte
hani iş yerinde zor olur ama ya o kadar sık tabi :(

ege günaydın canım, merak ettim seni kız...dünde karşılaşmadım seninle.. Geçmiş olsun canım ya bünye meselesi herhalde, bende antibiyortik kullandım kaç kere ama kanımda sürekli iltihap çıkıyor doktorda anlayamıyor neden olduğunu.. Antibiyotik yüzünden de mantar oldum.. Antibiyortikler mantara neden oluyor.. Ama seninde geömedi bir türlü ya... Bence işyerine iç çamaşırı götür değiştir 1-2 kere.. Bende mantar olunca anladım sinir bişey.. Birde şu intim temizleme jelinden alsana o da iyi geliyor.. Tabi doktorların daha iyi bilir ama ne bilem ya... Belki çaresi bulunur..
kız ben 2,30da çıktım sende yazmışsın ysabah dr gidicem diye . Aman öyküm bıktım yaa ilaç ilaç neyse boşver. Sen nasılsın neden gittin dr.a idil mira nasıl

geçmiş olsun ege. Hamilelikte olur böyle şeyler..

sağol cnm.:)

İstanbuldaki kızlar, aranızda kartal hastanesine giden yok değil mi..
Dün izlediniz mi bebeklere makyaj falan yapmışlar, hemşire lojmanılarına götürmüşler..

İnsanlıktan nasibini almamışlar ya, kuzulardan ne istiyorlarsa..

o haber o muymuş bende ortasında baktım anlammaıştım..... diyecek laf yok yaa

istanbuldaki kızlar, aranızda kartal hastanesine giden yok değil mi..

Insanlıktan nasibini almamışlar ya, kuzulardan ne istiyorlarsa..
aaaaa yolarım valla pisliklerr allahın belaları
evet öykümün dediği doğru mesela bende cok acaip akıntı var günde yaklasık 4 camasır degistiriyorum ped degistirir gibi ped de sentetik diye tavsiye etmiyorlarmış hamilelikte
hani iş yerinde zor olur ama ya o kadar sık tabi :(
bende peçete koyup sık sık değiştircem. Ama sorun wc lerin temizliği .. Az kaldı olan oldu artık..

gynofit ya da sebamed temizleme jeli ikisi de iyi...

Ben gynofiti aylardır koruma amaçlı kullanıyorum... Doktor enfeksiyon olmamam için verdi.. her hafta bir tane kullandım.. Allah a şükür olmadı bişi.. Ama antibiyotik kullanınca mantar oldum.. zaten olabilir demişti.. Ama dün dedi ki gynofit korumak içinmiş, enfeksiyon ya da mantar olduktan sonra işe yaramıyormuş.. Fakat ben ilk hamilelikte çok yaşadım enfeksiyon, onda da sebamed intim jeli verdi... Onu kullanmıştım çok iyi geldi.. Hala da kullanıyorum..

Back
X