• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

men geldımmmm..,
bugün kredi için yapıkredi bankasına başwurdum.. 2 gün sonra yanıt gelecek umarım olumlu olur.. ewin tadilatı için tüm paramızı tükettik we borçlandıkta ama yetmiyor 5000tlye daha ihtyacımız war spot tawan, bahçe düzenlemesi, saten boya bunlar için para kalmamış bulunmakta:50:
bir an önce taşınıp hiç değilse son ayımı ewimde dinlenerek geçirmek istyorum..

uuuuuuuuffffff :18::18::18::18::18: hiç sevmiorum bu sertlik hissini yürütmüo beni resmen nefesim filan daralıo.. pazar günü olmuştu bugün yine oldu biraz yatim bari.. :58::58:

bende geldimmm uyumuşuz oğlumla bir saat kadar... bugun çok sessiz dün çok şikayet ettim bugun de bana inat hiç oynamıyo oynuyo ama öyle böyle işteee :59:

bugün muayeneye gittik geçen hafta bel agrısıyla gitmiştim nörolojiye göndermişti kadın dogumcum nörolog bişey yapamam bel fıtıgına benziyor demişti. bu hafta doktorum normal doguramayabilirsin bu belle dedi ıkınamazmışım galiba 38. haftada sezeryana alacak. 3 hafta sonra tekrar nörologa gidecegim o karar verecek nasıl doguracagıma :44:

bende geldimmm uyumuşuz oğlumla bir saat kadar... bugun çok sessiz dün çok şikayet ettim bugun de bana inat hiç oynamıyo oynuyo ama öyle böyle işteee :59:
benimki de bugün düne göre daha sakindi, mervecim konuşuyomusun oğluşla hiç? bence biraz dene :) faydasını gördüm ben... zaten benim kız artık o minik tekmelerden atmıyo, kayar gibi, döner gibi sert hareketleri var artık, hışkırdığı zamanda karnım hopluyo yerinden resmen...

benimki de bugün düne göre daha sakindi, mervecim konuşuyomusun oğluşla hiç? bence biraz dene :) faydasını gördüm ben... zaten benim kız artık o minik tekmelerden atmıyo, kayar gibi, döner gibi sert hareketleri var artık, hışkırdığı zamanda karnım hopluyo yerinden resmen...

oğlum diye sesleniyorum ama tam olarak bugun konuşmadım hiç... bi deneyim yaa :(( hıçkırdığı zaman benim de öyle , ne taraftaysa oan göre karnım hopluyor,geçen gün ne taraftaydı bilmiyorum göğsüme yakındı sanırım hep hıçkırmada benim göğüsler :60: sankii ben hıçkırıyordum :1:

bugün muayeneye gittik geçen hafta bel agrısıyla gitmiştim nörolojiye göndermişti kadın dogumcum nörolog bişey yapamam bel fıtıgına benziyor demişti. bu hafta doktorum normal doguramayabilirsin bu belle dedi ıkınamazmışım galiba 38. haftada sezeryana alacak. 3 hafta sonra tekrar nörologa gidecegim o karar verecek nasıl doguracagıma :44:
ayy çok geçmiş olsun yaa, senin hamilelik daha zor geçer ağırlaştıkça... hayırlı doğumlar olsun inş.

oğlum diye sesleniyorum ama tam olarak bugun konuşmadım hiç... bi deneyim yaa :(( hıçkırdığı zaman benim de öyle , ne taraftaysa oan göre karnım hopluyor,geçen gün ne taraftaydı bilmiyorum göğsüme yakındı sanırım hep hıçkırmada benim göğüsler :60: sankii ben hıçkırıyordum :1:
ne kadar yukarı çıktı demi bebişler, ilk hissetmeye başladığımızda ta kasıktalardı :) en fazla göbek deliği hizasına çıkıyolardı. şimdi midemi geriye itti, onun yerindee duruyo sıpa ta:1:

geçmiş olsun canım bel ağrısı çok kötü bende o şikayetle gitmiştim meğer böbreklerimi üşütmüşüm...
ne kadar yukarı çıktı demi bebişler, ilk hissetmeye başladığımızda ta kasıktalardı :) en fazla göbek deliği hizasına çıkıyolardı. şimdi midemi geriye itti, onun yerindee duruyo sıpa ta:1:

kaburgalarımıza batacaklarmış tecrübeli olanlar öyle diyo anammm valla asıl bundan sonra zorlanıcaz :61:

geçmiş olsun canım bel ağrısı çok kötü bende o şikayetle gitmiştim meğer böbreklerimi üşütmüşüm...

kaburgalarımıza batacaklarmış tecrübeli olanlar öyle diyo anammm valla asıl bundan sonra zorlanıcaz :61:

evet bunu herkes söylüyo, son aylarda kaburgalara batacak diye:26:

evet bunu herkes söylüyo, son aylarda kaburgalara batacak diye:26:

şaka maka 30un içindeyiz normal şartlarda 10 haftamız kaldı , sezaryen olursak 8-9 haftamız falan , daha dün test yaptığımı pozitif çıktığını hatırlıyorum geçti gitti geldi çattı doğum zamanı :69:

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aleyküm selammmmmmmmmmmm

şaka maka 30un içindeyiz normal şartlarda 10 haftamız kaldı , sezaryen olursak 8-9 haftamız falan , daha dün test yaptığımı pozitif çıktığını hatırlıyorum geçti gitti geldi çattı doğum zamanı :69:
evet yaa, kuzenim zorla yaptırmış bana testi, ben çıkmaz daha günüm geçmedi demiştim 1 haftam vardı daha , ama test silik ikinci çizgiyi gösterdiğinde elim ayağım nasıl titriyordu anlatamam:69:

karnım yine çok sertleştiiiiiii :18::18::18::18::18::18::18:
canım bebiş sırtını falan dönmüştür korkma.. bu haftadan sonra zaten kasılmalar olabilir normal.. önemli olan düzenli aralıklarla olmaması:34:
bel ağrın war diye ıkınamayacağınamı karar werdi dr.un:26: bu kadar çabuk teslim olmayın be kuzuuum herşeyin en doğalı en normali warken neden kestriyosunuz kendinizi 7 cm ortadan:92:
nörolog sinir beyinle alakalı uzmanlık birimi değil mi bel ne alaka?

Back
X