• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok takmıyorum ben öyle çok.. Zaten ben bolluktan gelmedim ki zoru görünce kaçiim... eşim ve ailesi alışmışlar bol paraya lüks yaşamaya. Onlara zor asıl bana değil :)

Aynen öyle..

ben kaçtım kızlar yemek olayına girişiyim artık saat geç olmuş. Öptüm hepinizi..

görüşürüz cnmm kenidne iyi bak yorma olurmu byeeeeeeeee

herşeyin başı para demi. Bende 4 aydan sonra ücretsiz kullanmam lazım eylül okula başlayana kadar ama ona bile cesaret edemiyorum tek maaşla nasıl geçiniriz. Aslında kızsakta en iyisi çalımak evde oturmakla bişey olmuyor böyle hiç değilse maaş geliyor..

evet canım çalışmakta zor ama inan parasız olmuyo. Birde ben evde yavaş yavaş tükendiğimi hissediyorum. Bu aralar çok fazla sıkılıyorum evde olmaya alışkın değilim. O yüzden bian önce bebeğim gelmesini istiyorum. En azından onunla vakit geçer.

hımmm anladım cnm anlasabılmek ne guzel yaaa benım kayınpederımde zararsız ama kayınvalıdemın ıyhhhhhhhhhhhhhhhhhh :5:

ay yok bizimkiler çok iyi hele kayınpeder gülmekten öldürüyo beni kayınvalidem de annemden daha yakın nerdeyse annemden görmediğim yakınlığı ondan görüyorum

ay yok bizimkiler çok iyi hele kayınpeder gülmekten öldürüyo beni kayınvalidem de annemden daha yakın nerdeyse annemden görmediğim yakınlığı ondan görüyorum

maşallah de kıçını kaşı :1:

benim o tarafla aram yok , görüşmüyoruz kendi ailem sağolsun :)))

kızlar ben çıkıyorum kocişim gelicek evde otur otur sıkıldım inş akşama biyere gideriz yorgun gelmezse hadi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşürüüüüüüüüüzzzz :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kızlar ben çıkıyorum kocişim gelicek evde otur otur sıkıldım inş akşama biyere gideriz yorgun gelmezse hadi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşürüüüüüüüüüzzzz :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kız bi komşudasın bi ordasın bi burda sen de otur otur sıkıldıysannnnnnnn :1: hadi grşrz Allah'a emanet...:79:

Back
X