- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
kayıt dondurma için enstitü yönetim kurulları yüksek lisans ve doktora programlarında hastalık, doğum, doğal afet, askerlik hizmeti, yurt dışı görevlendirme ve bunun gibi eğitim ve öğretime devamı engelleyen nedenlerden ötürü devam edemeyen öğrencilerin öğrenim süresini dondurmasına izin verir.Yani mutlaka geçerli bir sebebinizin olması şarttır. Yukarıdaki özürlerden, hastalık ve doğum için herhangi bir resmi yataklı tedavi kurumlarından alınacak bir rapor ile doğal afetler ve benzeri durumlar da ise yöre mülki idari amirinin gerekçeli resmi yazısı ile belgelendirilmesini ve bunların ilgili enstitü yönetim kurulunca kabul edilmesini ister. Kayıt dondurma süresi öğrenim süresine dahil edilmez ve kayıt dondurma süresi bağlı bulunduğun enstitüye bağlı olarak(2 yarı dönem vs.)değişir.
böyle bir yazı buldum ne gerekçeyse reddedildiğini dilekçe ile öğrenebilirsin.master için uzatma süreni doldurmuşsun anladığım kadarıyla. enstitü yönetmeliğini okumak lazım. usulsüz bir uygulama varsa hakkını ara derim...
canım aradım şimdi, verdiğim gebelik raporunda riskli vs yazmadığı için uzatmamışlarmış. valla ben de riskli gebelik yazdırmak istemem öyle bişey yokken Allah korusun korkarım öyle şeylerden.. sadece 2 ay uzatacaklarmış doğum sonrasında, aynı memuriyetteki gibi. 2 ay önce 2 ay sonra doğum hakkın oluyormuş. 32.hafta başında alacağım raporu gönderecekmişim. amaan çok karışık.. oof yaa

ben bi bankaya inip geliyorum kızlar..