• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız?
Egecim geçmiş olsun canım, şu bakteriler bi bırakmadı yakanı hee..

Kocana söyle filmlerden dizilerden alıntı yapmasın şekerim :))) daha geçenlerde aynısını duydum tvde :9::9:

Benim de master tezimi 30 haziran 2011 e kadar teslim etmem gerekiyordu. Okula kayıt dondurmak için başvurmuştum, hamileyim haziranda doğum yapcam diye dilekçe vermiştim. Başvurum reddedilmiş yaa, milletin üfürükten teyyare bahanelerini bile kabul ediyorlar benimkini etmemişler. Tam 30 haziran, muhtemel doğum tarihim bee, insaf.. Rapor aldım götürdüm ama yine de kabul etmemiş kurul.

bende mikrop olduğum içindir kesin çekiyoruz birbirimzi..
Allah allah enteresan bu ülke yaa. Hakkaten o halde nasıl tez vereceksin. Inanmıyorlar galiba:))))))

Ya o krem şimdi pek moda olmuş herhalde bilemiycem valla. Hastanede falan kesinlikle krem kullanmayın dediler bana... Kaynamış su yapıp içine pamuk koyup onla temizleyin sadece dediler... Zaten o tarz kremleri önermiyorlardı... Çok yara olunca benimkiler garmastan krem verdiler.. Ama galiba lanolinli kremleri doğumdan önce kullanmak için alıyor insanlar.. Ben almadım öyle birşey ama..

VALLA CNM BANA EYLÜLDE VERDİ DR. AMA SADECE HASTANEDE 2 GÜN KULLANDIM OKADAR. SONRASINDA DEDİĞİN GİBİ PAMUK VE SICAK SU İLE TEMİZLEDİM ARBONATLI SU YAPTIM. BEN BUNDA DA KREM OLAYINA KARŞIYIM. ŞİMDİ MODA OLMUIŞ DEDİĞİN GİBİ. VE HİÇ GÖĞÜSLERİMDE ÇATLAK ÇUTLAK OOLMADI[/QUOTE]

Valla bende çooook oldu... ikiye ayrılıyordu nerdeyse göğüs uçlarım ama onun da genetik olduğunu düşünüyorum ben annemde de olmuş.... Bizim Aslı 40 gün kanlı süt içti.. Aslı memeyi ağzına aldığında benim acıdan gözümden yaş gelirdi.. yani o derece.. ne sürersen olcağı varsa olur... Bana karbonatlı suda yasak demişlerdi.. Aslında en iyi koruyucu kendi sütünmüş.. süt üstünde kuruyunca koruyormuş zaten..

bosvre cnm ya yenısını alırsınız ev almıssınız ne guzell..bızımkıde seneye alcakmıs sımdı nasılsa bınemezmısım kızıda kucuk arabaya bındırmezmıss benı dusunmuyo kızını dusunuyooo adam yaa

benimki de en ufak şeyde üzme kızımı demeye başladı görmemiş yaa :)

valla birce dr da şaşırdı yanlış temizlik yapıyorsun dedi . Ama çalışıyorum işteyken jellerle yıkayamam ki oturmadan yap diyor oda zor. Bu ayda içiymde aysonu ayrılıyorum zaten

aman aldı aldı sonrada sattık
borç var eşşek yüküyle

:60::60::60::60::60: Kız allah seni ne yapsın yaa resmen bağırdım gülerken.
Bayılıyorum düşenlere:))))))))))))))

:))))) ben de çok eğlenmeye başladım da , 105 kilo bigün altında kalıcam diye korkuyorum :)))

sen bu adama bişiler yaptn heee:60::60:

Feleği şaştı... Bebek ziyaretine gittik c.tesi günü.. Altını ona verdim, dedim "ben beceremem böyle şeyleri, sen tak altını", gitti bebeğe altın yastığı yapmamışlar, yatağa da takmak aklına gelmedi, bebeğin babasına taktı altını manyak yaaa :) ölüyodum gülmektennn

kız sen çok yaşa emi o ne anlatış tarzı şiir gibi... gülmeyen de güler yanii

sorma bi de görsen :)))

merhaba kızlar nasılsınız?
egecim geçmiş olsun canım, şu bakteriler bi bırakmadı yakanı hee..

kocana söyle filmlerden dizilerden alıntı yapmasın şekerim :))) daha geçenlerde aynısını duydum tvde :9::9:

benim de master tezimi 30 haziran 2011 e kadar teslim etmem gerekiyordu. okula kayıt dondurmak için başvurmuştum, hamileyim haziranda doğum yapcam diye dilekçe vermiştim. başvurum reddedilmiş yaa, milletin üfürükten teyyare bahanelerini bile kabul ediyorlar benimkini etmemişler. tam 30 haziran, muhtemel doğum tarihim bee, insaf.. rapor aldım götürdüm ama yine de kabul etmemiş kurul.

Yaaa canım biraz can sıkıcı olmuş ama önceden hazırlıcan ve teslim edecen herhalde bu durumda tez işlerinden pek anlamıyorum ama haziran ortası falan vermen gerekecek bu durumda Allah kolaylık versin

blue bottle naber doğumdaşım 1 gün var arada valla tesadüfün karekökü...:9::9:

iyilik canım çokşükür bebişim de ben de iyiyiz de bu sabah moralim bozuldu işte malesef..
kpds başvurusu için okuluma gitmiştim, kayıt dondurma sonucunu da öğreneyim dedim. ama işte malesef başvurum reddedildi. tezimi hazirana kadar yazmazsam master ım yanacak. ben o dersleri ne zorluklarla verdim işle beraber master yaptım :( moralim bozuluyo düşündükçe ya.. hayır yani tam haziranda doğumum var ben tezi yazsam bile nasıl tez savunmasına gideyim 30 haziranda..

Ya o krem şimdi pek moda olmuş herhalde bilemiycem valla. Hastanede falan kesinlikle krem kullanmayın dediler bana... Kaynamış su yapıp içine pamuk koyup onla temizleyin sadece dediler... Zaten o tarz kremleri önermiyorlardı... Çok yara olunca benimkiler garmastan krem verdiler.. Ama galiba lanolinli kremleri doğumdan önce kullanmak için alıyor insanlar.. Ben almadım öyle birşey ama..

hafta sonu hürriyet ekte jokerin dergisini verdi eşim orda görmüş %50indirim değince kesin isteyecek bizimki ben şimdiden alayım demiş lazım olur diye .....gögsüme sürmezsem başka çatlayan yerlerime sürerim bende :)))[/QUOTE]
KIZ İLACI BOL BULUNCA KIÇINA SÜRENLERDENMİSİN:))))))))))))))))))

valla bende 37ye kadar calısacaktım ama bu gelen mudurlerrr felakett dayanamam heraldeee oyuzden bakalım su 31. haftam gelsın bakalım:)
32.HAFTADA AYIRCAKLAR SENİ. BENİM MÜKERRER GEBELİK YAZIYOR. O YÜZDEN BENDE 36. HAFTAYA KADAR NORMALDE 37. HAFTAYA KADAR AMA SEN SEZERYANSAN BİLMEM SOR DR A

Egeee dün hastaneye gitmiştin noldu? geçmişi okumadım benn
BAKTERİ AMPİSİNA VERDİ YİNE. 3. KUTUM..

ege ne bakterisi anacım idrarda enfeksiyon mu çıktı yoksa..

EVET MAALESEF 3. KUTUM AMA HALA AYNI GEÇMİYOR..

:))))) ben de çok eğlenmeye başladım da , 105 kilo bigün altında kalıcam diye korkuyorum :)))

Feleği şaştı... Bebek ziyaretine gittik c.tesi günü.. Altını ona verdim, dedim "ben beceremem böyle şeyleri, sen tak altını", gitti bebeğe altın yastığı yapmamışlar, yatağa da takmak aklına gelmedi, bebeğin babasına taktı altını manyak yaaa :) ölüyodum gülmektennn

al ıste senın este benımkındennnnnnn:):):):)erkeklerrr bolee seylerı bılmıyolarrrrrrrrrrr

cıleekkkk sen c.teso paladyuma ugradını hıcc ebebegee

iyilik canım çokşükür bebişim de ben de iyiyiz de bu sabah moralim bozuldu işte malesef..
kpds başvurusu için okuluma gitmiştim, kayıt dondurma sonucunu da öğreneyim dedim. ama işte malesef başvurum reddedildi. tezimi hazirana kadar yazmazsam master ım yanacak. ben o dersleri ne zorluklarla verdim işle beraber master yaptım :( moralim bozuluyo düşündükçe ya.. hayır yani tam haziranda doğumum var ben tezi yazsam bile nasıl tez savunmasına gideyim 30 haziranda..

belki rapor falan alsan...

bende mikrop olduğum içindir kesin çekiyoruz birbirimzi..
Allah allah enteresan bu ülke yaa. Hakkaten o halde nasıl tez vereceksin. Inanmıyorlar galiba:))))))

yaa egeeeee ben bu hesabı anlamadım hıccc bnm tahmını dogum tarıhım 20 hazıran gozukuyoo ee buna gore ben o tarıhte dahaa 38. haftamda oluyommm yanı ben 40ı beklersemm temmuzdamı dogurcammmmmmm offfffffffff ne karısıkkkkkkk

ayy kızlar hepini harikasınız. çok eğleniyorum sizi okurken. iyiki varsınız valla yoksa evde zaman geçmiyo:)
allah hepimizi hayırlısı ile kurtarsın inşallah.

yaa şimdi düşündüm de anlaymadımmı ne 37. haftada izne çıkıcam ya ben benim dogum iznim 37. haftamda mı başlıcak yoksa bebek doguncamı 13 haftalık iznim başlıcak

Back
X