• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırrrr doğum ne zaman olursa
yani 40. Haftada olmadı ozman izinlerinden düşüyor:)
diyelim ki 15 inde oldu o tarihten sonra başlıyor. Onlar seni izine ayırınca şu tarihte işbaşı yapacaksın diye yazı veriyoralr..

hıımmm bu velet onada karışıyo hee ne zaman geliyosa o zaman dogum sonrası izin başlıyo... şu tarihde izne başlarsın diye yazı veriyorlar hee iyimiş o da dur bi personel şubeye soriyim şu tarhde başlıyorsun diye yzı veriyorlarmıymış

merhaba anne adayları.allah bebişlerinizi sağsağlim kucağınıza almak nasip etsin imşallah.bende 2010 nisan annesiyim.nisanın 19 unda canım oğlum 1 yaşına girecek.zaman nasıl geçti diye sorarsanız samimiyetimle sölüyorum hiç anlamadım.hamilelik ömür boyu gibi geliyo insana.ama bi bakmışsın bebeğin 1 yaşındaçook güzell bi duygu anne olmak.benim buraya yazma amacım sezeryan olucaklar için.bende sezeryan oldum.kiloluyum.göbeğim haliyle yağlı.ve okadar çok şey söledilerki yok dikiş tutmazmış,yak 2 sene hiç bi iş yapılamıyormuş.çocuğuna verimli bakazmışsın(eğilip kalkma gibi),yok acı çekmeden anne mi olunurmuş....yani ekleyebilirim daha...anneadayları sakın bunları düşünüp bebeklerinizi ve kendizi üzmeyin.epidural sezeryan oldum.sabah 6 da doğuma girdim,6:10 da bebeğim kucağımdaydı.uyuşturdular falan o 5dk,5dk sonrada bebeğimi aldılar.uyuşukluk 3,5 4 saat gibi sürdü ve bu saatin sonunda hemen kalktım yürüdüm.bebeğimi aldım zaten hemen emzirmiştim de.eve geldim sadece ilk gün yattım. e doğal olarak bi yorgunluk oluyo ve okadar.ameliyat yeri belli bile değil.evet hastane atmosferi çok farklı ama sakın o atmosfere aldanmayın.hastaneye mutlu gdin ve ameliyathaneye gülerek girin.rabbim rahat doğumlar nasip etsin hepinize.hiç anlamadan olup bitsin inşllah..ve doğum hikayeleri anlattırmayın kimseye sormayın.kendinize iyi bakın

nisan anneleri kısmında buldum....güzel yazmış....

ne oldu böle yaaa :26::26:

ege ben ne yapacagımı sölemiyim canın çeker :60::60:

fırında karnıbahar yanında makarna
ayyy süper ama karnıbahar yok evde.. Evde ıspanak vardı söyledim yapacak annem bide makarna yoğurt

........................................ :60::60::60::60:
ne oldu bbbbbbbbeeeeeeeeeeee

ne oldu böle yaaa :26::26:

Ege ben ne yapacagımı sölemiyim canın çeker :60::60:
söyleeee yarın yaparım
çilek kabak yemeğini sevmezki benim uyuzlar. Babası kılıklı adam neyi severek yese kızıda aynı..

ayyy süper ama karnıbahar yok evde.. Evde ıspanak vardı söyledim yapacak annem bide makarna yoğurt

söyleeee yarın yaparım
çilek kabak yemeğini sevmezki benim uyuzlar. Babası kılıklı adam neyi severek yese kızıda aynı..

ya ege banada bısı oldu sevmedım seylerı yıyorum etlı dolma hayatta yemezdım sımdı cnm ıstıyorrr

söyleeee yarın yaparım

kız tuşlara ölece basıyordum dogum iznin düşünüordum buraya yazmışım sonrada göndere basömışım onu noktaladım :D:D:D

Back
X